Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Παραθετω το παρακατω βιντεο γιατι μου εκανε εντυπωση πως ενα τοσο μινιμαλιστικο και επαναλαμβανομενο θεμα δεν με κουρασε. [flash=200,200] Η εξηγηση μου ειναι πως το οφειλει στον ευχαριστο ηχο των πεμπτων σε συνδυασμο με την χρησιμοποιηση τους σε παραλληλη κινηση πανω στην υποτυπωδη μελωδια. Πρεπει να ομολογησω πως ειναι υπνωτικο μετα απο λιγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Για μινιμαλιστικό τα χώνει άσχημα. Προσωπικά με κούρασε κ δε μ άρεσε... Ας βάλω ένα κ εγώ, http://www.youtube.com/watch?v=jf2YGbTjAGc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Παραθετω το παρακατω βιντεο γιατι μου εκανε εντυπωση πως ενα τοσο μινιμαλιστικο και επαναλαμβανομενο θεμα δεν με κουρασε. [flash=200,200] Η εξηγηση μου ειναι πως το οφειλει στον ευχαριστο ηχο των πεμπτων σε συνδυασμο με την χρησιμοποιηση τους σε παραλληλη κινηση πανω στην υποτυπωδη μελωδια. Πρεπει να ομολογησω πως ειναι υπνωτικο μετα απο λιγο! οντως υπνωτικο..αλλα και δυσκολο σαν ακουσμα καθως η ιδια λουπα μετα απο το 1,30 λεπτο σε χτυπαει στο κεφαλι.. δεν ειμαι του ειδους (αν και μου αρεσουν τα loopοειδη)παντως ο σκοπος του κοματιου ειναι αγχωτικοτατος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Ελεος.. Πως μπορει κατι τετοιο να μη σε κουρασε... Οχι μετα το 1.30 λεπτο ουτε μετα τα 10'' δεν αντεχεται... Ο τυπας αριστερα μου χει και σκηνικη παρουσια ;D ;D ;D ;D www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 "Μεσαιωνικό βασανιστήριο με πέμπτες", του Phillip Glass ;D αν τυχόν κάποιος δεν τον ξέρει ας μη βγάλει βιαστικά συμπεράσματα, ας ακούσει το Powaqqatsi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 ..Οχι μετα το 1.30 λεπτο ουτε μετα τα 10'' δεν αντεχεται... οχι μετα το 1,30 εξαντληθηκε η υπομονη μου that's all :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Το'γραψε ο Glass , είναι "τέχνη" ( ανατρεπτική,εκκέντρική,"παράξενη" , πάντος τέχνη) . Αν το έκανα εγώ θα ήταν μια σάχλα ... Το μεροληπτικό πρόσωπο της μουσικής . Προσωπικά , φυσικά και δεν μου άρεσε ! (Σωωωωωωπα !!! ;) ) He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 ναι, έπρεπε να έβαζε κούπλε-ρεφρέν-κούπλε-ρεφρέν-σόλο-ρεφρέν ρε γαμώτ... :) Ενδιαφέρον και το ρυθμικό σχήμα. Και δεν έκανε headbanging ο άνθρωπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Τωρα καταλαβαίνω τι εννοει η γιαγια μου οταν λεει πως τα ακουτε αυτα τα νταμπαντουμπα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Δε μού λέτε ρε παιδιά...ό,τι άκουσα στο πρώτο λεπτό,επαναλαμβάνεται ως το τέλος; Made me feel... moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση