STEFMAISTER Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 σωστός ! άλλα νομίζω πως στην αρχή χρησιμοποιούσε μία Fender Arctic White American standard Stratocaster και μέτα μία μαύρη American standard Fender Stratocaster αν και σε κάποια live έχει βγεί και με κάτι σαν Gretsch Spectra Sonic anw . o τυπάς είναι .............. ??? ::) των Isis λες?? ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 των Isis λες?? Των Arctic Monkeys έλεγε φαντάζομαι..........! :P Ντάξει μωρέ ίδιες μουσικές παίζουν!!!! ;D ;D :o Α και παρεπιπτόντως Maiev αυτή η μαύρη Fender δεν είναι Strat αλλά Bronco. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maiev Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 δεν το 'χω προσέξει ! Οχι των Arctic Monkeys έλεγα ! παιδια και ο στολας στα ιδια λεφτα την εχει...3 ευρω πανς 3 ευρω κατς σιγα τις διαφορες... btw εγω πάντως στην θέση σου θα έπερνα αυτήν ! http://www.thomann.de/gr/fender_classic_player_baja_tele_vb.htm και πολύ κάλη τιμή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση