Προς το περιεχόμενο

Thomann everywhere...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δίκιο έχεις, αλλά αυτό δε μπορεί να λυθεί σε επίπεδο ατόμου-πολίτη.

Ανα 4ετία το επιπεδο ατομο-πολίτης αποκτάει ιδιαίτερη ισχύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 125
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ανα 4ετία το επιπεδο ατομο-πολίτης αποκτάει

για λίγα δευτερόλεπτα

ιδιαίτερη ισχύ.

...και κατά κανόνα καταφέρνει να τη σπαταλήσει

Τεσπα και ο Μπαρμπας ο Θωμας δεν ειν κανας αγιος,

έχω παρατηρησει γενικά οτι oποιο προιον πουλαει πολυ

του ανεβαζει τιμη,

Το οτι η αυξηση στη ζητηση σημαίνει και αυξηση στην τιμη τωρα θα το ανακαλύψουμε?

και με κάμποσο ψάξιμο μπορεί

να το βρει κανεις φτηνότερα και δω,

Τι λες? Ψαξιμο? Ιδρώτας? Πφφ! Γερμανος κυριες & κυριοι! peace of cake

Βρε , πλακα κανετε? Το να ψωνιζεις απο γερμανια επειδη στην σολωνος τα βρίσκεις 200 ευρω ακριβότερα δεν ειναι κέρδος. Ειναι τεμπελια, διοτι στην Τρικουπη θα τα βρεις 50 ευρω φθηνοτερα απο Γερμανια (τυχαία αναφορα σε οδους).

Τωρα αν δε μπορουμε να κατανοησουμε οτι 100 ευρώ στον Γερμανο ειναι χειρότερο απο 200 ευρω στον Έλληνα, τι να πω. Απλη λογική. Το αν εχουμε την ικανοτητα να υποστηρίξουμε την ελληνική οικονομια, πάλι απλη λογικη. Όχι. Άλλωστε κι εγω προτιμάω το Playback-europe :Ρ Αλλα μη μου λετε οτι μας συμφερει ως Έλληνες αυτο το φαινόμενο... Έλεος.

Αν θέλουμε να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία, ας βάλουμε τον κ*λο μας κάτω να φτιάξουμε Ελληνικά όργανα. Σοβαρή στήριξη δεν είναι να χρυσοπληρώνουμε τους εισαγωγείς  ;D

Στη δεκαετία του 90 και πριν την (ελληνική) έκρηξη του internet, πολλές φορές είδα μπροστά μου έκπληκτες φάτσες, όταν ανάφερα το budget για στουντιακές αγορές από το εξωτερικό. Μιλάμε καμμία σχέση με τώρα. Τώρα οι "καταστηματάρχες" τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα. Όμως τότε, το 400% που ανάφερε κάποιος φίλος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!! Οι περίφημοι "αντιπρόσωποι" ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ.

Και καλά να βαράς στο ψαχνο... αλλά να ΚΛΕΒΕΙΣ πάει πολύ. Τι εννοώ; Πολύ απλά: Αν έπεφτε στα νύχια τους κάνας "πρωτάρης" και "άσχετος" τότε οι χρεώσεις ήταν κυριολεκτικά ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ! Βουρ στον πατσά! Ενώ σε "φίλους" και "γνωστούς"... μόνο 200% πάνω ;)  ;D

Η μεγαλύτερη ευλογία για τους μουσικόφιλους ήταν η διάδοση του internet και του Θωμά. Προσωπικά δεν συγχωρώ τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του παρελθώντος και θα ήθελα να κλείσουν. Άλλωστε δε νομίζω ότι προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Το παραπάνω όμως δεν είναι τίποτα άλλο από wishful thinking. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στην οικονομία της ελεύθερης αγοράς. Που σημαίνει ότι αν αυτοί οι κύριοι

δεν προσαρμοστούν ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ έτσι ή αλλιώς.

Το παραπάνω όμως δεν είναι τίποτα άλλο από wishful thinking. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ και το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν να παίρνουν τα λεφτά από τους φορολογούμενους.  :'(

Τα εχουμε φουσκωσει αρκετα μεχρι τωρα. Δεν ειναι τα πραγματα τοσο τραγικα στην ελληνική αγορά. Το εκνευριστικό με τον thomann ειναι οτι μας εχει κανει να ξεροσταλιαζουμε εξω απο τις διαδικτυακες βιτρίνες του σαν τιποτα πεινασμενα χαμινια που χαζευουν τίποτα λιχουδιές. Οποιαδήποτε αναφορα σε οργανο, περιέχει απαραιτήτως και το σωστο link που οδηγει στην σελιδα πώλησης του thomann. Αυτο κι αν ειναι πλυση εγκεφάλου. Πρόσφατα σε thread περι κεφαλής μπασσου π.χ.εμφανίστηκε αθώα η πρόταση για ενα warwick prophet 5.2. Η πρόταση συνοδευτηκε με το αθώο και 'ευκολο' Link στο Thomann. Εκει βλέπουμε οτι η κεφαλή αυτη κοστίζει περισσότερα απο 400 ευρουλια. Γιατί ομως να μην βάζαμε αντι του γερμανου, τον έλληνα Λογοθέτη σαν link? Ο άνθρωπος έχει το συγκεκριμένο προιόν στις ιστοσελίδες του με ωραιότατη παρουσίαση και ...50 ευρούλια φθηνότερα! Αναλογες διαφορες θα εντοπίσει κανεις σε πολλά προίοντα, διοτι ναι μεν ο ελληνας έμπορος θελει να πλουτίσει, αλλα κάποιοι έχουν συμμορφωθει αρκετα με τον ανταγωνισμο. Αρκει να το ψαξεις λιγακι.

Το οτι η αυξηση στη ζητηση σημαίνει και αυξηση στην τιμη τωρα θα το ανακαλύψουμε?

Τι λες? Ψαξιμο? Ιδρώτας? Πφφ! Γερμανος κυριες & κυριοι! peace of cake

Βρε , πλακα κανετε? Το να ψωνιζεις απο γερμανια επειδη στην σολωνος τα βρίσκεις 200 ευρω ακριβότερα δεν ειναι κέρδος. Ειναι τεμπελια, διοτι στην Τρικουπη θα τα βρεις 50 ευρω φθηνοτερα απο Γερμανια (τυχαία αναφορα σε οδους).

Τωρα αν δε μπορουμε να κατανοησουμε οτι 100 ευρώ στον Γερμανο ειναι χειρότερο απο 200 ευρω στον Έλληνα, τι να πω. Απλη λογική. Το αν εχουμε την ικανοτητα να υποστηρίξουμε την ελληνική οικονομια, πάλι απλη λογικη. Όχι. Άλλωστε κι εγω προτιμάω το Playback-europe :Ρ Αλλα μη μου λετε οτι μας συμφερει ως Έλληνες αυτο το φαινόμενο... Έλεος.

Βρε συ, τι προσπαθεις τωρα να μας πεις? Οτι πιστευεις αληθεια οτι ο Μ.Ο. των προιοντων που πουλανε οι θωμαδες, μιουσικστοραδες, ντιβιδες βρισκεται φτηνοτερος με μια ερευνα αγορας γυρω απο την Τρικουπη? (Να μου ελεγες οτι για μια δυο τρεις εξαιρεσεις στα ορια του στατιστικου σφαλματος η "Τρικουπη" εστειλε αμεσως απο το τεραστιο στοκ της, με δικα της εξοδα το ιδιο, αμεταχειριστο, στο μη ανοιγμενο κουτι του, στους ιδιους χρονους, με τiς ιδιες ευκολιες (τυπου SMS, tracking, web), προιον με το Θωμα στην Συρο και σε φτηνοτερη τιμη, ιδιες εγγυησεις, ιδιους τροπους χρεωσης και ακολουθει απο τοτε και μετα με follow up καταλογων και φυλλαδιων τον πελατη να το δεχθω ως μεμονομενο συμβαν Αλλα μη το γενικευουμε λες και ειναι εφικτο να συμβει κατι τετοιο με οποιοδηποτε προιον εχει ο ντιβις στο στοκ του...)

Ποσων χρονων εισαι τελικα? Δουλευεις συστηματικα και καθημερινα εδω και καποιο καιρο? Παιδια, σκυλια εχεις? Σουπερμαρκετ πηγαινεις? Ζεις μονος σου? Εχεις καποιες σταθερες υποχρεωσεις (πχ πληρωνεις απο δικα σου λεφτα το νοικι στο σπιτι σου, η το εχεις αγορασει με δικα σου? Εχεις δανεια? αγοραζεις πανες? μαγειρευεις για αλλους καθε μερα? ξενυχτας αν εχουν πυρετο και το πρωι πας δουλεια με το μικρο μαζι?)

Και δεν το λεω υποτιμητικα. Το λεω για να καταδειξω οτι στην υποθετικη περιπτωση που α) δεχτω οτι στην καθε Τρικουπη εχει ο,τι προιον εχει και ο καθε ντιβις β) ο,τι το εχει σε τιμη φτηνοτερη κατα 50 ευρω απο τον καθε ντιβι γ) οτι εχει σαιτ για να τα δω και να τα ακουσω δ) οτι εχει 30 days money back ε) οτι σου στελνει καταλογο προιοντων καθε εξαμηνο κλπ ...

ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΡΕ ΣΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ (door to door ερευνα αγορας και παζαρι)? Μερικοι εδω μεσα εργαζονται. Και τυχαινει να το κανουν αυτο τις ωρες που εργαζονται και τα μαγαζια. Οποτε τα ωραρια τους ειναι πιεσμενα. Μαλιστα τυχαινει και μερικοι ΔΕΝ ζουν γυρω απο την Τρικουπη. Ζουν ας πουμε στην Λαρισσα. Στη Συρο. Στην Αγ. Παρασκευη. Στη Μαγουλα. Τυχαινει και μερικοι εχουν μωρα που καπου πρεπει να αφησουν οσο θα πανε Τρικουπη. Η τυχαινει και το Σαββατο τους να πρεπει να πανε Σουπερμαρκετ η να κουρευτουν η επισκεπτηριο στην κατασκηνωση που ειναι τα παιδια τους.

Επισης αυτα με τους Ελληνες τυπου αν αγοραζουμε απο Ευρωπη κανει κακο στην Ελλαδα. Ειναι παρα μα παρα πολυ κοντοφθαλμο, ξενοβοφικο και ρατσιστικο.

Σιγα μη και αν αγορασουμε Αμερικανικη κιθαρα για blues ανυσηχησουμε μηπως ετσι στηριξουμε την μαυρη φυλη αντι της δικης μας της ασπρης και τρωνε ψωμι τα μαυρακια που την κατασκευαζουν και πλουτισει κανας αφροαμερικανος ... η Κινεζικη και στεναχωρηθουμε γιατι με αυτα τα λεφτα οι κιτρινοι ανθρωποι αγοραζουν ρυζι και ανατρεφουν και αλλα κιτρινα παιδια και δεν θα υπερισχυσει ο Καυκασιος Ινδοευρωπαιος λευκος ανθρωπος.

Κατι τετοια λεγαμε και σε κατι διαφημισεις τυπου "ο εισαγωμενος", "αγοραστε ελληνικα" και φαγαμε ενα καρο προστιμα για ξενοφοβια και αντιευρωπαισμο. Δεν μπορεις να εχεις επιλεξει να θελεις να ζεις μαζι με ολους αυτους, να σε δανειζουν, να σε επιχορηγουν, να ερχονται στη χωρα σου, να εχεις ενα νομισμα, μια κεντρικη κυβερνηση, ενα συνορο, ενα διαβατηριο, να μπορεις να δουλευεις και να κινησε και να αναμιγνυεσαι με ολους αυτους να εισαι στην ιδια ενωση, στην ιδια αγορα, και να εκφραζεις τετοια συναισθηματα και αποψεις... (εχει ανοιξει το παιχνιδι, ακομα και ο Οζι σκεφτεται να παρει Ελληνα κιθαριστα  :P )

Υποτιθεται οτι σπουδαζουμε πια στην Αγγλια, δουλευουμε στην Γαλλια, κανουμε τουρισμο στην Ιταλια, ερχονται εδω Γερμανοι ...  Ο ξαδερφος μου εχει παντρευτει "ξενη" και ζουν Ελλαδα και εχουν παιδια. Πολυ καλη μου φιλη εχει παντρευτει Γερμανο και ζουν Βελγιο. Ο αδερφος του αλλου φιλου μου συγκατοικει στην Ολλανδια με μια και εχουν κανει παιδι. Παλια μου γκομενα και νυν φιλη ειναι Σουηδεζα. Μαθητες στα σχολεια μας ειναι ξενοι. Στις οικοδομες μας ειναι ξενοι. Εχω πουλησει την μηχανη μου σε ξενο. Πολλοι απο δω απο το νοιζ εχουν μεινει, γεννηθει η μενουν ακομα και δουλευουν εξω! Εγω και η γυναικα μου δουλευαμε σε ξενες εταιριες και εμενα εξω κατα διαστηματα. O Αγγελοπουλος του Θωμα ειναι Ελληνας, ο Μαυριδης του musicstore το ιδιο. Ισως να εχουν και αλλους υπαλληλους με DNA που μοιαζει με το δικο μας αρχαιοελληνικο. Κλεφτες θα γινουν ολοι αυτοι δηλαδη?  :P Μονο για να μας δανειζουν ειναι καλοι?

Ψωνιζω απο το Καρφουρ, το Πρακτικερ, τους Κινεζους, παιζω με Τσεχικες κιθαρες, Αμερικανικες, ....  Ακουω ο,τι μουσικη μου αρεσει (και αν αυτο σημαινει ξενη, ειμαι ΟΚ, χωρις τυψεις). Και τρωω οτι μου αρεσει (και αν αυτο σημαινει μακαροναδα πεστο η χαμπουργκερ η πιτσα αντι για φετα και μπακαλιαρο σκορδαλια παλι ΟΚ ειμαι), πινω οτι μου αρεσει (και μερικες φορες και διαφορετικα αφεψηματα απο σαλεπι και ουζο δινοντας ετσι εξω συναλλαγμα στους κακους ξενους) ντυνομαι και με "ξενα" ρουχα εκτος απο την φουστανελα μου που ομολογω οτι την χρησιμοποιω σπανια και το γεγονος οτι τα λεφτα του τζιν παντελονιου μου συντηρουν ενα γερμανο ραφτη δε με κραταει ξυπνιο την νυχτα.

Ποιοι καλοι Ελληνες και κακοι Γερμανοι?  Λες και ειμαστε στο 1920 στο χωριο μας και δεν μιλαμε με τους κατοχωριανους.

Τι δε σε συμφερει σαν Ελληνα? Να αγοραζεις φτηνα τα ξενα? Τοτε θα επρεπε να επιμεινεις να αγοραζεις custom made οργανα μονο απο χερια ελληνων κατασκευαστων για να στηριζεις τους greek luthiers nomatter what the price is. Αφου εχεις δεχθει οτι σου καλαρεσει το ξενο το προιον και δε σου καιγεται καρφι να δωσεις τα 1500 στην Fender,  το να μη φυγει στο εξωτερικο το εξτρα 5% του κερδους του ελληνα εισαγωγεα σε πηρε ο πατριωτισμος?

Εγω βλεπω μια μεγαλη λογικη σε αυτο που λες, αν εισαι σε μια ηλικιακη ομαδα ανεμελης πιτσιρικαριας (max 20 με 25 χρονων), που δεν εχει ακομα βγει στην αληθινη ζωη για να εκτιμησει τι αληθεια ειναι αυτο που πουλαει ο καθε Θωμας και ποια τα αληθινα πλεονεκτηματα του μοντελου του. Τοτε συνηθως τα λεφτα ειναι ξενα (ουσιαστικα χαρτζηλικια απο τα καλαντα, δωρα του μπαμπα) και αρα 40 και 200 και 2000 ευρω παραπανω η παρακατω δεν παιζουν ιδιαιτερο ρολο. Αλλος πληρωνει ετσι και αλλιως. Αλλιως θα ηξερες ηδη οτι με 130 ευρω ενα παιδι πηγαινει 8 μερες κατασκηνωση με τους προσκοπους, με 20 του κανουν 1.5 ωρα πιανο, με 5 παιρνεις ενα ζευγαρι γυαλακια θαλασσης για να κανει βουτιες και δεν θα τα εβρισκες τοσο αμελητεα. Αν παιδια σκυλια δεν υπαρχουν ωστε να ανακυψει προβλημα τυπου "οσο λειπω 15Αυγουστο στο κεντρο νταλα ηλιο με τα ποδια και ψαχνω μαγαζια, το 2χρονο που το παρκαρω? Το σκυλι ποιος το παει βολτα?" τοτε ολα ειναι ΟΚ. Αν δεν δουλευω (min 8ωρο, πλην 20 εργασιμων που ειναι η αδεια) αλλα πηγαινω σε καποια σχολη μοποτε μπορω να παω κεντρο μια Τριτη πρωι με το πασο μου ολα καλα. Αν δεν χρειαζεται να ψωνισω σουπερμαρκετ το Σαββατο γιατι παει η μαμα, τοτε και Σαββατο μπορω να παω κεντρο. Και μαλιστα, τοτε, ολα αυτα εινα και μια υπεροχη ευκαιρια για βολτα με αλλους 25χρονους φιλους και φραπεδακι.

Εννοειται οτι τα λεφτα σου μπορεις να τα κανεις οτι θελεις και εσυ και εγω και ολοι. Αλλα μη φτασουμε τωρα να το γυρισουμε σε κινδυνολογια Ευαγγελατου: "Οι Κινεζοι κλεινουν τα Ελληνικα Μαγαζια", "οι ξενες αλυσιδες πιεζουν τους ελληνες λιανεμπορους", "αγοραστε τα Λαντα μας για να στηριξουμε το συστημα μας εναντι στους κακους ξενους" κλπ και θεωρουμε οτι η αγορα αμερικανικης κιθαρας απο τον Ελληνα εισαγωγεα στην ακριβοτερη τιμη της Ευρωπης ειναι καποια επαναστατικη πραξη εναντια στην παγκοσμιοποιηση και κυκλοφορουμε με την American Std Fender στο ενα και τον Ριζοσπαστη στο αλλο.

Τεσπα, ειμαστε way off topic αλλα δεν μπορω να βλεπω τετοια επιχειρηματα που αγγιζουν τα ορια της επικινδυνοτητας μεσω της αφελειας τους και να μην σχολιασω (hell, εδω σχολιαζω για ο,τι ναναι εδω που τα λεμε)  :P

My love for you is ticking clock, Berserker

ψυχραιμία ωρέ παιδιά.... ;) ;) ;)

Λοιπόν, μας έχει βοηθήσει η όλη ιστορία με cyberstores αλά Thomann ξεκάθαρα. Ας πούμε λίγο χοντροκομμένα ότι έχουμε έναν 'τιμοκατάλογο' αρκετά πλήρη ως σημείο αναφοράς. Τώρα, το να κάνει κάποιος έρευνα αγοράς, να ψάξει την ελληνική αγορά ή να παραγγείλει από εξωτερικό είναι ελεύθερος να το κάνει φυσικά.

Ως καταναλωτές θεωρώ πως είμαστε πλέον πιο ενημερωμένοι και κατατοπισμένοι από ότι πριν από 10 χρόνια ας πούμε. Οπότε καλύτερο και χειρότερο δεν υπάρχει. Ο καθένας επιλέγει ότι θεωρεί πιο συμφέρον για τον ίδιο. Το θέμα του χρόνου που έθεσε ο evris είναι πάντως μια τεράστια παράμετρος που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη! Θεωρητικά μπορώ να κάνω την γύρα στα μαγαζιά, να περάσω από όλα, να παίξω με 200 όργανα, να συγκρίνω τιμές και να κάνω την αγορά μου. Στην πράξη όμως, ρωτάω, υπάρχει ο χρόνος για κάτι τέτοιο? Όσο ήμασταν φοιτητές ήταν ο κανόνας! Γύρα στα κιθαρομάγαζα... Τώρα όμως? Δεν παίζει πλέον. Δεν υπάρχει ο χρόνος και όταν υπάρχει ο χρόνος δεν θέλω να τον ξοδέψω σε μια βόλτα μέσα στο χάος του κέντρου της Αθήνας... 8) 8)

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράζουμε από Internet χωρίς να έχουμε ιδία άποψη για το όργανο, τον ενισχυτή ή το έφε κλπ... Δεν είναι δυνατόν να αγοράζουμε οτιδήποτε βασιζόμενοι σε φήμες ή γνώμες άλλων. Πρέπει να εμπιστευτούμε τα δικά μας χέρια και τα δικά μας αφτιά, λαβαίνοντας υπόψιν και γνώμες ανθρώπων που εμπιστευόμαστε φυσικά. Η τελική όμως απόφαση πρέπει να είναι καθαρά δική μας.

Η προηγούμενη ενότητα αποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα, την βόλτα στα ελληνικά μαγαζιά, έστω και αραιότερα πλέον, θα την κάνεις!  Άν λοιπόν είσαι ενήμερος για τιμές στο εξωτερικό και διαπιστώσεις ότι και εδώ θα βρεις ανταγωνιστική τιμή, ε ναι, δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσεις από Thomann!  ;D ;D ;D

Για να είμαι δίκαιος πάντως, όσες φορές έχω παραγγείλει από εκεί, ήταν άψογοι σε όλα τους!

Όχι άλλα μινόρε...

+10n όπου n τήνει άπειρο στον φίλο evris.

Είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου και η λογική "take care your own" είναι το λιγότερο οπισθοδρομική και επικίνδυνη. Μέσα στον παραλογισμό του Ελληνάρα, λέμε ότι μας κατέβει στην κούτρα χωρίς να σκεφτούμε, φέρνουμε την καταστροφή (θα πεινάσουμε αν δεν ψωνίζουμε ελληνικά) και κάνουμε ένα σωρό σενάρια χωρίς να έχουμε καμία γνώση και εμπειρία επί του θέματος (πόσο πολύ μοιάζουν οι πολιτικοί μας, η τηλεόρασή μας και εμείς). Δεν λέω, ως Ελληνάρας και εγώ, έχω συμπεριφερθεί παρόμοια, αλλά πρέπει να κάνουμε λίγο κράτει, ένα βήμα πίσω και να σκεφτούμε διπλά και τριπλά αυτά που λέμε.

Επί του θέματος. Ψάχνω την αγορά όσο μπορώ και αγοράζω το φθηνότερο. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι φιλολογίες, φιλοσοφίες και αμπελοφιλοσοφίες.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Κι εγώ τα + μου στον evris.

Ας μην παρασυρόμαστε από στενόμυαλες και παρωπιδικές συμπεριφορές. Στο κομμάτι της διακίνησης προϊόντων/ιδεών/απόψεων/οτιδήποτεαλλοτελοςπάντων, τα σύνορα πάψανε να υπάρχουν με την παραδοσιακή έννοια. Όλα είναι ανοιχτά. Ο καθένας κουμαντάρει τη τσέπη του και τη ζωή του.

Πάντα βέβαια, "μετρώντας δύο και κόβοντας μία".

RANDOMIZE USR 0

+1000 στον EVRIS...

& +1000 εις την νιοστη μια και ως λαος εχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι ειμαστε ΚΛΕΦΤΕΣ (κατα το 90% οσον αφορα οποιονδηποτε επιχειρηματια ,ειτε πουλαει ...φραπεδες ,ειτε αξονικους τομογραφους ) ,ειτε ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (κατα το 95% μια και δεν τους ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ολους αυτους τους κλεφταραδες που μας πινουν το αιμα εδω και 10 χρονια με το ΕΥΡΩ)

μια και εχω την κακη συνηθεια να...εργαζομαι για να ζω δεν αγοραζω ΤΙΠΟΤΑ απο Ελλαδα (απο αυτα που φυσικα μπορω να ΜΗΝ αγορασω),δεν αγορασα καν σπιτι στην Ελλαδα (σιγα μην αγοραζα με τετοιο ΑΙΣΧΡΟ value for money) αλλα..."εξω", και φυσικα δεν παω καν διακοπες στην Ελλαδα (πως μπορω αλλωστε μονο οι πλουσιοι μπορουν να το κανουν πλεον αυτο).

τα περι...καταστροφης της Ελλαδας αν δεν...υποστηριξουμε τους ντοπιους ΚΛΕΦΤΕΣ (ξαναλεω οτιδηποτε και αν πουλουν,εφοσον το πουλουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ακριβοτερα απο τους..."ξενους") ειναι απλα ΑΣΤΕΙΑ.  

φυσικα το υπολοιπο...10% των ΣΟΒΑΡΩΝ επιχειρηματιων που κανουν σωστα τη δουλεια τους προσφεροντας σωστες τιμες,ΦΥΣΙΚΑ και το υποστηριζω.

αυτα....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου