WilliamSats Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα, Θα ήθελα τη γνώμη σας για το κομμάτi που έχω γράψει. Είμαι και εγώ λίγα χρόνια σ'αυτό το παιχνίδι που λέγετε σύνθεση, αλλά εκτός απο τους γύρο μου εδώ, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάρω μία άλλη γνώμη. Το κομμάτι είναι instrumental, γραμμένο με πλήκτρα και παρτιτούρες σε VSTi. Είναι το τελευταίο κομμάτι του δεύτερου μέρους του project μου, "The Cosmology Project Pt2". The_End.mp3 Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2009 Γεια και από μένα!Το κομμάτι, αν και πολύ προσεγμένο, το βρήκα λίγο flat...εννοώ, θα προτιμούσα να το γέμιζες με περισσότερα γυρίσματα. https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dorianikos Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 σου δίνει μια αίσθηση the end, εκτός από ατμοσφαρικά αρπίσματα όμως χρειάζεται και μια πρωτότυπη μελωδία και να αποκτήση το κομμάτι δική του ταυτότητα. keep walking.... καλή συνέχεια andronikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 σου δίνει μια αίσθηση the end, εκτός από ατμοσφαρικά αρπίσματα όμως χρειάζεται και μια πρωτότυπη μελωδία και να αποκτήση το κομμάτι δική του ταυτότητα. keep walking.... καλή συνέχεια Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο και καλώς ήλθες στην παρέα του ΝΟΙΖ. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Well-done man!Smashing for soundtrack IMHO Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Να 'σαι καλά qesh. Α, το IMHO τί είναι ??? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Κατά την ταπεινή μου γνώμη (In My Humble Opinion) ;D Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 A OK. (τελικά δεν πρόκειτε να καταλάβω ποτέ αυτές τις "ιντερνετικές" συντομολεξίες ;D) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι ιντερνετικο είναι πολυ διαδεδομένη έκφραση στις ΗΠΑ, μάλιστα αν την χρησιμοποιήσεις πριν απ αυτο που θέλεις να πεις συντάσσεται με αρνητικό σχόλιο-διαφωνία. (πχ αν δεν μου αρεσε το clip σου θα έγραφα IMHO it's a piece of crap) Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή στην καθομιλουμένη το προφέρουν "Αϊ Εμ Εϊτς Οού..." it's good κλπ κλπ? Τι σου είναι αυτοί οι αμερικάνοι.... Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση