xrusopsaro Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 ααααααααα μην ακούω τέτοια... :P http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 .............................. (βεβαια ο Vrass λογικα δεν θα ερθει τελευταια στιγμη οποτε ειμναστε ακομα τρεις!!!) για καντε τα κουμαντα σας!!! Τς τς τς.... Ελειψα σε 2 μπυροποσίες και αρχισαν οι συκοφαντίες.... :P :P Μεσιε τσερεμόν, περικαλώ να πραγματοποιηθεί επαναληπτική το συντομότρον (εφ'όσον υπάρχει ομοφωνία) δια αποκατάστασιν της αλήθειας και της τάξης. ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 δεν ειναι εδω ο τσερεμονης! φανταζομαι θα πηγε για μπανιο στην θαλασσα επιτελους!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 δεν ειναι εδω ο τσερεμονης! φανταζομαι θα πηγε για μπανιο στην θαλασσα επιτελους!!! Μπα, προτεραιότητα είχε το "home studio". 'Εκανα μπάνιο στον ιδρώτα ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 nikola μου φαίνεται ότι πρέπει να γίνει στην Αμουδάρα παρά τις ενστάσεις σου για παραλία lol :P http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Αν το κάνετε στη Ρόδο ξέρω και που έχει Τσέχα να δείτε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Ωπ ξεχαστήκαμε... Λοιπόν, Παρασκευή 10μμ στο Beer Academy Λεωφ. Πεντέλης (έχουμε ξαναπάει). Ωραίος κήπος, ψιλο-ήσυχα. Οι καλοφαγάδες ας τσιμπήσουν κατιτίς απ΄το σπίτι πρώτα, το Academy δε φημίζεται για την γενναιότητα των μερίδων και τη σχέση τιμής/απόδοσης :D. Το burger είναι καλό :P. Vrass και Χώστα σας περιμένω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. menelaos αγόρι μου εσύ που έχεις χαθεί; Κουβαδάκια και μπρατσάκια διατίθενται δωρεάν εκ του καταστήματος... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Εγώ δεν μπορώ να ερθωωωω... :( :( :( :( άλλη φορά... Καλά να περάσετε και να πιείτε και καμιά μπύρα κ για μένα.... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Μην ανησυχείς θα γίνουν κι άλλες πολλές Μπυροποσίες ακόμα ;) Thanx θα πιούμε ΠΟΛΛΕΣ και για σένα, και για το Νικόλα, και για την Εύη, και για τη...φουκαριάρα τη μάνα μου :o ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 cheers ^^ monsieur Cheremone γουι γουαντ φωτος, γκεγκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση