marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Πρεπει να χω 5 (σ εμενα μιλας :)) Sorry...ξέχασα την ηλικία σου ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Παντως εδω http://www.shinealightmovie.com/ παιζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλα και χωρις .."φαλτσα". γενικα τα περι..."κουλαμαρας" του Keith ειναι ολιγον...wishfull thinking απο ατομα τα οποια σε ολη τους τη ζωη εχουν κανει οτι εκανε ο Keith σε ενα λεπτο στη δικη του... ;D,τεχνικα μια χαρα κιθαρα παιζει ο ανθρωπος,μπορει να μην ειναι ο ....Σατριανις ;D αλλα αυτα που παιζει τα παιζει σουπερ,και ειναι βεβαια και ο rhythm guitar player by whom ALL rhythm guitar players are measured... ;) Απλα...ποτε-ποτε το ...παιδι το..παρακανε με τις ουσιες και τα οινοπνευματα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Απλα...ποτε-ποτε το ...παιδι το..παρακανε με τις ουσιες και τα οινοπνευματα... ;D Και άλλοι το είχαν παρακάνει...αλλά τη La τη βαράγανε κανονικά ;D ;D ;D Πέρα από τη πλάκα, στα υπόλοιπα συμφωνούμε...ο Keith μας μεγάλωσε και του οφείλουμε σεβασμό! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Thanx guys θα εντρυφήσω και ειδικά στα βιβλία ;) 8) spy ευχαριστώ για την προσφορά για τους δίσκους αλλά προς το παρόν βρίσκομαι...in between needles που λένε ;D εδώ και 10 χρόνια έχει χαλάσει η βελόνα σε ενα Sony πικαπ που έχω και δεν έχω αξιωθεί να το παραγγείλω απ'έξω ακόμα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 ... εδώ και 10 χρόνια έχει χαλάσει η βελόνα σε ενα Sony πικαπ που έχω και δεν έχω αξιωθεί να το παραγγείλω απ'έξω ακόμα... φαντασου δηλαδη ποτε θα αλλαξεις το Tolex... ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Πωπω εκτέθηκα ανεπανόρθωτα! ;D ;D ;D (πάει ενας χρόνος σχεδόν που εχω το τόλεξ στο κουτί του...) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Respect στους Stones και ιδιαιτερα στον Keith-αριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Οι δισκοι της Decca του 60 , δεν ακουγονται..... τα remastering (παλι της Decca) ειναι σαφως καλυτερα , αν και μονοφωνικα ..... Γενικα οι Stones ποτε δεν ειχαν ποιοτητα στις εγγραφες τους και σχεδον παντα (κατα την αποψη μου) τα remastering ηταν καλυτερα απο τα πρωτοτυπα . Το box set που σου προτεινε ο Spy ειναι οντως καλο (εγω το εχω απο τοτε που κυκλοφορησε το 1989 ) αλλα απο ηχο ...... ;D Μια βολτα απο εδω (μετα μπυρας) θα σου λυσει πολλες αποριες ...... ;) ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Συμφωνώ με αυτά που γράφει ο dkall. Έχω κάνει ακριβώς τις ίδιες διαπιστώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Κατα την ταπεινη μου αποψη δε γινεται να ασχολεισαι με τη ροκ μουσικη και να μην εχεις Sticky Fingers και Exile (ενταξει, γινεται, αλλα ΙΜΟ θα εχεις χασει πολλα..). Ειναι σιγουρα στα καλυτερα rock albums που εχουν ηχογραφηθει ποτε, εχουν πολυ rock feeling ρε παιδι μου... ειναι σα να ασχολεισαι με punk και να μην εχεις το "never mind the bollocks" :) τα περι κουλου Keith τα προσυπογραφω - rolling stones kouloi kai narkotikakides ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση