marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 ποιο ροκ μωρε?υπαρχει ροκ στην Ελλαδα? ;D ;D ΚΑΙ Ο PLAYLOUD ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΠουΡοκ? :o Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Αλλο ο PLAYLOUD ;Dαυτος δεν λεει "μαστορα πιασε δυο με διπλη!",ουτε παραγγελνει "φραπεδια με δυο καλαμακια",αυτος ζει με Fish & Chips & Indian Pale Ale.... ;D ;D αυτος ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να...ροκ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Are we human or are we dancer ??? ;) ;) ;) ;) "denser" or "dancer" ;) :D ;D ::) :P www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 για φαντάσου να μιλάς για ρατσισμό και αστική βία σε ζεΪμπέκικο ή τσιφτετέλι!!! νομιζω οτι θα επρεπε να ασχοληθεις λιγο περισσοτερο με την ελληνικη μουσικη,ΙΣΤΟΡΙΚΑ τουλαχιστον, για να δεις ...γενικα τι στιχοι εχουν γραφτει πανω σε...ζεϊμπεκικα......(η αστικη βια και ο...ραστισμος ειναι super light θεματα σε σχεση με αυτα τα οποια πραγματευονται καποια ..ζεϊμπεκικα...) ; Στην τελική η γλώσσα είναι απλά ένα εργαλείο για να αποτυπώσεις τα όποια συναισθήματα σου.. Τι σημασία έχει από που κατάγεται αυτός που την χρησιμοποιεί.. την ημερα που καποιος ΜΗ αγγλοφωνος μου ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι εκφραζεται καλυτερα στα Αγγλικα (οταν μιλαει στη μανα του,στον μπατζανακη του , στο μπακαλη της γειτονιας) απο οτι στα Ελληνικα (η στη ΜΗΤΡΙΚΗ του γλωσσα),τοτε θα αλλαξω και γνωμη... ;).....μεχρι τοτε I am sorry αλλα δεν πειθομαι.....(ειδικα οταν οπως λες ...εκφραζουμε τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ μας...αρα λογικα χρησιμοποιουμε τον πλεον ΑΜΕΣΟ τροπο/μεσο που ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ ειναι μια ΞΕΝΗ γλωσσα) Το να χρησιμοποιουμε μια γλωσσα μονο και μονο επειδη ταιριαζει στο....στυλ της μουσικης μας ::) ακυρωνει την ιδια τη στιχουργικη "τεχνη",ειδικα οταν απευθυνεται σε ενα κοινο που απλα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ....... ;D (και φυσικα πολυ καλα κανει). απλα ειναι οντως μια μεγαλη ΕΥΚΟΛΙΑ για καποιον που ασχολειται με το ..."φαινεσθαι" και οχι το "ειναι" της δημιουργιας....(κατι που δεν ειναι απαραιτητα κακο βεβαια...ειδικα αν δημιουργουμε με γνωμωνα μονο τη..διασκεδαση/τερψη μας ) το να γραψεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ στιχο (η γενικα στιχο που να ...καταλαβαινουν αμεσα οι....συμπολιτες σου/το ακροατηριο σου,το πραγματικο οχι αυτο που φανταζεσαι οτι θα εχεις στο..Λονδινο μια και αυτο ΠΟΤΕ δεν θα το εχεις ετσι και αλλοιως... ;D) ειναι ΟΝΤΩΣ τρομερα δυσκολο για καποιον που φοβαται να φανερωσει τον εαυτο του. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 ΚΑΙ Ο PLAYLOUD ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΠουΡοκ? :o Μ αρεσει η μπυρα μου κρυα, το αυτοκινητο μου γρηγορο και η γυναικα μου δουλα ΑΦΤΟ ΙΝΕ PS. Ενα fish and chips με τιγκα ξυδι και τυλιγμενο σε ΧΤΕΣΙΝΗ εφημεριδα το χτυπαγα ανετα τωρα PS2. Το αφρογαλα τι ειναι? Ιδιο με την αφροκρεμα? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Μ αρεσει η μπυρα μου κρυα, το αυτοκινητο μου γρηγορο και η γυναικα μου δουλα ΑΦΤΟ ΙΝΕ ΑΦΤΟ ΙΝΕ...Ελληνικό Ροκ!!! Σκίστους όλους τους ξενερουά!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Μ αρεσει η μπυρα μου κρυα, το αυτοκινητο μου γρηγορο και η γυναικα μου δουλα ΑΦΤΟ ΙΝΕ M'αρεσει η μπυρα μου απ'το ψυγειο, το αυτοκινητο να στριβει και η γυναικα να συμμαζευει. Keep it real. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 νομιζω οτι θα επρεπε να ασχοληθεις λιγο περισσοτερο με την ελληνικη μουσικη,ΙΣΤΟΡΙΚΑ τουλαχιστον, για να δεις ...γενικα τι στιχοι εχουν γραφτει πανω σε...ζεϊμπεκικα......(η αστικη βια και ο...ραστισμος ειναι super light θεματα σε σχεση με αυτα τα οποια πραγματευονται καποια ..ζεϊμπεκικα...) Εντάξει είσαι λίγο υπερβολικός τώρα... Η πλειοψηφία των ακροατών γνωρίζει το ζειμπέκικο με τον στίχο της μιζέριας και της καψούρας... Και ως χορός αποτελεί πλέον την ύψιστη εκδήλωση της ηλίθιας Ελληνικής σκατομαγκιάς : "κάνε πέρα ρε ξέρεις ποιος είμαι εγώ?". Τώρα αν σε κάποια χρονική περίοδο (δηλώνω άσχετος με την ιστορία του συγκεκριμένου είδους), εμβάθυνε στιχουργικά τόσο πολύ σε υπαρξιακά, κοινωνικά, και μεταφυσικά θέματα, ώστε να είναι ελαφριά θέματα η βία και ο ρατσισμός αυτό μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις... Όμως, αυτό που είπα για το ζειμπέκικο είναι απλά ένα παράδειγμα για το ότι ο στίχος πρέπει να δένει αρμονικά με τη μουσική ώστε να ξεχωρίζει το μουσικό έργο που ονομάζουμε τραγούδι... Και επειδή μιλάμε για τη σύγχρονή μας εποχή εγώ τουλάχιστο δε βλέπω στον ορίζοντα κάποια στιχουργική άνθηση... Κι εμένα μ' αρέσει η μπύρα παγωμένη, αλλά κατά τ' άλλα μου αρκεί το αυτοκίνητο να με πηγαίνει σε καλή παρέα και η γυναίκα να τσουγκρίζει (το παγωμένο επίσης μπυροπότηρο) μαζί μου... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 (ειδικα οταν οπως λες ...εκφραζουμε τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ μας...αρα λογικα χρησιμοποιουμε τον πλεον ΑΜΕΣΟ τροπο/μεσο που ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ ειναι μια ΞΕΝΗ γλωσσα) Θα επιμείνω.. Τα συναισθήματα του, ο κάθε άνθρωπος τα εκφράζει με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο του έρθει εκείνη την ώρα. Αν νιώθει καλά να γράφει στην ελληνική, οκ, αν θέλει να γράψει στη σουαχίλι, επίσης οκ.. Αυτά που θα λάβει το κοινό, όσον αφορά το στίχο, εφόσον υποστηρίζεται από τη μουσική και την ερμηνεία θα είναι τα ίδια ακριβώς. Και δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε πάντα τη γλώσσα που ακούμε για να νιώσουμε πράγματα.. ;) www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Και δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε πάντα τη γλώσσα που ακούμε για να νιώσουμε πράγματα. 私の友人よりわかりました (Μια και δεν εχει σημασια η γλωσσα σου εκφραζω τα συναισθηματα μου στα ΙΑΠΩΝΙΚΑ,ελπιζω να τα ..νοιωθεις... ;D) Η πλειοψηφία των ακροατών γνωρίζει το ζειμπέκικο με τον στίχο της μιζέριας και της καψούρας. προφανως δεν εχεις ακουσει πολλα ζεϊμπεκικα (η απλα μισεις την ελληνικη μουσικη οποτε τζαμπα μιλαμε τοση ωρα...) Τώρα αν σε κάποια χρονική περίοδο (δηλώνω άσχετος με την ιστορία του συγκεκριμένου είδους), εμβάθυνε στιχουργικά τόσο πολύ σε υπαρξιακά, κοινωνικά, και μεταφυσικά θέματα, ώστε να είναι ελαφριά θέματα η βία και ο ρατσισμός αυτό μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις... ναι μονο εγω και 3-4 εκατομμυρια Ελληνες...... ;D δηλώνω άσχετος με την ιστορία του συγκεκριμένου είδους τοτε καλο ειναι να ακολουθησεις τη συμβουλη που σιγουρα σου εχει δωσει καποια στιγμη καποιος μεγαλυτερος σου : "οταν δεν ξερουμε δε μιλαμε/κρινουμε" ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση