john acdcmaniac Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Όχι δε το έπαιξαν το blue jean blues >:( . Ήταν φοβερό live πάντως και είχε καλό ήχο ! hell ain't a bad place to be ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Ο ηχος που ειχαν στην αρχη δεν ητανε τοσο καλος.....σιγα σιγα τα πραγματα εφτιαξαν παρα πολυ......για εμενα κορυφαιεσ στιγμες ηταν τα εξης : 1. foxy lady 2.legs (οπου υπηρχαν και πληκτρα απο πισω αλλα το παιξανε κορυφαια δεν το περιμενα) 3.give me all your loving 4.la grange......(περιμενα λιγο καλυτερο σολο....αλλα μου αρεσε η extended version) 5.tush (κορυφη) γενικα ητανε πολυ καλα.........αντε και του χρονου ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 αλλά είμαι ο μόνος που ξενέρωσε με τον ήχο? Ειδικά στο la grange είχε απίστευτο μπούκωμα......κρίμα γιατ'ι περίμενα καλύτερα απο μια τέτοια μπάντα σε αυτόν τον τομέα. :P και εγω λιγο με παραξενεψε ο ηχος...ειδικα στην αρχη και στο la grange πηρχε ενα ψιλο μπουκωμα.....μετα καπω διορθωθηκε.........αλλα γενικα ητανε καλα....ειχε groove συναυλια RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 πραγματι! ποια μπαντα?? Εγώ τους Pink Floyd σκέφτηκα μόνο που αυτοί δεν υπάρχουν πια... ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Και για 2 encore, όπως έγραψε, αλλά και πάλι, πόσο να πήγε; Μία ώρα και δέκα λεπτά; Κι όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν μεγάλες μπάντες που κάνουν 3ωρα σώου επί μονίμου βάσεως... (καλά, έστω, μεγάλη μπάντα... μία... ;D ) Σιγα τα ωα... Πανταζης, Σακελαριου, Δημητριου, Τερλεγκας, Τερζης, Καρας και λοιποι λαικοι και οι μουσικοι τους το κανουν/καναν καθε βραδι, εδω και χρονια... :P My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Σιγα τα ωα... Πανταζης, Σακελαριου, Δημητριου, Τερλεγκας, Τερζης, Καρας και λοιποι λαικοι και οι μουσικοι τους το κανουν/καναν καθε βραδι, εδω και χρονια... :P Χαχαχα! Σωστός, αυτούς είχα κατα νου... ;D ;D (Από ξένες μπάντες όμως...; ) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 μα τι τρεχει σε αυτο το φορουμ? ολοι τοσο αφιερωμενοι στη μουσικη εισαστε? που δεν αναφερεται κανεις στις δυο βαμπ ''κοπελιες'' που ανεβηκαν στην σκηνη?? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 μα τι τρεχει σε αυτο το φορουμ? ολοι τοσο αφιερωμενοι στη μουσικη εισαστε? που δεν αναφερεται κανεις στις δυο βαμπ ''κοπελιες'' που ανεβηκαν στην σκηνη?? εγω εκει που καθομουνα και βουλγαρα σφαιροβολος με μινι να ανεβαινε στη σκηνη ...θεογκομενα θα την εβλεπα.....εαν την εβλεπα δλδ RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση