Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Ευτυχώς παιδια γιατι ντρέπομαι να σας πω ότι έπεσε απαγορευτικό θυληκής φύσης. Ένα άκυρο, πάλι θυληκής φύσης και γενικά δε θα μπορούσα. (τι λέει η παροιμία για τον ξενοδόχο κλπ; εεε...) Να περάσετε καλά κούκλοι μου. Διαφωνώ για τις μερίδες, θεωρώ πως είναι καλές, αλλά τέλος πάντων, δε μπόρώ να το συζητήσω τώρα. :-* Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 μα ...Λεωφ. Πεντέλης ?? πιο μακρια δεν ειχε τιποτα?? ;D ;D τελος παντωνε, επειδη με σηκωνει το κλιμα, θα ερθω, αν καταφερω να το βρω και δεν μου ζητησουν διαβατηριο μεχρι εκει απανω... το ερωτημα ειναι ενα, διαχρονικο και κλασικο... cocacola εχει? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 το ερωτημα ειναι ενα, διαχρονικο και κλασικο... cocacola εχει? Όχι φίλε! Δυστυχώς το μπιρ ακάνταιμη δεν έχει κοκα κόλες... Αυτό είναι ένα θέμα... :( Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 οκ λοιπον... αυτοι θα χασουν... θα φερω απο το σπιτι μου... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D να και μια φορα που θα πληρωσω κατω απο πενηντα ευρω σε νοιζομαζωξη... πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 γιατι; Θα φέρεις και κοψίδια μαζί σου! :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 φιλος, οι κοκακολες ανεβαζουν το μπατζετ, οχι τα κοψιδια... πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Εχω χρέος και επιθυμία να παρεβρεθώ! Οπως έγινε και με τον Ελληνικό Στρατό. Θα είμαι εκεί για να αποκατασταθεί η τιμή του ονόματός μου. Τελος. ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 cheers ^^ monsieur Cheremone γουι γουαντ φωτος, γκεγκε; Σαφώς, μη σου πω και βίντεο με απαγορευμένο υλικό δια ανηλίκους! Ευτυχώς παιδια γιατι ντρέπομαι να σας πω ότι έπεσε απαγορευτικό θυληκής φύσης. Ένα άκυρο, πάλι θυληκής φύσης και γενικά δε θα μπορούσα. (τι λέει η παροιμία για τον ξενοδόχο κλπ; εεε...) Να περάσετε καλά κούκλοι μου. Διαφωνώ για τις μερίδες, θεωρώ πως είναι καλές, αλλά τέλος πάντων, δε μπόρώ να το συζητήσω τώρα. :-* Σας μερσούμε! Αυτό για τις μερίδες όμως πρέπει να το συζητήσουμε με τη συνοδεία μπυρός. μα ...Λεωφ. Πεντέλης ?? πιο μακρια δεν ειχε τιποτα?? ;D ;D τελος παντωνε, επειδη με σηκωνει το κλιμα, θα ερθω, αν καταφερω να το βρω και δεν μου ζητησουν διαβατηριο μεχρι εκει απανω... το ερωτημα ειναι ενα, διαχρονικο και κλασικο... cocacola εχει? Έχεις γουρούνα ντε μην παραπονιέσαι! Αν δεν εχει κοκακόλες θα αλλάξω το venue. Δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά... Εχω χρέος και επιθυμία να παρεβρεθώ! Οπως έγινε και με τον Ελληνικό Στρατό. Θα είμαι εκεί για να αποκατασταθεί η τιμή του ονόματός μου. Τελος. ;D ;D ;D Έτσι! ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Όχι φίλε! Δυστυχώς το μπιρ ακάνταιμη δεν έχει κοκα κόλες... Αυτό είναι ένα θέμα... :( το ειπε ο ανθρωπος...και φαινεται γνωστης του αντικειμενου ''μπυρα στα βορεια προαστια''... μην σας νοιαζει ομως... θα ερθω οργανωμενος!!!! ;D ;D οποτε δεκα εκει... ποιοι ειμαστε μεσα μεχρι στιγμης? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Road call! :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση