menelaos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Εμένα πάντως δε θα με θωπεύσει κανείς, διότι θα βρίσκομαι σε διακοπές και θα θωπεύω εγώ ;D ;D 8) lol πέραν της πλάκας θα λείπω. Καλά να περάσετε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 ξαναλεω πως καλο ειναι να παμε σε μερος που ΕΧΕΙ κοκακολα, μην την πατησουμε οπως και την τελευταια φορα! Φίλος, κόψε την κοκακόλα, εμφιαλώνεται στα οινόφυτα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Φίλος, κόψε την κοκακόλα, εμφιαλώνεται στα οινόφυτα. και τι εγινε ρε φιλε? δεν εχεις ακουσει πως η κοκακολα παει με ολα? ακομα και με τον μολυβδο... ακομα και με το χρωμιο... ακομα και με καρκινογόνα απόβλητα... με οτι γουσταρεις! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 τελικα εχουμε αποφασισει μερα? και ωρα? και μερος? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Οταν λέμε βόρεια, πόσο βόρεια εννοούμε? ::) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Λαμία καλά είναι; ;D ;D ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Αυτή την Παρσκευή (17/7) θα είμαι κι εγώ στην Αθήνα σε κατάσταση ημι-διακοπών. Για..πείτε λεπτομέρειες... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Αυτή την Παρσκευή (17/7) θα είμαι κι εγώ στην Αθήνα σε κατάσταση ημι-διακοπών. Για..πείτε λεπτομέρειες... :) Επειδη τελικα θα το κανετε στο Alba στην Αγ. Παρασκευη που ειναι ανοιχτο, ευρυχωρο, δροσερο, με το γκαζον του, τους φοινικες κλπ του πειτε μου συγκεκριμενα να ξερω να κανονισω μπας και ερθω. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Ψήθηκα... αν μαζευτουμε και παλι πανω απο 6-8 ατομα, ισως να ειναι καλο να βρουμε καποιο μερος που να ειναι ευκολη η μετακινηση και το ανακατεμα μεταξυ , ωστε να ψιλοκουβεντιαζουμε ολοι με ολους. την περασμενη φορα που ειχαμε παει σε αυτη την κατακομβη, ειχαμε χωριστει σε δυο ομαδες και ηταν κριμα! +1... Έχει δίκιο το στρουμπουλό αγόρι... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Επειδη τελικα θα το κανετε στο Alba στην Αγ. Παρασκευη που ειναι ανοιχτο, ευρυχωρο, δροσερο, με το γκαζον του, τους φοινικες κλπ του πειτε μου συγκεκριμενα να ξερω να κανονισω μπας και ερθω. +1 για Alba, αν είναι αυτό που νομίζω. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση