no name Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπος να μου βρειτε μια λυση.Λοιπον εχω παρει ενα πικωτικο μικροφωνο το ροουντ ντ-1000 και το εχω γρατσουνησει σε ενα σημειο.θα ηθελα οπωσδηποτε να το αλλαξω το κομματι που εχω γρατσουνισει.το κομματι αυτο ξεβιδωνεται.θα μπορεσω να βρω καπιο αλλο κομματι να το αντικαταστησω ??? έιτε απο την εταιρεια ειτε απο καπου αλλου ???δεν με πιραζει εαν το πληρωσω.οπιος μπορει να με βοιθησει θα το εκιμουσα πολυ.ευχαριστω προκαταβολικα.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Γιά κάνε μιά ερώτηση στην εταιρεία... http://www.rodemic.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
no name Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Δεν ξερω καθολου απο αυτα.Δεν γινεται να ρωτησω στον νακα ???απο εκει το πηρα το μικροφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
no name Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Δεν ξερω καθολου απο αυτα.Δεν γινεται να ρωτησω στον νακα ???απο εκει το πηρα το μικροφωνο. Και γιατι δε ρωτας? My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
no name Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 θα ρωτησω και εκει αλλα συνηθως δεν εχοθν τετιου ειδους ανταλλακτικα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 μαλλον... πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση