koxcygr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Ειναι η πρωτη μου μιξη γιαυτο και επελεξα ενα κομματι που εχει μονο ακουστικη κιθαρα και φωνητικα, το τραγουδι ειναι το Guaranteed των Pearl Jam. Κριτικαρετε ελευθερα ;). :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 ? ? ? ? ? ? ? ? ? που ειναι το κομματι οεο?? ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 ;D guarafinal1.mp3 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Τοσο χαλια!! :( :( :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Χάλια δεν είναι σίγουρα. :) Δεν το ξέρω το τραγούδι αλλά προσωπικά (και μην το πάρεις σοβαρά) δεν μου είπε τίποτα. Κάπου το βαρέθηκα. Ισως για παραλία after hours.... ;) Η φωνή σου δεν είναι καθόλου κακή αλλά δεν θα επέλεγα Pearl Jam. Ισως και από άλλη τονικότητα για να μην κατεβαίνεις χαμηλά (που δεν είναι το δυνατό σου σημείο) Ωραίος ήχος από τις κιθάρες αλλά ούτε εκεί κάτι ενδιαφέρον. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω. Ναι η τονικοτητα του τραγουδιου δεν ειναι καθολου μα καθολου για μενα απλα το καταλαβα εκ των υστερων. :) Υπαρχουν 2 φωνες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eddie3 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Ωραιος φιλε, καλη προσπαθεια! Το τραγουδι ομως δεν ειναι των Pearl Jam, ειναι απο το Into The Wild solo album του Eddie Vedder. Χάλια δεν είναι σίγουρα. :) Δεν το ξέρω το τραγούδι αλλά προσωπικά (και μην το πάρεις σοβαρά) δεν μου είπε τίποτα. Κάπου το βαρέθηκα. Ισως για παραλία after hours.... ;) Φιλε το τραγουδι ειναι καταπληκτικο (ενταξει οχι σ'αυτη την εκτελεση :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 - Τσε μη μιλάς ιατί ακούεσαι!!.... :) - Όι!!.... :) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ενταξει,το τραγουδι(οπως ακουγεται)ειναι τουλαχιστον κοινοτυπο.ομως η φωνη σου ειναι πολυ καλη(αν και ασταθης),και η αρθρωση και προφορα επισης καλη. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση