Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Λαιπών... Πυρακτώσεως, ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα απ'ότι ξέρω. Φθωρίου, όχι, γιατί κάνουν θόρυβο στα μικρόφωνα, απ'ότι ξέρω. Λάμπες αλογόνου; Αυτές οι καινούριες, οικονομικές που είναι στα... 16W και σου βγάζει φως σαν 75αρα; Αυτές έχουν πρόβλημα; Γιατί πολύ θα ήθελα να κινηθώ λίγο πιο οικονομικά και οικολογικά. Οτι έχετε απο γνώσεις προσφέρετε, με χαρά θα πάρω! :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Λαιπών... Ήςασθαι ανωρθόγραφωσ :D Πυρακτώσεως, ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα απ'ότι ξέρω. Φθωρίου, όχι, γιατί κάνουν θόρυβο στα μικρόφωνα, απ'ότι ξέρω. Λάμπες αλογόνου; Αυτές οι καινούριες, οικονομικές που είναι στα... 16W και σου βγάζει φως σαν 75αρα; Αυτές έχουν πρόβλημα; Γιατί πολύ θα ήθελα να κινηθώ λίγο πιο οικονομικά και οικολογικά. Οτι έχετε απο γνώσεις προσφέρετε, με χαρά θα πάρω! :P Οι πυρακτώσεως πάνε για extinction. Με φθωρίου δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με μικρόφωνα (ακόμα). Εννοείς θόρυβο ακουστικό (το κλασσικό μπζζζζ που κάνουν μερικές) ή θόρυβο από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (νομιζω από το starter της λάμπας); Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 OP Guru Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Ούτως ή αλλιώς "κολώνες" λάμπες δε παίζει (δε ξαναφέρνω τον ηλεκτρολόγο). Αλλά, ναί, κάποιες βγάζουν θόρυβο, απ'οτι ξέρω. Άρα ρωτώ τις πιο "καινούριες", τις οικονομικές, αυτές που είναι σε λίγα W και βγάζουν πολλοί χρόνο κλπ κλπ... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Δυστυχώς δεν κατέχω εμπειρία για τις αλογόνου αν και από τα λίγα που διάβασα για την κατασκευή και τον τρόπο λειτουργίας δεν πρέπει να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 http://books.google.gr/books?id=006sLMPlS94C&pg=PA228&lpg=PA228&dq=halogen+lights+noise+studio&source=bl&ots=17zZOwGkX3&sig=2QQoIm1YVYO5lnJh_S_XtLhnEKc&hl=el&ei=eBNnSpi7J5aqnAPJjdX4Dw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση