dr.peters Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Nikolas, μηπως ετρωγες το απογευμα σε μια ταβερνα στον ασυρματο? ειδα καποιον που σου εμοιαζε πολυ! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Κατά τ'άλλα τα αισχρά Αγγλικά των Τσέχων ήταν το πρόβλημα... ::) Τέλος πάντων, καλή τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 μερικοί όταν βραδιάζει γίνεστε κακοί όταν έκανα copy-paste το πρώτο μήνυμα σε φίλο μου ο ήλιος ήταν πολύ ψηλά, αλλά το έκανα για να δει την αβλεψία των τσέχων, άι σουέα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magic Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 τελικά πόσα ευρά σε κόστισε το μπάσο με τα μεταφορικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G_V_K Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα και προκαταβολικά όσους θα ασχοληθούν! Τώρα για τα σχόλια των ορθογραφικών.... εντάξει ρε παιδιά σιγά ... ανχομμένος ανθρωπος είμαι δίξτε λίγο κατανόηση! :P Φίλε magic το μπασάκι με τα μεταφορικά γύρω στα 320 και η κιθαρίτσα 210! (Αχ να ήταν και δεξιόχειρα) τεσπά... το μπασάκι ήταν μέχρι και κουρδισμένο στην κούτα και λίγο που το έβαλα στον SVT-3 του παιδιού που το πήρε με εξέπλιξε μπορώ να πω αρκετά και ειδικά για τα λεφτά του αστέρι. http://www.myspace.com/sectorillusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Μια ερωτηση πως υπολογιζουμε το νομισμα του Τσεχου σε σχεση με το ευρο??? Ευχαριστω εκ των προτερων..... seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackstrat Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Δεν είναι βέβαια παράληψη ίδιου βεληνεκούς, αλλά εμένα ξεχάσαν να συμπεριλάβουν στην παραγγελία μια μαλακή θήκη και μου την έστειλαν πολύ άμεσα. (Άσχετα βέβαια αν τελικά η θήκη ήταν ολίγον τι μάπα!) Μια ερωτηση πως υπολογιζουμε το νομισμα του Τσεχου σε σχεση με το ευρώ??? Ευχαριστω εκ των προτερων..... Πριν από δύο μήνες: 4500 κορώνες τσεχίας = €176.50 (δηλαδή €1=25,5 κορώνες,δε νομίζω να έχει γίνει καμία ιδιαίτερη μεταβολή από τότε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G_V_K Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Δεν είναι βέβαια παράληψη ίδιου βεληνεκούς, αλλά εμένα ξεχάσαν να συμπεριλάβουν στην παραγγελία μια μαλακή θήκη και μου την έστειλαν πολύ άμεσα. (Άσχετα βέβαια αν τελικά η θήκη ήταν ολίγον τι μάπα!) Πριν από δύο μήνες: 4500 κορώνες τσεχίας = €176.50 (δηλαδή €1=25,5 κορώνες,δε νομίζω να έχει γίνει καμία ιδιαίτερη μεταβολή από τότε) Γράφω στο google π.χ 4500 czk in euros kai to vgazei! 173euro είναι τώρα 8) http://www.myspace.com/sectorillusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 www.xe.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Παιδες που παραγγειλατε απο bach , με τι φτανει σε εμας το δεμα μας? Με ελτα , με κουριερ, με ταχυμεταφορες, με πυραυλο ? Μου εστειλε ενα tracking number τσεχικο τρεχα γυρευε και δεν εχω ιδεα ποτε και απο που να το περιμενω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση