hariskats Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 το σκεφτηκα για πολυεφε που θα αντικαταστησει ολα αυτα μαζι αλλα δεν ξερω ειμαι υπερ των μεμονομενων..το multi fx το εχς γτ καμια φορα ισςσ χρησιμοποιησω ελαχιστα το pitch shifter η το flanger..λετε δηλ να τα αντικαταστησω ολα τα berhinger με ενα πολυεφε (γτ τα αλλα προφανως και θα τα κρατησω και δεν τα αλλαζω με τπτ) και να τελειωνει το θεμα??ομως ετσι θα εχω καποιο καλο αποτελεσμα σε delay και chorus που με ενδιαφερουν κυριως??γιατι και το πολυεφε που θα παρω αν παρω φανταζομαι καταλαβαινετε οτι δεν θα ειναι απο τα ακριβα..τεσπα πειτε μου την γνωμη σας και προτεινετε μου κατι συγκεκριμενο αν θελετε και βλεπουμε..λαβετε υποψιν οτι το χρειαζομαι κυριως για chorus και delay και ελαχιστα για τα υπολοιπα...αξιζει τι λετε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 το σκεφτηκα για πολυεφε που θα αντικαταστησει ολα αυτα μαζι αλλα δεν ξερω ειμαι υπερ των μεμονομενων..το multi fx το εχς γτ καμια φορα ισςσ χρησιμοποιησω ελαχιστα το pitch shifter η το flanger..λετε δηλ να τα αντικαταστησω ολα τα berhinger με ενα πολυεφε (γτ τα αλλα προφανως και θα τα κρατησω και δεν τα αλλαζω με τπτ) και να τελειωνει το θεμα??ομως ετσι θα εχω καποιο καλο αποτελεσμα σε delay και chorus που με ενδιαφερουν κυριως??γιατι και το πολυεφε που θα παρω αν παρω φανταζομαι καταλαβαινετε οτι δεν θα ειναι απο τα ακριβα..τεσπα πειτε μου την γνωμη σας και προτεινετε μου κατι συγκεκριμενο αν θελετε και βλεπουμε..λαβετε υποψιν οτι το χρειαζομαι κυριως για chorus και delay και ελαχιστα για τα υπολοιπα...αξιζει τι λετε??? Δύο επιλογές θα είχα να σου προτείνω: 1) Αυτό που... επέλεξα εγώ ;D ;D ;D δηλαδή ένα Line6 M13. Έχει εξαιρετικά delays και modulations και ειδικά με το routing θα... κακομάθεις! Είναι δε φτιαγμένο για να δουλεύει μια χαρά με τα υπόλοιπα πεταλάκια σου και με τον λαμπάτο ενισχυτή σου. ΔΕΝ έχει ίχνος εξομοίωσης για καμπίνες, ενισχυτές, κλπ, είναι ΜΟΝΟ "πεταλάκια", και το ίδιο απλό στη χρήση. 2) Παίρνεις ένα Nova Delay και ένα Nova Modulator, τα οποία στην πραγματικότητα είναι και τα δύο "πολυεφφέ" στο είδος τους. Το Modulator έχει ένα προσόν που δεν έχουν πολλά, μπορείς να δουλέψεις 2 εφφέ ταυτόχρονα. Το κόστος, πάνω κάτω, είναι συγκρίσιμο, όχι ιδιαίτερα μικρό, αλλά ό,τι και να επιλέξεις θα σε καλύψει άριστα πιστεύω. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Δύο επιλογές θα είχα να σου προτείνω: 1) Αυτό που... επέλεξα εγώ ;D ;D ;D δηλαδή ένα Line6 M13. Έχει εξαιρετικά delays και modulations και ειδικά με το routing θα... κακομάθεις! Είναι δε φτιαγμένο για να δουλεύει μια χαρά με τα υπόλοιπα πεταλάκια σου και με τον λαμπάτο ενισχυτή σου. ΔΕΝ έχει ίχνος εξομοίωσης για καμπίνες, ενισχυτές, κλπ, είναι ΜΟΝΟ "πεταλάκια", και το ίδιο απλό στη χρήση. +1 για την M13. Ειναι η μονη πεταλιερα με φιλοσοφια "πεταλακια σε pedalboard". Για αυτο ακριβως το λογο ειναι και η μονη που θα σκεφτομουν να αγορασω (καποια στιγμη ειχα μπριζωθει και αρκετα κιολας, συνεβαλε και το thread του TGL ). Απο μια μικρη επαφη που ειχα μαζι της οι ηχοι που ακουσα μου φανηκαν αρκουντως καλοι και ειμαι σιγουρος πως αν ασχοληθεις με τα settings του μηχανιματος θα βγαλεις παρα πολυ καλο αποτελεσμα. Υ.Γ. και off topic : TGL δεν ειχα κανει το συνειρμο παλαιοτερα σχετικα με την προελευση του ονοματος σου. Τωρα ομως που εμφανιζεται ολοκληρο να σου δωσω (ισως λιγο καθυστερημενα) ενα thumbs up για τις μουσικες στο myspace σου, του οποιου θαμωνας ειμαι απο παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hariskats Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 καλη την βλεπω και γενικα την συμπαθω την line6 αλλα λιγο ακριβη για τα κυβικα μου..βεβαια το ενα μου βρωμαει και το αλλο μου ξυνιζει και μενα αλλα ειμαι στη φαση που ψαχνομαι και εγω και θελω να ακουσω (για να μαθαινω κιολας) οσο περισσοτερες αποψεις μπορω...κατι σε πιο φθηνο??ελπιζω να μην σας κουραζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 καλη την βλεπω και γενικα την συμπαθω την line6 αλλα λιγο ακριβη για τα κυβικα μου..βεβαια το ενα μου βρωμαει και το αλλο μου ξυνιζει και μενα αλλα ειμαι στη φαση που ψαχνομαι και εγω και θελω να ακουσω (για να μαθαινω κιολας) οσο περισσοτερες αποψεις μπορω...κατι σε πιο φθηνο??ελπιζω να μην σας κουραζω.. Να είσαι σίγουρος ότι όποια "φτηνή" επιλογή και να κάνεις τώρα, θα σου "στοιχίσει" αργότερα... Προσοχή, δεν μιλάω για την συνηθισμένη αρρώστια να ψάχνεσαι με πεταλάκια, που όλοι έχουμε περάσει λίγο πολύ, λέω για φτηνοπράγματα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι το ίδιο καλά με πολύ ακριβότερα... ::) Μια λύση φυσικά θα ήταν να κοιτάξεις για μεταχειρισμένα, αποκλειστικά. Μπορείς πραγματικά να βρεις ευκαιρίες, και αν κάποιο δεν σου κάτσει, το πουλάς σχετικά εύκολα όσο το πήρες. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hariskats Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 ναι εχεισ δικιο για τα φθηνα αλλα π.χ ενα απλο boss delay που θεωρειται φθηνο ολοι ξερουμε οτι λιγο πολυ ειναι κλασσικο,το χρησιμοποιουν παααρα πολλοι και οπως και να εχει η ποιοτητα του ειναι σχετικα καλη..ετσι τουλ πιστευω εγω..καποιες τετοιες λυσεις ψαχνω και εγω λοιπον..κατι παρομοιο θελω να μου προτεινετε και σε πολυεφε και μετα θα το ψαξω μηπως το βρω και σε μεταχειρισμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Αυτό σου πέφτει ακριβό, ας πούμε ? BOSS ME-70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lofring Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά ! 1008 ΣΥΓΝΩΜΗ για την off topic ερώτηση (πιστεύω όμως πως δεν άξιζε να ανοίξω καινούργιο θέμα) Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν γίνεται, απο που θα μπορούσα να αγοράσω το πεταλάκι της ΜΙ AUDIO Crunch Box ? (έψαξα στο thomann και στο dv247 αλλα τπτ) Πρωτίστως αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Θεσ.νίκη ή γενικότερα κάποιο κατάστημα e-shop εντώς Ελλάδος. (ξέρω οτι μπορώ να το βρω και απο ebay αλλά μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχει εντος Ελλάδας) Αν είναι για να μην χαλάσουμε το θέμα του παιδιού στείλτε μου pm Ευχαριστώ και πάλι συγνωμη !!! Όλοι κάνουμε όνειρα........ (custom shoP & V.O.S) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 ναι εχεισ δικιο για τα φθηνα αλλα π.χ ενα απλο boss delay που θεωρειται φθηνο ολοι ξερουμε οτι λιγο πολυ ειναι κλασσικο,το χρησιμοποιουν παααρα πολλοι και οπως και να εχει η ποιοτητα του ειναι σχετικα καλη..ετσι τουλ πιστευω εγω..καποιες τετοιες λυσεις ψαχνω και εγω λοιπον..κατι παρομοιο θελω να μου προτεινετε και σε πολυεφε και μετα θα το ψαξω μηπως το βρω και σε μεταχειρισμενο... Δες: αντίθετα με ό,τι πιστεύουν μερικοί, δεν είναι μόνο τα αναλογικά πετάλια που μπορούν να γίνουν κλασσικά. Κλασσικό είναι, ας πούμε, και το Boss DD-2, το οποίο βλακωδώς αντάλλαξα πριν μερικά χρόνια... :'( Το οποίο είναι digital βεβαίως. Ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για τις ψηφιακές "πολυμηχανές". Εντάξει, είναι κάποιες που αποκτούν ένα cult following, αλλά όχι λόγω της πραγματικής τους ποιότητας. Κάθε καινούργια έκδοση digital modelling μηχανήματος, να είσαι σίγουρος ότι είναι καλύτερο, σε converters, αλγορίθμους, εργονομία, κλπ από τον προκάτοχό του. Μεταχειρισμένα μπορείς να βρεις σίγουρα και τέτοια, ας πούμε Tonelab LE ή Boss ME-50. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hariskats Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 λοιπον νομιζω οτι οπως εχει η κατασταση καταλειγω σε 2 επιλογες.... 1.αγοραζω boss dd3,και boss ce-5 (η καποια παρομοιας τιμης και ποιοτητας οπς π.χ digitech) για βασικα delay και chorus και περνω και ενα πολυεφε εντελως της πλακας για ολα τα αλλα που ετσι κ αλλιως χρησιμοποιω ελαχιστα και δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ η ποιοτητα τους οπως αυτο το digitech rp 150 http://www.thomann.de/gr/digitech_rp_150.htm η καποιο αλλο παρομοιο που θα προτεινετε εσεις... 2.αγοραζω ενα λιγο καλυτερο πολυεφε οπως το tonelab st http://www.thomann.de/gr/vox_tonelab_st.htm η οποιο νομιζετε εσεισ καλυτερο πανω κατω στα ιδια λεφτα και το εχω για ολα και για chorus και για delay... ακουω γνωμες.....1 η 2 ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση