giannis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 ξέρω,είναι η ζέστη.... :D :D [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Aν ειναι το καλυτερο βιντεο δεν ξερω, παντως απ'τις καλυτερες μουσικες που εχω ακουσει, ναι. Α, ρε τι μου θυμισες! Κατι "σοβιετικα" (πρεπει να'ταν) καρτουν με τον Σεβαχ τον θαλλασινο τα ειχες πετυχει? Μονο Jarre ειχαν για σαουντρακ. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Aν ειναι το καλυτερο βιντεο δεν ξερω, παντως απ'τις καλυτερες μουσικες που εχω ακουσει, ναι. Α, ρε τι μου θυμισες! Κατι "σοβιετικα" (πρεπει να'ταν) καρτουν με τον Σεβαχ τον θαλλασινο τα ειχες πετυχει? Μονο Jarre ειχαν για σαουντρακ. Ναι το θυμάμαι, 93-94 που ήμουν πιτσιρικάκι,το έπαιζε ένα αγνωστου προελεύσεως κανάλι,νομίζω το blue sky..Είχε απ'όλο το oxygene κομμάτια....Στο μεγαλείο τους...Μιλάμε για ατμόσφαιρες τρελες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 α ρε simone... ερωτας μεγαλος.. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση