ffmakis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Η Tele μου ;D ;D ;D Ξέρεις ποιά κιθάρα με piezo μου άρεσε ιδαίτερα ??? Parker fly usa Αλλά είναι κακάσχημη ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Ξέρεις ποιά κιθάρα με piezo μου άρεσε ιδαίτερα ??? Parker fly usa Αλλά είναι κακάσχημη ;D ;D Πλάκα-πλάκα, για τους piezo, υπάρχουν 3 εταιρίες (ή κάνω λάθος?). Fishman, Graphtech, Lrbaggs. Όλες οι εταιρίες που φτιάχνουν κιθάρες piezo από έναν από τους 3 αγοράζουν (δεν νομίζω ότι κανένας έχει αναπτύξει κάτι άλλο δικό του). Άρα έχουμε 3 συγκεκριμένες εταιρίες να κρίνουμε ηχητικά. Τα άλλα συναισθήματα είναι περισσότερο συμπεριφορά οργάνου. Η Parker (από ότι βλέπω) φοράει Fishman. Λογικά έαν σου αρέσει ο ήχος της Parker θα σου αρέσει και της Tele μου. ;D ;D Και εγώ Fishman έχω (και γραφίτη μπράτσο...) ...εμένα οι Parker μου αρέσουν... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση