chembeast Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Έχουμε και λέμε: Ο Chad Smith δεν παίζει με το signature ταμπούρο αλλα με pearl sensιtone,BRX ή BRP και Ludwig και Gretsch ενίοτε με την ανοχή της pearl φυσικά. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι έχει ηχογραφήσει πολλές φορές με gretsch τύμπανα. Ο Jordison δεν παίζει με το signature ταμπούρο αλλά με το pearl ultracast 14Χ6,5 . Kαι τα δύο ταμπούρα είναι πολύ καλά ασχέτως εαν δεν τα χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες. Το τι παίζει ή ηχογραφεί ο καθένας δεν πρέπει να σε απασχολεί γιατί ότι ακούς στα live ή σε δίσκους είναι επεξεργασμένα με κομπρεσσορες κτλ οπότε δεν αποτελεί κριτήριο το παραπάνω για την επιλογή σου. Άκουσέ τα και επέλεξε όποιο σου αρέσει περισσότερο. Στα παραπάνω χρήματα πάντως εαν θες μεταλλικό ταμπούρο θα κοιτούσα ένα μεταχειρισμένο ludwig acrolite που είναι σχεδόν ίδιο με το ludwig supraphonic το πιο ηχογραφημένο ταμπούρο για κάθε είδος μουσικής τις τελευταίες δεκαετίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 η εννοια του signature ταμπούρου δεν ειναι οτι ο καλλιτεχνης που το σχεδιασε παιζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αυτο αλλα το οτι το ΣΧΑΔΙΑΣΕ και το χρησιμοποιει ΣΥΧΝΑ,απο εκει και περα ΟΤΑΝ το χρησιμοποιει ειναι το ΙΔΙΟ με αυτο που πουλανε τα μαγαζια. ΦΥΣΙΚΑ και δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ επαγγελματιας ντραμμερ που να παιζει ΜΟΝΟ με ΕΝΑ ταμπουρο. ένα μεταχειρισμένο ludwig acrolite που είναι σχεδόν ίδιο με το ludwig supraphonic δεν ειναι φυσικα το ιδιο (το αλουμινιο εχει πολυ διαφορετικο ηχο) αλλα ειναι οντως εξαιρετικο ταμπουρο ;) (μαλιστα σε χαμηλα "πεθαμενα" κουρδισματα το προτιμω και ας εχω ενα παλαιο ludwig supraphonic ;)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UniversalPulse Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Superfunk, με ολο το σεβασμο, αν δεν καταλαβες τι ακριβως εχω γραψει μπορεις να διαβασεις και το post του chembeast που λεει ακριβως τα ιδια. Και σχετικα με το υφος και τα σχολια στις παραθεσεις σου, αν πιστευεις οτι ο chad smith παιζει με το signature ταμπουρο που πουλαει η Pearl πηγαινε κανε κανενα κρυο μπανακι καλυτερα και μετα μπες στο διαδικτυο και κανε μια ερευνα να δεις με τι παιζει. Και τοτε ξαναελα να μας πεις ποιος τα χει μπερδεψει ασχημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 μπανακι να κανεις εσυ ΑΝΑΓΩΓΕ. αν δεν καταλαβες τι ακριβως εχω γραψει μπορεις να διαβασεις και το post του chembeast που λεει ακριβως τα ιδια. Μαθε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Αλλο λες εσυ Απλα η εκαστοτε εταιρεια βγαζει ενα ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΟ σε υλικα και κατασκευη drumset ,snare κλπ το οποιο απλα ΔΕΙΧΝΕΙ σαν αυτο που παιζει ο υπογραφων.'' (δηλ.οτι ΟΛΕΣ οι εταιρειες βγαζουν στην αγορα υποδεεστερα SIGNATURE ταμπουρα απο αυτα (τα Signature) που πραγματικα χρησιμοποιουν οι υπογραφοντες) & ΑΛΛΟ πραγμα λεει ο Chembeast Ο Chad Smith δεν παίζει με το signature ταμπούρο αλλα με pearl sensιtone,BRX ή BRP και Ludwig και Gretsch ενίοτε με την ανοχή της pearl φυσικά. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι έχει ηχογραφήσει πολλές φορές με gretsch τύμπανα. (δηλ.οτι δεν παιζει με το signature αλλα με αλλα ταμπουρα ) τα SIGNATURE snares ολων των εταιριων ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια με τα SIGNATURE που χρησιμοποιουν οι ντραμμερ που τα υπογραφουν (και για αυτο πολλα απο αυτα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ) προς το παρον διαβασε αγγλικα που ισως τα καταλαβαινεις και καλυτερα http://www.pearldrum.com/Artists/Drumset-Artists.aspx?id=2 http://www.pearldrum.com/Products/Snares/Signature/Chad-Smith.aspx www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Εδώ και 1,5 χρόνο παίζει με Μasters MRP και σίγουρα το ταμπούρο του δεν το χει πολυχρησιμοποιήσει εκτός από την περίοδο που βγήκε και πάλι με κάθε επιφύλαξη. Το site της pearl δεν ενημερώνεται συνέχεια(δεν έβρισκα 2009 φινίρισμα στην σειρά vbx τον ιούνιο ενώ είχε παρουσιαστεί τον ιανουάριο και πουλιόταν κανονικά παγκοσμίως)οπότε μην το έχεις σαν αναφορά . ;) To acrolite είναι ίδιο με το supraphonic στο shell με διαφορά στον αριθμό των lugs 8 αντί για 10 και στον μηχανισμό χορδιέρας συν το διαφορετικό φινίρισμα και τα πιο λεπτά στεφάνια. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 To acrolite είναι ίδιο με το supraphonic στο shell το original supraphonic (τα πρωτα που κατασκευαστηκαν δηλ.) ειναι chrome over brass (το δικο μου που ειναι αρχαιο ειναι τετοιο) αργοτερα (mid 60s) ειναι οντως aluminum alloy (οπως το acrolite) εγω αναφερομουν στο original (και τα δυο βεβαια ακουγονται υπεροχα) Εδώ και 1,5 χρόνο παίζει με Μasters MRP και σίγουρα το ταμπούρο του δεν το χει πολυχρησιμοποιήσει εκτός από την περίοδο που βγήκε και πάλι με κάθε επιφύλαξη. Το site της pearl δεν ενημερώνεται συνέχεια(δεν έβρισκα 2009 φινίρισμα στην σειρά vbx τον ιούνιο ενώ είχε παρουσιαστεί τον ιανουάριο και πουλιόταν κανονικά παγκοσμίως)οπότε μην το έχεις σαν αναφορά αντε παλι..... ;D δεν διαφωνω ,ουτε εχω το site σαν αναφορα. Διαφωνω με το να πεταμε αστηρικτες ΚΟΤΣΑΝΕΣ του στυλ :ΟΛΑ τα signature τυμπανα...δεν ειναι signature & ειναι αγιοβασιλειατικα & φτιαγμενα απο υποδεεστερα υλικα... :P......(κατι που ΔΕΝ ειπες ΕΣΥ) οκ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 ok ;D No problem!Παρεπτιτόντως και τα δύο έχουν hardware απο masters άρα είναι κορυφαίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 :) επιτελους συνεννοηθηκαμε ;D ;D Φυσικα και ...ολος ο κοσμος (οτι signature & να εχει)...γραφει στο στουντιο με Noble & Cooley :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UniversalPulse Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 1. Την αγωγη που εχω παρει απο τους γονεις μου καθως και τα ελληνικα μου δεν εισαι σε θεση να τα κρινεις και δεν σου το επιπτρεπω. Δεν εβρισα κανενα ουτε χρησιμοποιησα χαρακτηρισμο για σενα η για αυτους που σου εδωσαν αγωγη.Ειρωνευτικες πρωτος και χρησιμοποιησες υφακι και αν θες να το συνεχισεις μπορεις. Αλλα τους χαρακτηρισμους και τις πρσβολες θα τις σταματησεις φιλε μου. 2. Η ερμηνεια σου πανω σε αυτο που ειπα "δηλ.οτι ΟΛΕΣ οι εταιρειες βγαζουν στην αγορα υποδεεστερα SIGNATURE ταμπουρα απο αυτα (τα Signature) που πραγματικα χρησιμοποιουν οι υπογραφοντες)" , απλα ειναι κατι που ΔΕΝ ειπα. θα τα ξαναπω λοιπον. Τα signature ταμπουρα και drumsets μοιαζουν με αυτα που χρησιμοποιουν οι υπογραφοντες. Εννοω με τα πραγματικα που χρησιμοποιουν. Οχι με τα signature που "χρησιμοποιουν" γιατι απλα τα signature ουτε οι ιδιοι δεν τα χρησιμοποιουν.. Και το να μου δινεις το λινκ της pearl που λεει οτι ο Chad Smith χρησιμοποιει το Signature του ειναι τουλαχιστον αστειο. Τι αλλο θα ελεγε η Pearl. Αυτο λοιπον που λεω ειναι οτι το signature ΜΟΙΑΖΕΙ με το SENSITONE που χρησιμοποιει πραγματικα ο CHAD SMITH αλλα προφανως απ την τιμη ειναι υποδιαιστερο. Οχι για πεταμα, απλα υποδιαιστερο και σιγουρα οχι αυτο που ακουμε στα αλμπουμς (χωρις να αναφερουμε και την επεξεργασια στο στουντιο). Απο την αλλη το SIGNATURE TOY JORDISON ειναι ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΟ απο το ULTRACAST με το οποιο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ , παρολο που το το signature ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ εξωτερικα με το ultracast. O Jordison δεν εχει παιξει ΠΟΤΕ με το signature του. Το ιδιο ισχυει και για το signature set του που ενω μοιαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ με το κανονικο του ,στην πραγματικοτητα ειναι επιπεδου vision. Σε κεντρικο μαγαζι με τυμπανα επισης κυκλοφορει ενα σετ που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο μου των RED HOT CHILLI PEPPERS. Και χρωματακι και το σημα τους μπροστα και μια χαρα. Ε προφανως ειναι και ΑΥΤΟ υποδαιεστερο αν κρινει κανεις και μονο απ την τιμη του... Αν λοιπον εσυ πιστευεις οτι αν συμβουλευεις καποιον να παιρνει signature γιατι αυτα ειναι που χρησιμοποιουν οι υπογραφοντες συγχαρητηρια. Εδω ειμαστε για να βοηθουμε ο ενας τον αλλο. Ουτε να πουλαμε υφακι, ουτε ξερολιαση απ την οποια προφανως ξεχειλιζεις. Και το υφος μετραει πολυ οταν γραφουμε η λεμε κατi. Aν διαφωνουσες σε κατι που ειπα η πιστευες οτι εχω λαθος, να το ελεγες με τροπο ωστε να διορθωθω και εγω και να μαθω κατι. Γιατι για αυτο μπαινω εδω. Για να μαθαινω. Γηράσκω αεί διδασκόμενος λεγαν οι προγονοι μας. Εσυ που τα ξερεις λοιπον ολα, η βοηθα εμενα και τους αλλους , αλλα φιλε μου σχολια και υφος οπως, "ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα" και " τα χεις μπερδεψει ασχημα" τραβα γραφτα πουθενα αλλου. Γιατι ακομα και ασχημα να τα χα μπερδεψει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ αυτος...Δεν θα δωσω συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Τα signature ταμπουρα και drumsets μοιαζουν με αυτα που χρησιμοποιουν οι υπογραφοντες. Εννοω με τα πραγματικα που χρησιμοποιουν. Α,το αλλαξαμε βλεπω τωρα το τροπαρι... ::) ::)...τελικα λες οτι τα signature ΕΙΝΑΙ ..κανονικα (επιμενω τα Ελληνικα σου θελουν ξεσκονισμα) αλλα ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους που τα υπογραφουν δεν τα...παιζουν... ΛΑΘΟΣ κανεις λοιπον: http://www.youtube.com/watch?v=GPDIUu875rI&feature=related Απο την αλλη το SIGNATURE TOY JORDISON ειναι ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΟ απο το ULTRACAST με το οποιο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ , ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο,οχι υποδεεστερο,το JORDISON ετσι κι αλλοιως ειναι effect drum οχι "βασικο" ταμπουρο. παρολο που το το signature ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ εξωτερικα με το ultracast. μοιαζει? :o ΠΛΑΚΑ μας κανεις http://www.pearldrum.com/Products/Snares/Ultracast.aspx http://www.pearldrum.com/Products/Snares/Signature/Joey-Jordison.aspx τι σχεση εχουν ανθρωπε μου τα δυο αυτα τα ταμπουρα? εχουν ΑΛΛΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ,ΑΛΛΑ ΒΑΘΗ,ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ,ΑΛΛΟ HARDWARE..... Εκτος και αν για εσενα (δεν το αποκλειω) μοιαζει η Βασιλειαδου με τη Μονικα Μπελουσι.... ;D .Δεν θα δωσω συνεχεια. ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα δωσεις γιατι δεν εχεις ουτε ΕΝΑ σοβαρο επιχειρημα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις