Spiros Poullos Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Τσεκάρετέ το... http://drumcaster.com/ www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Tα 10 trigger channels ειναι λίγα Zero latency δεν ειναι δυνατόν να έχει και το σημαντικότερο : Ειδες πόσο κρατάει η μπαταρία ? Προσωπικά θέλω να βγεί στην αγορά να δοκιμαστεί να διορθωθούν οι ατέλειες και μετά βλέπουμε.Και ας με εκνευρίζουν αφάνταστα τα καλώδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2009 Όταν αναφερόμαστε στον όρο Zero Latency μιλάμε πάντα για ελάχιστα milisecond τα οποία δεν θα τα πιάσει το αυτί σου. Εγώ πχ όταν συνδέω τα ηλ.τύμπανα μου με την καρτα ηχου μου η οποία θεωρητικά έχει zero latency και την δουλεύω με vst πχ toontrack superior drummer 2.0 δεν καταλαβαίνω τη διαφορά...όσον αφορά τη μπαταρία δεν είδα πόσο κρατάει ούτε αναφερεται στην σελίδα πουθενα αλλά όπως είπες και εσύ...ας βγει και βλέπουμε..! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση