dr.peters Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 ωραια! πλεον με εχεις καλυψει πληρως! περιμενω φρεσκες πληροφοριες για μερος, ωρα, συσταση παρεας, και φωτοτυπια το μενου για τον νικολα που θελει και τις ροκες του και τις ψυχες καρυδιου του και ολα τα σχετικα! εμενα δεν θα με χαλαγε παντως παλι στο ιδιο μερος! αρκει να ειναι ο ιδιος λαγνος σερβιτορος!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Παρασκευή, 31 Ιουλίου βράδυ, θα είμαι Κρήτη. 30 θα είμαι εδώ... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 εγω δυστυχως πρωινα δουλευω και δεν πολυ αντεχω τα ξενυχτια, αρα προτιμω παρασκευη! αλλα απο εκει και περα, προκειμενου να σε δω να τρως σαλατα με ξερες σταφιδες και τριματα απο κουκουναρι, ειμαι μεσα! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Όλο κάτι τέτοια μου κάνετε παλιόπαιδα :P :) Αναφωνείστε και οι λοιποί να βγάλουμε ενα συμπέρασμα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Παρασκευή, 31 Ιουλίου βράδυ, θα είμαι Κρήτη. 30 θα είμαι εδώ... ;) [offtopic] που στην κρητη θα πας? [/offtopic] Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Καταρχήν Ηράκλειο στην κουμπάρα, και μέτα προς Σητεία μεριά αλλά δεν έχω κλείσει δωμάτια ακόμη :-[ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 νταξει παιδια, ο νικολας εδω θα ειναι! καλα , ελπιζεις να εισαι τοσο τυχερος που θα βρεις δωματια μεσα στον αυγουστο? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Αν ερχοσουν προς Χανια να κανονιζαμε καμια μπυροποσια και με τους αλλους χανιωτες του φορουμ :P Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Είμαι ήδη Ρόδο, have fun :D Υ.Γ. Στο SI μετράνε σε κυβικά μετρα... :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Καλά μπάνια 8) υ.γ. busted! ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση