deebblues Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Νοικιάζεις τον χώρο σου&με όλα αυτά τα καλούδια& ??????? lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 ama to rack soy kanei 564575683563 euro den riskareis.... ase pou exei poly megalh shmasia ston hxo.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2005 εγώ δεν θα έπαιρνα κανένα από τα μηχανήματα που έχει ο Τάσος' date=' ούτε και την κιθάρα του (Ibanez S series). καταρχην..ωραια πραγματα βλεπω.. 8) εγω θα συμφωνησω με τον τασο παντως για τις ibanez s series αφου εχει ο κολλητος μου μια και με μια καλη αλλαγη μαγνητων που εκανε η κιθαρα μαμαει :wink: τρομερος ηχος πραγματικα! φανταζομαι τι ηχος θα βγαινει οταν μπαινει εκι μεσα η les paul σου που ειναι ΚΟΥΚΛΑ :wink: ασχετο..τι κλειδια εχεις στην les paul; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 εγώ δεν θα έπαιρνα κανένα από τα μηχανήματα που έχει ο Τάσος' date=' ούτε και την κιθάρα του (Ibanez S series). καταρχην..ωραια πραγματα βλεπω.. 8) εγω θα συμφωνησω με τον τασο παντως για τις ibanez s series αφου εχει ο κολλητος μου μια και με μια καλη αλλαγη μαγνητων που εκανε η κιθαρα μαμαει :wink: τρομερος ηχος πραγματικα! φανταζομαι τι ηχος θα βγαινει οταν μπαινει εκι μεσα η les paul σου που ειναι ΚΟΥΚΛΑ :wink: ασχετο..τι κλειδια εχεις στην les paul; Σαν GROVER μου φαινονται (ισως ειναι απο την περιοδο που η Gibson τα εβαζε σε ολες τις STD δυστυχως τωρα ξαναβαζει τα απαραδεκτα vintage style) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Φίλε μου πραγματικά πολύ ωραίο setup, είμαι εδώ με ένα φίλο μου και το χαζεύουμε 10 λεπτά!! :lol: Ειδικά το Soldano...αχαχαχαχ!!!! Πραγματικά άξιζε ότι πέρασες για να τα αποκτήσεις!! Και μία ερώτηση από εμένα: Με αυτό το setup, τι ήχο μπορείς να βγάλεις καλύτερα, δλδ ενδείκνυται για high-gain καταστάσεις ή μαμάει και στα καθαρά ή σε blues κτλ... Καλορίζικα! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 ασχετο..τι κλειδια εχεις στην les paul; Σαν GROVER μου φαινονται (ισως ειναι απο την περιοδο που η Gibson τα εβαζε σε ολες τις STD δυστυχως τωρα ξαναβαζει τα απαραδεκτα vintage style) thanks super,απλα ρωταω γιατι εχω καποια προβληματακια με το κουρδισμα στην les paul αλλα δεν ειμαι ειδικος ουτε εμπιστευομαι καποιον ευκολα για να μου ..πειραξει το nut... πρεπει να το δω ομως αν φταει το nut ή τα κλειδια που εχει πανω της η classic les paul μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Τα κλειδια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ,για το ξεκουρδισμα φταιει η το nut, η ο τροπος που περνας τις χορδες (τις "λοκαρεις"?) Πρεπει να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ κατεστραμμενα τα κλειδια για να επηρεαζουν το κουρδισμα,εδω σε αυτην την κιθαρα που αγορασα απο το Μοναστηρακι και εχει τα χειροτερα (& σχεδον αχρηστα απο την πολυκαιρια) κλειδια που εχω δει ποτε & με σωστο nut & locking δεν χανει καθολου (ουτε με 9αρες!) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diskolos1 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Τα κλειδια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ' date='για το ξεκουρδισμα φταιει η το nut, η ο τροπος που περνας τις χορδες (τις "λοκαρεις"?) Πρεπει να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ κατεστραμμενα τα κλειδια για να επηρεαζουν το κουρδισμα,εδω σε αυτην την κιθαρα που αγορασα απο το Μοναστηρακι και εχει τα χειροτερα (& σχεδον αχρηστα απο την πολυκαιρια) κλειδια που εχω δει ποτε & με σωστο nut & locking δεν χανει καθολου (ουτε με 9αρες!) [img']http://www.noiz.gr/albums/My-Gear/elite1.sized.jpg[/img] Ωραία κιθάρα για video clip! 8) P>Sloppy Kingdom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 http://www.uncletim.com/setup.htm να και ενα λινκ που περιγραφει πως ακριβως κανεις string lock ΠΡΟΣΟΧΗ ποτε παραπανω απο ΜΙΑ στροφη η χορδη πανω στο κλειδι αν ακολουθεις αυτη τη μεθοδο! & ΔΥΣΚΟΛΕ που να δεις και πως παιζει & τι ηχαρα βγαζει η πλαστικη αυτη Crucianelly του 64!&& www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 ΔΥΣΚΟΛΕ που να δεις και πως παιζει & τι ηχαρα βγαζει η πλαστικη αυτη Crucianelly του 64!&& Thanks ρε super για το Link :wink: αυτη η Crucianelly παντως ηχο σαν την suhr μου αποκλειεται να βγαζει superfunk :P :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση