Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για 3 od πετάλια (κλιπ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα... :)

Θα ακούσετε ένα κλιπ στο οποίο παίζω διαδοχικά με 3 διαφορετικά overdrive πετάλια.

(ένας κύκλος το καθε ένα..)

Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας.

Ποιό απο τα 3 σας αρέσει καλύτερα??..1ο...2ο...ή 3ο??

(Δεν έχει σ'αυτό το σημείο κάποιο νόημα να πω ποιά πετάλια είναι...αυτό θα το κάνω στο τέλος... ;))

Εγω είμαι σε δίλλημα...

(το backing είναι αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί και στο 1ο noizjam!.. :) ;D)

3od_bluesy.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Aν και δεν είμαι ειδικός μιάς και τα Dumbleoverdives δεν είναι και πολύ του γούστου μου, θα έλεγα με σειρά προτίμησης 3,1,2.

Καθαρά με κριτήριο το πόσο "φυσικό" ακούγεται το καθένα...

Αρε μεγαλες εποχες Νουμερου 1 jam δυο λεπτα σιγη.... ενα κουνουπι πεθαινει πανω στο χερι μου αφου με τσιμησε..... νοσταλγια.

Στο θεμα μας, μου αρεσαν ολα!

Το τριτο ακουγεται πιο overdrive καθαρο πιο επιθετικο

Το δευτερο πιο ενδιαμεσο.

Το πρωτο πιο υγρο fuzzy καλυτερο bottom end.

www.myspace.com/costaexarhos

εμένα μου άρεσαν με σειρά προτίμησης 1,3,2

θα έβαζα πρώτο το 3 απο άποψη χροιάς, αλλά στις ψηλές νότες ακούγεται λίγο "thin" σε σχέση με τις πιο μπάσες.

το 1 έχει γεμάτο ήχο σε όλο το εύρος αλλά παίζεις πολύ κοφτά τις νότες στο 1ο κλιπ, θα ήθελα να δω πως ακούγεται το sustain του. γενικά το 1 μου φάνηκε οτι έχει λίγο πιο αλήτικο ήχο, ίσως έχεις βάλει λιγο πιο πολύ drive

το 2 δε μάρεσε καθόλου  :P

ωραίο παίξιμο! ;)

a classic player now...

κι εμενα μ αρεσε το 1ο περισσοτερο. Ισως ταιριαζε περισσοτερο με το συγκεκριμενο παιξιμο, αλλα αν ηταν να διαλεξω πεταλι απο το συγκεκριμενο κλιπ θα ηταν σιγουρα το 1ο. :)

ωραίο παίξιμο! ;)

+1

Ελαφρώς πιο gain-άτο το πρώτο, αλλά του ταιριάζει απόλυτα σαν vocal-like ήχος. Το δεύτερο πιο "ευγενικό" και λίγο πιο λεπτομερές αλλά πιο "συντηρητικό" και "κλειστό στον εαυτό του" (πολλά εισαγωγικά - δεν ξέρω πώς αλλιώς να εκφραστώ!!!  ;D ;D). Το τρίτο κάπως σαν κακέκτυπο του δεύτερου... είναι όλα πάνω σε ενισχυτή ή σε cab sims? Κάπως έτσι μου φαίνονται, αλλά ίσως να είναι και το μικ έτσι... Αν έχεις πάρει το Ethos, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ, είναι α-πίστευτο.

P.S. και ΠΣΣΣΣΣΣΣ! Θαυμάσιο παίξιμο...  :)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Tο πρώτο μου κάνει για γκαζωμενο screamerοειδές. Μου αρέσει και του πηγαίνουν αυτά που παίζεις, αλλά το δεύτερο είναι αυτό που για μένα κάθεται καλύτερα στο παίξιμο σου. Ναι, είναι πιο στενό κι απ' τα τρία, λιγότερες άκρες, αλλά πιο ισορροπημένα καντίνια ακούω, και μου αρέσει. Πολύ Robben Ford χροιά, αλλα απο την late 80's - early 90's εποχή του. Ή καλύτερα Carlton απο την εποχή του "on solid ground".

Το τρίτο είναι αυτό που θα αγόραζα πιο εύκολα. Είναι λίγο πιο ανοιχτό απο το Νο2 και λιγότερο γκαζωμένο αλλα ιδανικό για χροιες που θες κατι soft αλλα πιο flat απο ενα 808. Πάνω σε ένα Princeton και με ένα Carbon Copy αμεσως μετά, θα μου έκανε πολύ κουκου  ;D

Ααααααυτά !!

Leo got it right the first time

Το πρώτο μου κάθεται καλύτερα  ;)

Θες και εξήγηση;!  ::)

;D

It's got soul baby  8)

Τα άλλα δυο είναι πολύ πολιτισμενά...

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Moderator

Πωωωω ωραίο ήταν εκείνο το jam.  ;D

Αν και άκουσα το clip από το laptop με τις freeware "ψείρες" του iphone θα πω ότι το 1 και το 3 μοιάζουν πολυ με την προτίμησή μου να κλίνει στο 1.  Δεν νομίζω ότι το 1 είναι πιο "γκαζωμένο" από τα υπόλοιπα. Θα έλεγα ότι το 2 είναι αυτό που κλιπάρει πιο έντονα (στις συγκεκριμένες ρυθμίσεις) αλλά ότι του έχεις κόψει λίγο παραπάνω πρίμα από το tone (δεν μπορεί.... κάτι τέτοιο θα έχει :P). 

Για το συγκεκριμένο clip (με εσένα να παίζεις) μάλλον θα επέλεγα το 2 ως έχει. 

Ως ήχος (γενικώς) όμως, το 1 (και το 2) δίνουν την εντύπωση του "λιγότερο επεξεργασμένου", ο οποίος θα ακουγόταν ακόμα καλύτερος αν έπαιζες κοντά σε ενισχυτή "έτοιμο" να ξεφύγει προς το feedback.

..

P.S. και ΠΣΣΣΣΣΣΣ! Θαυμάσιο παίξιμο...  :)

+2

(Μα τι κιθάρα είναι, τι μαγνήτης και πως γράφτηκε ?)

Ααα, δεν παίζω, θέλω ηχεία στο PC της δουλειάς. :-\ :'(

Πού είναι η πολιτεία; Πού είναι η τοπική αυτοδιοίκηση; ;D

Βάστα Γιώργο να τ'ακούσω και να πω την μπούρδα μου, μην τα πάρει ακόμα το ποτάμι, ε;

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου