marathon Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 μαραθον να ξέρεις πως θα πέσουν κάποια πμ έτσι??? Αντί να μου στέλνεις pm, πιάσε κολητό τον υπέυθυνο του φανοποιίου ;D ;D. Πιο χρήσιμος θα σου είναι...άσε που το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τζάμι, με λιγότερα έξοδα και κόπο. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Μετά από μία επίσκεψη στο φανοβαφείο και κατόπιν συζήτησης έχουμε τα εξής αποτελέσματα... Όταν θα βάφει μαύρο αμάξι θα του πάω το σώμα να μου το βάψει με πιστόλι και από ότι έμαθα έχει τη δυνατότητα να βάλει γκλίτερ μέσα στο πιστόλι και να βγει ομοιόμορφο... Μετά θα κάνω το γυάλισμα εγώ... Το μόνο που πρέπει να βρούμε είναι τι θα κάνουμε ΠΡΙΝ μπει η μπογιά... Πρώτη φορά που χαίρομαι τόσο που δουλεύω εδώ που δουλεύω.... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 ... Πρώτη φορά που χαίρομαι τόσο που δουλεύω εδώ που δουλεύω.... Είσαι τρελοκομείο...!! Ξαναπήγαινε τώρα στο συνεργείο και ξαναρώτα τον. Πρίν βάψουν το αυτοκίνητο το περνάνε με primer (λογικά). Το ίδιο θα κάνουν και με τη κιθάρα. Εάν όχι, πάρε το πrimer tης Dublicolor. Οπότε, πρίν τη βάψεις θα τη γυαλοχαρτάρεις λίγο για να φύγουν ατέλειες. Ανακεφαλαιώνουμε... 1) Τη βγάζουμε από το κουτί τη ψιλοτρίβουμε 2) Primer ξανατρίψιμο 3) Βάψιμο, 1000-2000 γυαλόχαρτο 4) Λούστρο γυάλισμα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Προσοχή και ηρεμία όμως με το 1000άρι (και πάνω) γυαλόχαρτο γιατί έτσι την πάτησα με την κιθάρα μου, και μου βγήκε η πίστη μέχρι να απομακρύνω όοολα τα μικρά μικρά κομματάκια που σφηνώθηκαν απ'το γυαλόχαρτο στο σώμα. :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Παιδιά μπορεί να έχει γίνει ο χαμός με τις τσέχες, μπορεί να είμαι φανατικός με τις Ibanez, εν τέλη είμαι μπασίστας αλλά οι τέλε είναι η γη της επαγγελίας... Ρώτησα για πρίμερ δεν χρησιμοποιούν αλλά θα το κάνω εγώ με σπρέι... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Άντε πάλι...για να μην χρειαστεί ούτε να βάψεις... http://cgi.ebay.com/Dragonfire-Guitar-Builders-Tele-Kit-Jet-Black_W0QQitemZ380124310972QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item58812cadbc&_trksid=p3911.c0.m14#ht_6194wt_1167 και κάποια άλλα links http://stores.shop.ebay.com/Reid-and-Son-Violin-Company__W0QQ_armrsZ1 http://cgi.ebay.com/GUITAR-KIT-ASSEMBLED-INCLUDES-1-1-2-PUs-LIC-FLOYD-ROSE_W0QQitemZ350232554432QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item518b7cabc0&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2390wt_1167 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Θενκς φίλε μου μαραθον αλλά θα το βάψω για να βάλω την πέρλα και να μην βάλω το pickguard!!! Μα δεν θα σκοτώνει η κιθάρα χωρίς pickguard και με πέρλα??????? Θα της κουμπώσω και πάνω έναν dimarzio humbacker single coil και έναν dimarzio στο νεκ και νομίζω πως θα έχω φτιάξει ωραίο κιθαρόνι!!!! Θα βάλω και λόγκο "bassman custom" και αντε γεια!!!! (με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!!) και νομίζω πως θα προτιμήσω το basswood της byo!!! Ευχαριστώ πάάάάάάάάάρα πολύ για τη βοήθεια!!! Είμαι λίγο τρελοκομείο αλλά είμαι καλό παιδί!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2009 Θενκς φίλε μου μαραθον αλλά θα το βάψω για να βάλω την πέρλα και να μην βάλω το pickguard!!! Επειδή θα δείς ότι χωρίς pickguard φαίνεται άσχημα, υπολόγισε ίσως ένα διαφανές. Αναμένουμε...και στο logo θα σε βοηθήσω εγώ γιατί έχω ειδικά waterslides ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 ποστάρω και εδώ ένα πολύ χρήσιμο site που μου είπαν γιατί είναι συγκεντρωμένα τα πράγματα. http://organopoios.wordpress.com LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Ένα άλλο ευρωπαϊκό site που έχει Kit κλπ είναι το http://www.luthimate.fr/bodyneckkits-c-34.html Οι τιμές του φένονται πολύ καλές... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση