Blaki Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Ρε παιδες δν βγαζω ακρη με αυτες τις κιθαρες!ολες οι αποψεις δυιστανται σχετικα με τη ποιοτητα κατασκευης και ηχου τους!προχθες δοκιμασα τη se singlecut μια lp κιθαρα!το θεμα ειναι οτι εμενα μου φανηκε πολυ καλη για τα 600ευρω που κοστιζε κ μαζι μου συμφωνουσε κ ο πωλητης κ ο αδερφος μου επισης κιθαριστας!!οι αμφιβολιες προερχονται απο εναν οργανοποιο ο οποιος μ ελεγε οτι ο τροπος που τις κατασκευαζουν ειναι εγκληματικος για τα ξυλα!θα ηθελα γενικοτερα τις αποψεις σας γενικοτερα για τις PRS καθως αμφιβαλω για τη κριση μου!ευχαριστω :P Fender η' Gibson? Ιδου η απορια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Όταν λέει εγκληματικός, εννοεί πταίσμα ή κακούργημα; ;D Και που ξέρει αυτός πως τα κόβουνε, συμμετείχε στο...έγκλημα; :D Τα ξύλα πάνε απ'τη στιγμή που πήρες τη Χουσκβάρνα και τα'κοψες, πεθάνανε. ΤΕΛΛΟΣ. Το μόνο εγκληματικό με τις PRS SE είναι οι τιμές τους στο ντιβί ναουμ: http://www.dv247.com/search/0/0/ProductQuantity/Descending/prs+se/1/ Στα σοβαρά: από τα καλύτερα που έχει να επιδείξει η Κορέα σε κατασκευές ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Εγώ μερικές SE που έχω δοκιμάσει μου φάνηκαν πολύ καλές κιθάρες για τα λεφτά τους. Τι εννοούσε ακριβώς με τον "εγκληματικός για τα ξύλα" χαρακτηρισμό? Δε λέω, κακό πράμα να τα κόβουν τα δεντράκια... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Όταν λέει εγκληματικός, εννοεί πταίσμα ή κακούργημα; ;D Και που ξέρει αυτός πως τα κόβουνε, συμμετείχε στο...έγκλημα; :D Τα ξύλα πάνε απ'τη στιγμή που πήρες τη Χουσκβάρνα και τα'κοψες, πεθάνανε. ΤΕΛΛΟΣ. Το μόνο εγκληματικό με τις PRS SE είναι οι τιμές τους στο ντιβί ναουμ: http://www.dv247.com/search/0/0/ProductQuantity/Descending/prs+se/1/ Στα σοβαρά: από τα καλύτερα που έχει να επιδείξει η Κορέα σε κατασκευές ;) Συμφωνώ τα μάλα. Η επιλογή μου θα ήταν (και... ήταν!) αυτές με τους Ρ90, βγαίνει και μια semi τώρα. ;) Μια παρατήρηση πάντως Jase: το δέντρο είναι που "πεθαίνει", το κομμάτι του ξύλου θεωρείται "ζωντανό" με την έννοια ότι συνεχίζει να αντιδρά στην θερμοκρασία και τις δονήσεις. Μάλιστα μερικά ξύλα (όχι τα planks της κιθάρας βέβαια!) αν τα... φυτέψεις βγάζουν ρίζες και κλαδιά. ;) Νεκρό μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα ξύλο όταν σαπίσει ή απολιθωθεί. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Βασικά τα ξύλα που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε κατασκευή περνάνε επεξεργασία με διαλύτες για ξήρανση, η οποία οδηγεί σε νέκρωσή τους. Άρα το ξύλο μιας κιθάρας μια χαρά νεκρό είναι. Η αντιδράσεις σε θερμοκρασία και δονήσεις είναι κάτι που οποιοδήποτε υλικό έχει νεκρό η ζωντανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Βασικά τα ξύλα που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε κατασκευή περνάνε επεξεργασία με διαλύτες για ξήρανση, η οποία οδηγεί σε νέκρωσή τους. Δεν το γνωρίζω τεχνικά το ζήτημα, οπότε δέχομαι ότι είναι όπως το λες. :) Σε κάθε περίπτωση φυσικά η... εγκληματολογική προσέγγιση ως προς τα ξύλα δεν περιποιεί τιμή στον "οργανοποιό" που την υιοθέτησε. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Συμφωνώ τα μάλα. Η επιλογή μου θα ήταν (και... ήταν!) αυτές με τους Ρ90, βγαίνει και μια semi τώρα. ;) Μια παρατήρηση πάντως Jase: το δέντρο είναι που "πεθαίνει", το κομμάτι του ξύλου θεωρείται "ζωντανό" με την έννοια ότι συνεχίζει να αντιδρά στην θερμοκρασία και τις δονήσεις. Μάλιστα μερικά ξύλα (όχι τα planks της κιθάρας βέβαια!) αν τα... φυτέψεις βγάζουν ρίζες και κλαδιά. ;) Νεκρό μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα ξύλο όταν σαπίσει ή απολιθωθεί. ;) Ομορφιά αυτή η semi hollow... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Sorry που άργησα να απαντήσω αλλα είχα μπει στον θαυμαστό κόσμο των active near-field monitors ;D P-90 κε κσαιρό πσομεί 8) Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον TGL ή την Εύη, αν δε δω πόρισμα από NCIS δεν καταλαβαίνω τίποτα :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Εμενα παλι η PRS μου αμα κανω καμια βδομαδα να την πιασω ερχεται και μου χτυπαει την πλατη και μου θυμιζει οτι δεν ειναι ακομα πεθαμενη.... Πιστευω οτι οι SE ειναι παρα πολυ καλες στην τιμη τους. Δεν θα αγοραζα αλλη "μαρκα" (epiphone, Gio, Squier). https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 λίγο άσχετο αν απλά ρωτάς γενικά για τις prs SE αλλά αν ψάχνεις να αγωράσεις κιθάρα σε αυτά τα χρήματα και ''στυλ'' θα σου πρώτηνα να δεις και τις michael kelly guitars κορεάτικης κατασκευής από αμερικάνικη εταιρία στα 500-600 ευρό έχω μια patriot custom και είμαι πολύ ευχαριστημένος αρκετά εντυπωσιακές για την τιμή τους (με μαμισιους rockfield μαγνήτες) αυτό είναι το αμερικάνικο site http://www.michaelkellyguitars.com/ στην ελλάδα φέρνουν στην αθήνα, εξάρχια στην θεμιστοκλέους έχει ένα μαγαζί http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση