Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Συνοψιζοντας, θυμιζω οτι μιλαμε για Αθηνα, μεσα Ιουλιου. Εδω, εισαστε στην διαρκη αναζητηση του τελειου πυκνωτη που αποδιδει τις περισσοτερες αρμονικες. Ας βαλουμε λιγη "πγιοτιτα" και στο βραδι μας. Η ποιότητα είναι δεδομένη απ'τη στιγμή που πρόκειται για επίσημη Μπυροποσία υπό την αιγίδα του Τσερεμόνη. οποτε ψαχνουμε κατι ανοιχτο! Σαφώς μιας και εξαρχής έθεσα ως προϋπόθεση: δροΣΣΣά μολις ειδα πως ο τιτλος δεν ειναι μπυροποσια#7... Ακριβώς, αυτή η Μπυροποσία είναι κάτι το je ne sais quoi, βρίσκεται σε υπαρξιακή αναζήτηση. Από τότε που ήρθαν τα πάντα πάνω-κάτω στο γνωστό μας σύμπαν με την έλευση του καπλαμά-μαύρη τρύπα που τα ρουφάει όλα από μακρυά και αθόρυβα, ο χωροχρόνος έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς ποιά Μπυροποσία οργανώνουμε τώρα. Ας είναι κανα μπυράδικο ορθίων πχ και ας μη μας πιάσουνε και τον κώλο... έρχονται και παιδιά μαζί μας που σπουδάζουν. Ξερει κανεις κατι τετοιο να πιάσουμε μπάρα; Ακριβώς. Ξέρει κανείς κάτι τέτοιο; Υπενθυμίζω ότι πέρυσι περάσαμε ωραία και δροσερά στη Βουλιαγμένη, αλλά εκεί καθόμασταν και η πρόσβαση δεν είναι ιδανική. Άσχετο: υπάρχει και η περίπτωση να προμηθευτούμε ΚΑΜΠΟΣΕΣ μπύρες, μερικές ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ και να πάμε σε μια παραλία να κάνουμε διαγωνισμό στα ΚΑΨΟΥΡΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...not! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Όλα γίνονται. Απλά ο evris δεν θα έρθει, γιατί έχει λήξει η βίζα του. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Aν ερθει και ο(η) Κουφη Λεοπαρδαλη, θα κατεβω απο Κομοτηνη :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 KOYΦΗ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ ΑΚΟΥΣ; ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙΩ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΟΥ LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 http://www.athinorama.gr/restaurants/data/categories/default.aspx?id=70 Κάτι απο εκεί; (φαντάζομαι έχει ξαναειποθεί κάτι τέτοιο..) Επίσης: Beer Academy στην Αγ. Παρασκευή και Βριλήσσια έχει κήπο, και γαμώτους κήπους, και κότσι και μπύρες κλπ και το ξέρετε όλοι. Γιατι όχι παρακαλώ; Ντάξει, έχετε ξαναπάει, έχω πάει κι εγώ πολλές φορές, αλλά καλύπτει και τους "άντε ρε κόψτε το το ρημάδι", και τους "θέλω κι άλλο να πιώ, με χρωστάει ο Νικόλας" και τους "Πώπω... ωραίο μωρό σερβίρει σήμερα". Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 http://www.athinorama.gr/restaurants/data/categories/default.aspx?id=70 Κάτι απο εκεί; (φαντάζομαι έχει ξαναειποθεί κάτι τέτοιο..) Επίσης: Beer Academy στην Αγ. Παρασκευή και Βριλήσσια έχει κήπο, και γαμώτους κήπους, και κότσι και μπύρες κλπ και το ξέρετε όλοι. Γιατι όχι παρακαλώ; Ντάξει, έχετε ξαναπάει, έχω πάει κι εγώ πολλές φορές, αλλά καλύπτει και τους "άντε ρε κόψτε το το ρημάδι", και τους "θέλω κι άλλο να πιώ, με χρωστάει ο Νικόλας" και τους "Πώπω... ωραίο μωρό σερβίρει σήμερα". Μπραβο Νικολα. Πολυ καλη ιδεα! My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Εσυ φιλαράκο στην 8η δεν πήγαμε στο Wizards κάτι, κάτι, έκει στα δεξια από τηνς Αγ. Ιωάννου; Και θές και πάλι Αγ. Παρασκευή; Πάμε ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ καλύτερα (μέχρι και με τα πόδια πάω εκεί να ούμε... τόσο κοντά είναι. Αλλά το λέω για το καλό της παρέας :P) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Εσυ φιλαράκο στην 8η δεν πήγαμε στο Wizards κάτι, κάτι, έκει στα δεξια από τηνς Αγ. Ιωάννου; Και θές και πάλι Αγ. Παρασκευή; Πάμε ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ καλύτερα (μέχρι και με τα πόδια πάω εκεί να ούμε... τόσο κοντά είναι. Αλλά το λέω για το καλό της παρέας) Πεστα τους ρε Νικολα. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Πεστα τους ρε Νικολα. Eίσαι μεγάλος! Είσαι σπουδαίος! Καταπληκτικός! Και χωρίς να με έχεις πληρώσει τα λέω αυτά... Ντάξει ρε συ... Το καθήκον μου κάνω, μην υπερβάλεις... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 http://www.athinorama.gr/restaurants/data/categories/default.aspx?id=70 Κάτι απο εκεί; (φαντάζομαι έχει ξαναειποθεί κάτι τέτοιο..) Επίσης: Beer Academy στην Αγ. Παρασκευή και Βριλήσσια έχει κήπο, και γαμώτους κήπους, και κότσι και μπύρες κλπ και το ξέρετε όλοι. Γιατι όχι παρακαλώ; Ντάξει, έχετε ξαναπάει, έχω πάει κι εγώ πολλές φορές, αλλά καλύπτει και τους "άντε ρε κόψτε το το ρημάδι", και τους "θέλω κι άλλο να πιώ, με χρωστάει ο Νικόλας" και τους "Πώπω... ωραίο μωρό σερβίρει σήμερα". δεν εχει ψοψαψολα... δηλαδη cocacola...!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση