dr.peters Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 τελικα ποιοι ειμαστε μεσα για αυριο? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Εσύ, ο Vrass και γω είμαστε. Χαλαρά, καλοκαιρινοί ρυθμοί :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 all right....!! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Θα΄ρθούνε κι άλλοι (όχι για μας, για τις μπύρες ;D ) Εγώ σήμερα γιορτάζω επισήμως την έναρξη 3 βδομάδων άδεια 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 5 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΣΑΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Θα΄ρθούνε κι άλλοι Μάλλον........ ;) Εγώ σήμερα γιορτάζω επισήμως την έναρξη 3 βδομάδων άδεια 8) Εγώ 2 ;D Τι διακοπές δηλαδη....... λέμε τώρα....... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Κατά 90% count me in... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 είμαι αθήνα για 1-2 μέρες και λέω να έρθω :) αλλά δεν ξέρω κανέναν σας από κοντά :'(, πειράζει; να φοράω καμιά μπλούζα νόιζ; νωρίς το θυμήθηκα 8) τι ώρα θα είστε; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Ελα ελα 8) ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 102 10μμ στείλε μου με πμ το κινητο σου να σου στείλω το δικό μου, δε χανόμαστε μονο εμεις θα ειμαστε εκεί :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Καλή διασκέδαση ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση