Προς το περιεχόμενο

Πρωτότυπα μουσικά όργανα: καθαρά θέμα εμπορικής προώθησης;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Evris, ευτυχώς που δεν παρεξηγείσαι με τίποτα.  ;D

Για να μην τρελαθούμε κιόλας όμως, παρ'όλη τη ζέστη, ιδού η πρώτη σου ατάκα επί του θέματος:

Προλογος:

Πιστευω οτι αυτο που γραφεις ειναι η επιτομη της λατρειας του headstock και παρακατω θα επιχειρησω να τεκμηριωσω, πλατιαζοντας, το γιατι...

Να σημειώσω ότι, πάνω απ'αυτό που γράφεις, υπάρχει μια μακροσκελής παράθεση από το post του Silot.

Και, μέρες αργότερα, η ατάκα σου που παράθεσα εγώ με bold, πράγμα που σε ενόχλησε τόσο:

Ειναι ενα για τα οποια γραφει και ο silot στο κειμενο του και ενα απο τα οποια πιαστηκα για να περιγραψω αυτο που ολος ο πλανητης ξερει και αποδεχεται ως την ασθενεια της ελξης της μαρκας και που στις κιθαρες ονομαζεται αρρωστια του headstock.

Τελικά είναι ΕΝΑ απ'αυτά που γράφει ο Τόλης, ή πολλά? Γιατί στο πρώτο σου post, παραθέτεις σχεδόν ό,τι έχει γράψει!

Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι η αρχική σου εκτίμηση ήταν λάθος? Άλλα γράφει ο άνθρωπος, για άλλα ρητορεύεις εσύ, και ναι, δυο σελίδες post ΕΙΝΑΙ αγόρευση, ένα παιχνιδάκι στο οποίο δεν είμαι διαθετημένος να σε ακολουθήσω. Και επειδή εγώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν παρεξηγούμαι, αλλά και καταλαβαίνω την επίδραση της καλοκαιρινής ζέστης στην ψυχολογία των ανθρώπων, δεν πρόκειται να εκλάβω το post σου σαν προσωπική επίθεση. Και αυτό παρά το γεγονός ότι (συνήθως) το να μου απευθύνουν μομφή ότι είμαι πολιτικά ορθός, ή, χειρότερα, ότι τα κάνω... πλακάκια με την εξουσία  ;D ;D ;D θα επέφερε βαρύτατα αντίποινα. Ωστόσο ξέρω ότι είσαι και εσύ καλό παιδί (όπως και όλοι οι υπόλοιποι που προς το παρόν είμαστε εκτός φυλακής), και δεν σε παρεξηγώ. Απλώς προσπάθησε να καταλάβεις τι γράφω, και που πιστεύω ότι "τεχνικά" είσαι λάθος στις εκτιμήσεις και τα συμπεράσματά σου.

Chill. Still friends.  ;)

edit: Παρέλειψα να υπενθυμίσω ότι, στο αρχικό μου post στο θέμα, όπως μπορείς να δεις, μάλλον είμαι μαζί σου στο θέμα του mojo (ή του headstock worship αν θέλεις) και, σίγουρα δεν ασπάζομαι τις απόψεις του Τόλη, τις οποίες απλά λέω ότι σέβομαι και κατανοώ.  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Evris, ευτυχώς που δεν παρεξηγείσαι με τίποτα.  ;D

Για να μην τρελαθούμε κιόλας όμως, παρ'όλη τη ζέστη, ιδού η πρώτη σου ατάκα επί του θέματος:

Να σημειώσω ότι, πάνω απ'αυτό που γράφεις, υπάρχει μια μακροσκελής παράθεση από το post του Silot.

Και, μέρες αργότερα, η ατάκα σου που παράθεσα εγώ με bold, πράγμα που σε ενόχλησε τόσο:

Τελικά είναι ΕΝΑ απ'αυτά που γράφει ο Τόλης, ή πολλά? Γιατί στο πρώτο σου post, παραθέτεις σχεδόν ό,τι έχει γράψει!

...

Και επειδή εγώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν παρεξηγούμαι, αλλά και καταλαβαίνω την επίδραση της καλοκαιρινής ζέστης στην ψυχολογία των ανθρώπων, δεν πρόκειται να εκλάβω το post σου σαν προσωπική επίθεση.

Ειναι πολλα ρε. Πολλα. Αφου τα εχω παραθεσει. Ενα καρο. Ολα αυτα τα "ψυχολογικου" προσανατολισμου

επιχειρηματα.

Η διαγωνια ιντερνετικη αναγνωση σου εχει χτυπησει κοκκινο και διαβαζεις πια μονο λεξεις, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.

Περιληψη προηγουμενων:

1) Εγω βρισκω και παραθετω 10 πραγματα που γραφει o silot που κατα την γνωμη μου αποτελουν επιχειρηματα της ασθενειας του χεντστοκ.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=169942.msg346418#msg346418

2) Ο jasemeister λεει μετα απο 10 σελιδες κατι του στυλ "Μαλλον δεν θα προσεξες αυτο " και παραθετει και αυτος ενα του silot (με την original Gibson), το οποιο ειναι ενα εκ των παραπανω

http://www.noiz.gr/index.php?topic=170007.msg347485#msg347485

3) Του λεω, το προσεξα και αυτο ακριβως που γραφεις ειναι ενα απο αυτα που με οδηγησαν να γραψω την απαντηση μου, τo εχω χρησιμοποιησει και εγω ως quote.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=170007.msg347490#msg347490

4) Βαζεις μονος εσυ μετα την λεξη ενα σε τεραστιο bold, κατι λες, παλι κατι βλεπεις σε ασυνεπειες (σε επιασα εβρις, ειχες πει παλια πολλα τωρα λες ενα) και παλι μονος σου νικας.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=170007.msg347494#msg347494

Δεν ειναι προσωπικη επιθεση ρε σε σενα, προς θεου. Δεν ξερω τι υποτιθεται οτι επρεπε οταν ξεκινησες να απαντας μετα απο 10 σελιδες, να ηταν στο μυαλο σου (προσωπικη επιθεση στον silot, σε σενα, στο συστημα, σε καποιους...) Αλλα τωρα πια μετα απο αλλες 100 ειναι πια φαιδρο να με εγκαλεις να κατονομασω ποιος στις τελευταιες σελιδες ειναι πιο δογματικος ο Μακης η ο Σακης, η οτι εψαξες και βρηκες την λεξη ΕΝΑ ενω παλια ηταν ΠΟΛΛΑ και τα αλλα τι εγιναν τα εφαγε η γατ κλπ... Ειναι τοσο σουρεαλ που αληθινα εκανα edit για να ξαναγραψω αυτην την παραγραφο μηπως και δε δινει τοσο την αισθηση της γελοιας καταστασης που νιωθω οτι εχουμε εμπλακει  και ειναι πιο σοβαρη απο οσο πρεπει...

Τελικα τωρα τι θες βρε συ παλι να πουμε? Δεν υπαρχει κατι αλλο. Ο silot θα παιζει με οποια κιθαρα θελει. Και εγω το ιδιο. Και ολοι. Και αφου εσυ δεν εχεις προσβληθει οπως λες, εγω σιγουρα οχι και ο silot δεν εχει δωσει δειγμα γραφης (απο οσο ξερω) τι ειναι αυτο που ξεκινησες να παλευεις και συνεχιζεις ακομα? Ποιον δεν νικησες? Αφου εγω παραδινομαι. Κακως εγραψα λεμε το ποστ. Εισαι ο νικητης.

Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι η αρχική σου εκτίμηση ήταν λάθος?

...

Απλώς προσπάθησε να καταλάβεις τι γράφω, και που πιστεύω ότι "τεχνικά" είσαι λάθος στις εκτιμήσεις και τα συμπεράσματά σου.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΛΑΘΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΑ. ΟΜΟΛΟΓΩ.

;D

edit: Και επειδη τωρα το παρατηρησα, σα να υπαρχει πια μια ατυπη κοντρα ποιος απο τους δυο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ δεν παρεξηγειται :) Εγω στο βαθος παρεξηγηθηκα. Ειπα ψεμματα. Ημουν μεθυσμενος και δεν ελεγχα τι εγραφα. Ειχα χοντροπαρεξηγηθει αλλα δε με αφησε το ποτο να το δεχθω :) . ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΕΣΥ ΝΙΚΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

My love for you is ticking clock, Berserker

είναι όντως καλύτερο να μην επιτρέπεις στο GAS να υποκαταστήσει τα αμιγώς μουσικά σου ένστικτα, από τα ξεσκίσεις τρία-τέσσερα χωράφια της οικογένειάς σου για να κρατήσεις και πέντε πανάκριβες κιθάρες από τις οποίες θα σου μείνει (αν σου μείνει) κάποιο φωτογραφικό υλικό σαν ανάμνηση.

Συμφωνω απολυτως, βεβαια οπως ειπα και σε προηγουμενη απαντηση το "ακριβο" ειναι ολιγον σχετικο. Για καποιον απο εμας ακριβη μπορει να ειναι μια baja tele, αλλος μπορει να εχει την οικονομικη ανεση να παρει μια tele hot rod χωρις να του λειψουν τα χρηματα που θα δωσει. Και μετα ειναι και θεμα ενασχολησης: αλλο να παιζεις μια ωρα στις 10 μερες και αλλο 1-2 ωρες τη μερα. Ισως, λεω ισως, στη δευτερη περιπτωση δικαιολογειται να παρεις ενα σχετικα ακριβο οργανο.

Βεβαια το GAS κακως μπλεκεται στην υποθεση: αλλο το αγοραζω 5-6 stratocaster που σε καμια περιπτωση δεν μου χρειαζονται, και αλλο το εξεταζω την περιπτωση να αγορασω μια καλη/ακριβη κιθαρα..

Υ.Γ. Τώρα, αυτά περί διαφήμισης κλπ, είναι λίγο θεωρίες συνομωσίας και μάλιστα χωρίς τη Τζούλια Ρόμπερτς και τον Μελ Γκίμπσον. Επιβεβαιώνω ότι τα ακριβά ουίσκια είναι ΠΟΛΥ καλύτερα από τα φθηνά και αυτό και μόνο ανατρέπει την επιχειρηματολογία του Evris διότι τα φθηνά είναι που διαφημίζονται. Τα ακριβά τα ξέρω μόνο εγώ, ο προμηθευτής μου και ο Δίας.

Εδω που τα λεμε, οι μεγαλες εταιρειες ειναι παντου στους χωρους που κυριαρχουν, ειτε μιλαμε για μπυρες ειτε για ουισκυ ειτε για λειτουργικα συστηματα ειτε για πολιτικα κομματα.. δε νομιζω οτι κρυβει καποια θεωρια συνομωσιας, απολυτως λογικο μου φαινεται...

το κατα ποσο οι εταιρειες που κυριαρχουν ειναι τελικα καλυτερες (εννοω εχουν καλυτερα προϊοντα) απο αλλες ειναι αλλη κουβεντα, δεν αλλαζει παντως το γεγονος οτι οι μεγαλες εταιρειες διαφημιζονται περισσοτερο...

Συμφωνω απολυτως, βεβαια οπως ειπα και σε προηγουμενη απαντηση το "ακριβο" ειναι ολιγον σχετικο. Για καποιον απο εμας ακριβη μπορει να ειναι μια baja tele, αλλος μπορει να εχει την οικονομικη ανεση να παρει μια tele hot rod χωρις να του λειψουν τα χρηματα που θα δωσει. Και μετα ειναι και θεμα ενασχολησης: αλλο να παιζεις μια ωρα στις 10 μερες και αλλο 1-2 ωρες τη μερα. Ισως, λεω ισως, στη δευτερη περιπτωση δικαιολογειται να παρεις ενα σχετικα ακριβο οργανο.

Βεβαια το GAS κακως μπλεκεται στην υποθεση: αλλο το αγοραζω 5-6 stratocaster που σε καμια περιπτωση δεν μου χρειαζονται, και αλλο το εξεταζω την περιπτωση να αγορασω μια καλη/ακριβη κιθαρα..

Εγω θα επαναλάβω οτι στη ζωή τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων...

Εχθές ο πιτσιρικάς που δουλεύει security εκεί που εργάζομαι μου επιδείκνυε το καινούριο του κινητό για το οποίο είχε δώσει 600 και βάλε ευρώ.

Το δικό μου κινητό κοστίζει 70 ευρώ...

Ένας φίλος μου με κάλεσε σπίτι του τις προάλλες και μου έδειχνε την tv του  για την οποία είχε δώσει ενάμιση χιλιάρικο με δόσεις.

Η δική μου tv κοστίζει 200 ευρώ...

Ούτε ο πιτσιρικάς, ούτε ο φίλος μου είναι "λεφτάδες", παιδιά του μεροκάματου είναι..

Ούτε εγω είμαι λεφτάς επειδή έχω μια σχετικά ακριβή κιθάρα κι έναν ακριβό ενισχυτή...

Απλά ο καθένας μας αξιολογεί διαφορετικά τις ανάγκες του σ'αυτή τη ζωή...

Εγω θα επαναλάβω οτι στη ζωή τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων...

Εχθές ο πιτσιρικάς που δουλεύει security εκεί που εργάζομαι μου επιδείκνυε το καινούριο του κινητό για το οποίο είχε δώσει 600 και βάλε ευρώ.

Το δικό μου κινητό κοστίζει 70 ευρώ...

Ένας φίλος μου με κάλεσε σπίτι του τις προάλλες και μου έδειχνε την tv του  για την οποία είχε δώσει ενάμιση χιλιάρικο με δόσεις.

Η δική μου tv κοστίζει 200 ευρώ...

Ούτε ο πιτσιρικάς, ούτε ο φίλος μου είναι "λεφτάδες", παιδιά του μεροκάματου είναι..

Ούτε εγω είμαι λεφτάς επειδή έχω μια σχετικά ακριβή κιθάρα κι έναν ακριβό ενισχυτή...

Απλά ο καθένας μας αξιολογεί διαφορετικά τις ανάγκες του σ'αυτή τη ζωή...

Σωστος, πολυ σωστος...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου