Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για τις PRS SE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα ξύλα πάνε απ'τη στιγμή που πήρες τη Χουσκβάρνα και τα'κοψες, πεθάνανε. ΤΕΛΛΟΣ.

Αυτό δεν είναι 100% true. Δεν λεω οτι αμα τα ξανακολλήσεις ζουν, αλλά το ξύλο είναι το μόνο υλικό που προσροφά/ελευθερώνει υγρασία ακόμα και μετά το κόψιμο του δέντρου, ακόμα και μετά από ξηρασία, ακόμα και μετά από βαριά επεξεργασία ώστε να γίνει υλικό (MDF κτλ).

Απλά ξύπνησε ο δασολόγος μέσα μου  ;)

Kαλημέρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην κολλάτε εκεί παίδες, νομίζω οι λέξεις Χουσκβάρνα και ΤΕΛΛΟΣ ήταν αρκετές να δείξω το "ελαφρύ" της τοποθέτησής μου σε απάντηση στο εξωπραγματικό που μας μετέφερε ο συμφορουμίτης  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

ένα φιλαράκι μου πάντως που έχει μία Prs se δεν μου άρεσαν οι μαγνήτες... Ωραία κιθάρα, άνετη αλλά θέλει οπωσδήποτε αλλαγή nut προσοχή στις ρυθμίσεις του bridge και αλλαγή μαγνητών.... (ένα σετ emg 81-60 δεν θα ήταν άσχημο...)

edit: δεν περίμενα ποτέ πως θα πω καλή κουβέντα για emg....

LA ROJΑ ARMADA

Θα συμφωνίσω με τον Bassman, οι μαγνήτες που έχει δεν είναι ότι καλύτερο. Εγώ όμως θα πρότεινα 2 Seymour Duncan Custom-Custom, έχουν πολύ ισοροπημένο και διαυγή ήχο σε σώματα απο μαόνι.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου