z43k0 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Όταν το έμαθα την τρίτη το βράδυ, νόμιζα ότι είχα ακούσει λάθος. Από τους μεγαλύτερους / καλύτερους μπασίστες. Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Γνωρίζει κανείς από τι έπασχε; Κρίμα, μασισταράς και πολύ καλός συνθέτης. ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nognir Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Όχι ρε φίλε, πεθαίνει κι άλλος απ'τους μπασίστες-είδωλα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Tακη με προλαβες. Μιλουσα με ενα φιλο απο Goteborg μεσω Kramer Forum κ οταν μου το'πε μου επεσαν τ'αυτια. Αυτοκτονησε λογω ψυχολογικων προβληματων,μαμα τα.. Προχθες ειχαν αφιερωματα στην Σουηδικη ΤιΒι ολη'μερα. Πρωτο θεμα. Συνεντευξεις απο Yngwie κτλ. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brees21 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Κ ποιος δε θυμαται τις μπασογραμμες στο θρυλικο Marching Out. Toυς δισκους με τους Τalisman η ακομα κ την albumara το U4IA με τους Human clay oπου επαιζε ολες τις κιθαρες κ τα μπασα. Απιστευτος μουσικος κ μεγαλη απωλεια για τους απανταχου χαρντροκαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Αυτοκτονησε λογω ψυχολογικων προβληματων,μαμα τα.. Λογω ψυχολογικων ναι, αλλα ΗΤΑΝ αρρωστος εκτος ψυχολογικων. Τον τελευταιο καιρο δεν μπορουσε να παιξει καν για αρκετη ωρα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση