myster_maze Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Οχι.... απλα να χαμηλωνεις το volume.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 ok φοβομουνα μηπως ειναι σαν να τραβαμε το καλωδιο της καμπίνας ενω ο ενισχυτης ειναι αναμενος. :o inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Oχι ειναι ας πουμε, σαν να τραβαμε το καλωδιο της κιθαρας απο το input.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 super αυτο ακριβως ηθελα, για την ακριβεια,,εχω μετα το wha, ενα AB box για να στελνω σε κουρδιστηρι οποτε θελω, αφου ειναι ετσι θα βαλω το κουρδιστηρι μετα τα εφφε στο FX loop και θα στελω απο κει στο κουρδιστηρι οποτε θελω..αρα και θα muteαρω :) inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 o ενισχυτης μου ειναι με σειριακό fx loop Μπορει να μου πει καποιος τι προταιρηματα εχει ενας με παραλληρο fx? Aυτο το πεταλι τι αποτελεσμα θα ειχει στον ηχο μου? http://www.suhrguitars.com/tonetools.aspx Στο FX χρησιμοποιω delay Αλήθεια εχετε βρεί πετάλι delay το οποιο μολις μπαινει στον ηχο σου να σου δινει τις επαναληψεις,,,αλλά να μην επηρεαζει το το σημα της κιθαρας? (αυτός ειναι και ο βασικος λογος που ψηνομαι να παιζω με δυο ενισχυτες ταυτοχρονα, στον ενα παιζω καρφι και στον 2ο στελνω τα εφφε) inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Με ποιον τρόπο επηρεάζει το σήμα σου? Απ' όσα delay έχω δοκιμάσει, κανένα δεν επηρεάζει το καθαρό αρχικό σήμα. Ποιο delay έχεις? Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 αν παιζεις με λαμπατο ενισχυτη, και το πεταλι ειναι bypass...ΑΝΕΤΑ μολις μπει σε αυτο το σημα της κιθαρας..βγαινει χρωματισμενο και ισως μαζεμενο. Επειδη το ψαχνω καιρο αυτο το προβλημα, προσφατα δοκιμασα MEMORY MAN, DELAY LAMA, BOSS DD2 ROCKTRON CYBORG απο αυτα σε αυτο που εχω καταληξει ειναι το delay lama το οποιο τουλαχιστον επηρεαζει με συμπαθητικο τροπο. Ενα κουτι σαν αυτο της suhr κανει δουλειά? inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Σου χρωματίζει δηλαδή το αρχικό σήμα? Δεν μου έχει τύχει ποτέ. Οι επαναλήψεις λογικό είναι να χρωματίζονται, ειδικά στα αναλογικά delay. (Γι αυτό και πήρα αναλογικό :) ) Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 o ενισχυτης μου ειναι με σειριακό fx loop Μπορει να μου πει καποιος τι προταιρηματα εχει ενας με παραλληρο fx? Καταρχάς γνωρίζεις ποιά είναι η διαφορά στη λειτουργία τους; Σειριακο ειναι το effects loop που ειναι η φυσικη συνεχεια της προενισχυσης. preamp---------->effects loop------->τελικος Παραλληλο ειναι το loop στο οποιο το σημα "χωριζεται" στα δυο και γινεται mix μεταξυ του σηματος που περναει απο το effects loop (oπου συνηθως το επεξεργαζονται διαφορα εφε) και το dry σημα. --------effects loop------ preamp------/-------------dry----------\------------τελικος Serial kai parallel δεν αλληλοεπηρεαζονται. Στο parallel μπορεις να κανεις mix μεταξυ του dry και του effected σηματος πραγμα σου δινει μια επιπλεον δυνατοτητα να ρυθμισεις τη σταθμη του effected σηματος σου, το ποσο wet θα ειναι, (περαν της σταθμης που θα εχει το ιδιο το εφε που βαζεις μεσα στο loop μεσω του level του). Kατα τη γνωμη μου τα parallel loops υπερτερουν των serial... Αν έχεις απορίες εδώ είμαστε. Καλό είναι πάντως να ακούσει με τα ίδια σου τα ώτα π.χ. ενα tremolo ή reverb σε σειριακό και παράλλο effects loop. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν μου έχει τύχει ποτέ ουτε εμενα. :) ουτε στα.... δεκα εκατομμυρια κιθαριστες σε ολο τον πλανητη που παιζουν με πεταλακια με η χωρις true bypass... ;D ;D απο αυτα σε αυτο που εχω καταληξει ειναι το delay lama το οποιο τουλαχιστον επηρεαζει με συμπαθητικο τροπο ε,ναι ειναι εξαιρετικα συμπαθης ο Jam.... ;D εξω απο τη πλακα τωρα,τα εχουμε συζητησει δεκαδες φορες αυτα τα πραγματα. οσοι...ατυχοι οντως ακουν το....tone sucking απο τα διαφορα εφε οταν αυτα ειναι bypass μπορουν ανετα να λυσουν το προβλημα τους με διαφορους τροπους (tbp strips/boxes,low impedance buffers η και συνδιασμους των 2). (αν τους ενοχλει το γεγονος οτι τα ...εφε..χρωματιζουν τον ηχο οταν ειναι....ON μαλλον πρεπει να πανε να κοιταχτουν... ;D ;D ή μαλλον καλύτερα να παψουν να χρησιμοποιουν εφε μια & ο χρωματισμος του ηχου ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λειτουργια των εφε...ΕΙΔΙΚΑ στα delay οπου μαλιστα οι περισσοτεροι κιθαριστες επιθυμουν το treble roll off που σου δινει ενα αναλογικο delay ή ενα καλο digital tape echo simulation ) οι υπολοιποι ..τυχεροι που ΔΕΝ το ακουν (το 99% των κιθαριστων δηλ.) δεν θα εχουν κανενα προβλημα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση