skatemporas Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Όντας πτωχός... αγόρασα την εν λόγω κιθάρα (99 Ευρώ + 20 Ευρώ τα μεταφορικά). Εν τω μεταξύ πληκτράς είμαι ο άνθρωπος... κιθάρα μόνος μου έχω μάθει, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να "επενδύσω" περισσότερα σε κιθάρα. Χθες πέρασα από τον Superfunk για να της κάνουμε ένα setup... και ως ειδικότερος στις Tele θα συνεχίσει αυτός το review... (αναμένω συνέχεια από τον Superfunk) ΥΓ1: είμαι υπερευχαριστημένος... σε Α/Β με μια warmoth του Superfunk που κοστίζει όσο 10 Harley Benton οι διαφορετικές δεν ήταν αρκετές για να δικαιολογήσουν τη διαφορά στην τιμή (εντάξει... κουφός δεν είμαι... δε θα με χάλαγε να ανταλάζαμε κιθάρα με τον Superfunk - το A/B έγινε μέσω ενός VOX Tonelab Floor σε έναν Mesa Boogie που δε θυμάμαι το μοντέλο... ας συμπληρώσει ο SF). Δύο "ξενερώματα": το πλαστικό nut έσπασε κατά την αλλαγή χορδών και το ξανακολλήσαμε... ένα τάστο ήταν λίγο "επαναστατικά" βαλμένο και ήθελε λίγο "φάγωμα". ΥΓ2: είναι όμορφη η πιτάνα (από πίσω είναι μια BC Rich Warlock Platinum... το METAL φτυάρι που χρησιμοποιούσα αποκλειστικά μέχρι τώρα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Με προλαβες πονηρουλη!!!!! :lol: λοιπον για να μην τα πολυλογουμε η κιθαρα του συναδελφου...ΜΑΜΟΥΣΕ! :lol: ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ 3 PIECE ASH σωμα με θαυμασιο φινιρισμα. Ωραιοτατο 2 piece maple μπρατσο χωρις σχεδον καθολου φινιρισμα με τζαμπο ταστα & αρκετο παχος & flat radius (10" η 12"). Παραδοξως η αισθηση του εν αντιθεση με αλλα κινεζοκορεατικα μπρατσα τετοιου τυπου ηταν θαυμασια. Στην αρχη στραβομουτσουνιασα με την top-loader bridge (μια & κατα τη γνωμη μου η string-through body vintage bridge ειναι το holly grail στις tele) ομως με ενα ωραιο shimming που εκανα χρησιμοποιωντας ενα κομματακι απο resonant :lol: πιστωτικη καρτα που ειχε ληξει, αυξησα σημαντικα τη γωνια μπρατσου σωματος με αποτελλεσμα να μπορεσω να σηκωσω σχεδον στο φουλ τα σελακια αυξανοντας τη γωνια μεταξυ χορδων & σελακιων :D & η κιθαρα ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ τρομερα και απεκτησε ΤΟΝΟΥΣ twang & sustain :!: Δυστυχως η επιμονη του συναδελφου να την σεταρουμε & να την κουρδισουμε εναν τονο κατω σιγουρα εκοψε λιγο spank αλλα απο την αλλη εδωσε περισσοτερο ογκο (στην κιθαρα εβαλα ενα σετ απο τις χειροτερες χορδες που υπαρχουν (GHS BOOMERS 011-050) & που ειχαν ξεμεινει στο συρταρι μου δυο χρονια τωρα, και παρολα αυτα ο ηχος της ηταν αψογος!) Οι μαγνητες της μπορει να μην ειχαν τον χαρακτηρα και το complexity των Lindy Fralin που φορουσε η συγκεκριμενη Warmoth με την οποια την συγκριναμε (και οι οποιοι μαγνητες κοστιζουν οσο 3 Harley Benton...) αλλα τι να πω,και twang & ογκο & παρουσια ειχανε & πανω απο ολα προσωπικοτητα... Το πιο αδυναμο σημειο της κιθαρας ηταν τα κλειδια (τα οποια μοιαζανε εκπληκτικα με τα κλειδια που φορουσανε οι ..κουμουνιστικες κιθαρες του 60,τοσο ασχημα ειναι) τα οποια ομως παρα το γεγονος οτι εχουν ενα ελαφρυ backlash με σωστη τοποθετηση των χορδων τη δουλεια τους την κανουν,νομιζω οτι με ενα ακομα string tree για τις ρε & σολ χορδες & locking περασμα των χορδων θα κανουν τη δουλεια τους μια χαρα (η κιθαρα βεβαια λογω του drop tuning θα ξεκουρδιζεται πιο ευκολα..) Εν ολιγης,μπορει καποιος να μαντεψει τι κιθαρα παραγγειλα σημερα το πρωϊ??? :D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 μπορει καποιος να μαντεψει τι κιθαρα παραγγειλα σημερα το πρωϊ??? superfunk καλοσωρισες :D πες τωρα αμεσως ποια πηρες παλι ρε μπαγασα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 αυτη την ιδια βεβαια μονο ο Skatemboras θα εχει δηλ??? :lol: αν & λεω να παρω 4-5 για να τις κανω δωρο στους φιλους μου.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Επιτέλους είδατε το φως το αληθινό και καταλάβατε ποιές είναι οι "σωστές" κιθάρες! :lol: :lol: :lol: Για να μάθεις Superfunk να λες κακά λόγια για το μπράτσο των HB! :P Υπογραφή: ένας ακόμα Harley Benton (ab-)user Υ.Γ: το... άτακτο τάστο, να μαντέψω ότι ήταν το 15ο, σωστά;; 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 το 8ο ηταν αν θυμαμαι καλα,αλλα το¨"κανονησα" με λιγο γυαλοχαρτακι... μη νομιζεις οτι ειχε κανα σημαντικο προβλημα μονο η σολ χορδη "ψιλοσιταριζε" σε μια θεση μονο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 καλη φαση!!skatempora μεγεια...εξωτερικα τουλαχιστον ειναι κουκλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Στη δικιά μου ήταν το 15ο, το οποίο βέβαια προκύπτει πολλές φορές σαν πρόβλημα με τον καιρό σε όλες τις bolt on κιθάρες (βλ. και post του wasted_sunsets νομίζω, σχετικά). Και τώρα για να κουφάνουμε μερικούς ακόμα με τις HB: http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-180202.html PRS CE 22 lookalike. Αν μας τα λένε καλά, αγοράζεις ένα Wilkinson και ένα σετ Grover κλειδιά και παίρνεις μια κιθάρα δώρο, έτσι; 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 Γιατι αυτο http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-177008.html τι σου λεει,παιρνεις ενα Bigsby & Grover κλειδια & σου κανουν δωρο μια ψευτο-Gretsch που σκοτωνει! :lol: Ε,ρε Απω Ανατολη να μου ζησεις 1000 χρονια :!: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skatemporas Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2005 :) η HB ακολουθεί τα χνάρια της Behringer από ότι φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση