relayer Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 μπα δε θα το ....ελεγα (στις Πανελληνιες εγραψα...19.... ;D ;D) Στις Πανελλήνιες 19 SF, στο Noiz θα κοβόσουν... Πάλι λέω ότι δεν κατάλαβες γρι από αυτά που ήθελα να πω, δεν πειράζει καμάρωσε το βαθμό σου άλλη μια φορά... αλλωστε ο ιδιος "δηλωνεις ασχετος" οποτε τι περιμενεις να σου πω οταν "κρινεις" μια μουσικη με την οποια δεν ασχολεισαι καν...τελος παντων.... ::) Κρίνω αυτό που ακούω SF, κι έχω ακούσει άπειρη μουσική, έιπα ότι είμαι άσχετος με την ΙΣΤΟΡΙΑ του ζειμπέκικου, όχι άσχετος γενικώς οπότε πάλι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... κοντα εχεις πεσει,τοσες ειναι περιπου οι πωλησεις των Θεοδωρακη & Χατζηδακη κ.α. με δισκους που περιεχουν.....ζεϊμπεκικα με...καψουροστιχους για ΕΞΟΡΙΕΣ,ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥΣ & ΣΦΑΓΕΣ.......αρα μαλλον κατι ξερεις και μας το κρυβεις ;D SF μη χρησιμοποιείς τέτοιους δημιουργούς που είναι one in a million για να επιχειρηματολογήσεις όταν αυτό που έθιξα εγώ είναι η σημερινή κατάντια του στίχου... ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΣΥ... μιλαμε ΚΑΙ για αυτη,παντως ΧΙΛΙΕΣ φορες προτιμω να ακουω...σκυλοζεϊμπεκικους στιχους στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρα ελληνοαγγλικους ροκ στιχους.......(ασε που παρα πολλα ..ΣΥΓΧΡΟΝΑ .....σκυλοζεϊμπεκικα ::) εχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ στιχους,κανε κοπο να ακουσεις καποια απο αυτα ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβεις αυτο,εκτος βεβαια και αν εχεις προβλημα με τους ερωτικους στιχους γενικα....& ακους αποκλειστικα μουσικη με στιχους...κοινωνικης βιας & ρατσισμου... :P ) ΠΑΛΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ SF, οι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ στίχοι που αναφέρεις όντως υπάρχουν αλλά είναι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ που επιβεβαιώνει τον κανόνα... Το στίχο της βίας/ρατσισμού τον έφερα ως παράδειγμα ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ??? Μ' αρέσουν πολύ οι ερωτικοί στίχοι ΟΧΙ όμως οι καψουροστίχοι της πλειονότητας του σκυλολογιού που υπερασπίστηκες, διότι θεωρώ την καψούρα ως την σκοτεινή και ελεεινή μορφή του έρωτα... Και στον ερωτικό στίχο το ξένο ροκ έχει να επιδείξει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αριστουργήματα από οτιδήποτε Ελληνικό... Συμφωνώ όμως για τα Ελληνοαγγλικά, πράγμα που και εγώ έθιξα από την αρχή της συζήτησής μας. όμως φαίνεται ότι πάλι δεν το πρόσεξες... ΓΕΝΙΚΑ φίλε superfunk στην προσπάθειά σου να επιδείξεις τις όποιες γνώσεις σου περί μουσικής (που ενδεχομένως είναι πολλές και το σέβομαι αυτό) ναυάγησες στη θάλασσα της παρεξήγησης... Όσο για το αν υπάρχει ροκ στην Ελλάδα φίλε superfunk υπάρχει και μάλιστα αρκετό και πολύ ποιοτικό αλλά συνήθως βρίσκεται underground εκτός από τρανταχτά ονόματα που έμειναν στην Ιστορία όπως οι SOCRATES ή οι APHRODITE'S CHILD (με Αγγλικό στίχο όμως!!!!!!) και πολλοί άλλοι... Βέβαια θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αυτό που η πλειοψηφία θεωρεί ως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ είναι μάλλον dog-ποπ παιγμένο με ηλεκτρικές κιθάρες... Άντε γεια μας! YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 ΓΕΝΙΚΑ φίλε superfunk στην προσπάθειά σου να επιδείξεις τις όποιες γνώσεις σου περί μουσικής (που ενδεχομένως είναι πολλές και το σέβομαι αυτό) ναυάγησες στη θάλασσα της παρεξήγησης... Never fear, Mitch Buchanan is here! :P Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑ, δίκιο έχεις... :) :) :) :) :) :) YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Relayer, επειδή είναι αδύνατον να καταλάβουμε σε τι απαντάς, κάνε σε παρακαλώ μια τροποποίηση... αυτά του SF βάλτα μέσα στα εξής: [quοte] στις Πανελλήνιες έγραψα 19 [/quοte] και από κάτω γράψε τα δικά σου. Επίσης, να σου πω ότι διακρίνω κάποιο επιθετικό ύφος στο ποστ σου που θα πρέπει να αποφευχθεί. Αν θες ρίξε μια ματιά και σε αυτό το παλιότερο θρεντ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=167967.0 - είναι ένα από τα πολλά που λέμε πάλι τα ίδια πράγματα για τους γιαλαντζί εγγλέζικους στίχους εξ Ελλάδος και για τα φτιαχτά βιώματα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Relayer, επειδή είναι αδύνατον να καταλάβουμε σε τι απαντάς, κάνε σε παρακαλώ μια τροποποίηση... αυτά του SF βάλτα μέσα στα εξής: [quοte] στις Πανελλήνιες έγραψα 19 [/quοte] και από κάτω γράψε τα δικά σου. Επίσης, να σου πω ότι διακρίνω κάποιο επιθετικό ύφος στο ποστ σου που θα πρέπει να αποφευχθεί. Αν θες ρίξε μια ματιά και σε αυτό το παλιότερο θρεντ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=167967.0 - είναι ένα από τα πολλά που λέμε πάλι τα ίδια πράγματα για τους γιαλαντζί εγγλέζικους στίχους εξ Ελλάδος και για τα φτιαχτά βιώματα... Ελπίζω να διαβάζεται καλύτερα η απάντηση τώρα φίλε bloody... Συμφωνώ για τα Ελληνοαγγλικά μπουρδολογήματα αλλά οφείλουμε να καταδικάσουμε και τα αντίστοιχα Ελληνοελληνικά... Όσο για τα φτιαχτά στιχουργικά βιώματα και την ψεύτικη, ξενέρωτη και ανέμπνευστη μουσική, αυτοί που επιδίδονται στα εν λόγω σπορ έχουν καταντήσει γραφικοί... Τέλος για το ύφος του μηνύματος αν διαβάσεις πως ξεκίνησε η συζήτηση με τον SF θα καταλάβεις εύκολα ποιος επιτέθηκε σε ποιον και ποιος συνέχισε το βιολί της παρεξήγησης... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Ελπίζω να διαβάζεται καλύτερα η απάντηση τώρα φίλε bloody... Το διόρθωσα εγώ το θέμα του quote, τώρα όντως διαβάζεται καλύτερα. ;) Επίσης φίλε relayer, θα μπορούσες σε παρακαλώ να αναφέρεις κάποια από τα πολλά underground ονόματα της ελληνικής σκηνής (με ελληνικό στίχο κατά προτίμηση) που πιστεύεις ότι εντάσσονται στην κατηγορία "μπόλικο, ποιοτικό ροκ"; Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Εδω που τα λεμε, καλοι, χρυσοι οι Aphrodite's Child αλλα και αυτοι αν το δεις ΔΙΕΘΝΩΣ το θεμα ενα 666 βγαλανε, και αυτο ακομα δεν το λες και london calling, εννοω δεν το λες και οροσημο για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ (το τονιζω αυτο) ροκ (ουτε καν prog rock) μουσικη.. :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsirobill Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Παιδιά εγώ δεν έχω καθαρή άποψη επι του θέματος διότι ναι μεν προσωπικά πιστεύω πως μία ελληνική μπάντα χρειάζεται ελληνικό στίχο αλλά από την άλλη δεν μπορώ να σεβαστώ ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ που είναι από Ελλάδα και έχουν αγγλικό στίχο αρχίζοντας από τους Socrates και τους Nightstalker και καταλήγοντας σε Potergeist, Routes, Lucky Funeral, Maplerun, Lord13, Mad Leaf, Sugah Galore, Dive, Cube... Φίλε μου με όλο το σεβασμό ξέχασες το μεγαλύτερο ελληνικό αγγλόφωνο γκρούπ όλων των εποχων.APHRODITES'S CHILD. και αν δεν τους ξέρεις τρέχα κατέβασε τώρα το διπλό άλμπουμ 666. " Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsirobill Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Εδω που τα λεμε, καλοι, χρυσοι οι Aphrodite's Child αλλα και αυτοι αν το δεις ΔΙΕΘΝΩΣ το θεμα ενα 666 βγαλανε, και αυτο ακομα δεν το λες και london calling, εννοω δεν το λες και οροσημο για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ (το τονιζω αυτο) ροκ (ουτε καν prog rock) μουσικη.. :-[ ήταν μουσικό ορόσημο το 666. παπαθανασίου ρούσσος είναι πιο διάσημοι απο τον strummer πλέον " Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Και στον ερωτικό στίχο το ξένο ροκ έχει να επιδείξει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αριστουργήματα από οτιδήποτε Ελληνικό σε ευχαριστω πολυ για τη... πληροφορια.... ;D ;D ειναι απολυτα φυσιολογικο μια μουσικη που προερχεται απο δυο χωρες με....400.000.000 κατοικους να βγαλει...περισσοτερα .....αριστουργηματα... ;D στον ερωτικο στιχο απο μια χωρα με 10.000.000....και τι μ'αυτο? και περισσοτερους τονους......γαλα ;D παραγουν ..... ποσοτικο ειναι το θεμα? ΓΕΝΙΚΑ φίλε superfunk στην προσπάθειά σου να επιδείξεις τις όποιες γνώσεις σου περί μουσικής (που ενδεχομένως είναι πολλές και το σέβομαι αυτό) ναυάγησες στη θάλασσα της παρεξήγησης... ναι εχεις απολυτο δικιο ....ολη μου η σκορδοκαϊλα ειναι να ...επιδειξω σε εσενα τις γνωσεις μου περι μουσικης...ευτυχως που το καταλαβες.... γενικώς οπότε πάλι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... αν εγραφες με λιγο περισσοτερη σαφηνεια θα σε καταλαβαινα και καλυτερα... ::) πλακα μας κανεις ρε μαγκα? :o τι διαφορα εχει το "ειμαι ασχετος γυρω απο την ιστορια του ζεϊμπεκικου" με το "ειμαι ασχετος απο ζεϊμπεκικο"? Αφου ετσι κι αλλοιως απο τα γραφομενα σου ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ οτι δεν εχεις ιδεα απο ελληνικη μουσικη εκτος απο τα χιτακια που ακους "ξωφαλτσα" στο ....ραδιο......(και πολυ καλα κανεις αφου υποτιμας το ειδος και δεν σου αρεσει προσωπικα,αλλο αυτο ομως και αλλο να γραφεις ακυρα περι ανωτεροτητας της ..αγγλικης γλωσσας στη....ροκ στιχουργικη...... ;D ;D,αν ειναι δυνατον δηλαδη.....) από οτιδήποτε Ελληνικό εδω ,μια και δεν...καταλαβαινω εννοεις απο οτιδηποτε ελληνικο ...ΡΟΚ.. ;D η γενικα απο οτιδηποτε...Ελληνικο..στιχουργημα γενικα? :o anyway δεν νομιζω να συνενοηθουμε εμεις οι δυο οποτε αστο καλυτερα..... ::) Όσο για το αν υπάρχει ροκ στην Ελλάδα φίλε superfunk υπάρχει και μάλιστα αρκετό και πολύ ποιοτικό αλλά συνήθως βρίσκεται underground εκτός από τρανταχτά ονόματα που έμειναν στην Ιστορία όπως οι SOCRATES ή οι APHRODITE'S CHILD (με Αγγλικό στίχο όμως!!!!!!) Ποια ΙΣΤΟΡΙΑ??Την ..ελληνικη ιστορια του ροκ?? ;D Γιατι δεν νομιζω να εχω διαβασει ποτε σε ξενο εντυπο το ονομα των...Socrates διπλα σε αυτο των....Stones.....η εστω των...Kajagoogoo ;D (γενικα δεν το εχω διαβασει διπλα σε κανενα ονομα αλλα λεμε τωρα ..... :) :)) οι......APHRODITE'S CHILD βεβαιως ως ενα απο τα μεγαλυτερα γκρουπ του παγκοσμιου στερεωματος (εχουν ξεπερασει σε πωλησεις ακομα και τον Μιχαλη τον Τζακσον).......ειναι οντως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ..αγγλοφωνο γκρουπ που εκανε...χιτ σε ΜΙΑ ξενη,ΜΗ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ;D χωρα το.... 1821 (και σαν γνησιοι ελληναρες θεωρουμε οτι ειναι μια απο τα ιδια με τους Beatles ;D ;D,& οτι μια και συνεβει αυτο ΜΙΑ φορα εχουμε και....παραδοση στο ροκ...(που ροκ ετσι κι αλλοιως δεν ηταν αυτο το πραμα... ;D ) και πολύ ποιοτικό α,ενταξει αφου ειναι...ποιοτικο πιασε δυο κιλα (και σε ενα αλλο χαρτακι τυλιξε μου 400 γραμμαρια μυτζηθρα...) ;D ήταν μουσικό ορόσημο το 666. παπαθανασίου ρούσσος είναι πιο διάσημοι απο τον strummer πλέον ποιο Strummer ....μεχρι & τον Obama εχουν ξεπερασει...... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση