dr.peters Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 πραγματι φαινεται να βολευει το παρκινγκ του ... μετρου. αν θελει καποιος ισως να ειναι δυνατον να τον μαζεψω και ισως και να τον επιστρεψω απο καπου νοτια με την γαματη γουρουνα μου! πηρα , ρωτησα και πραγματι εχουν cocacola (για να μην πιαστουμε αδιαβαστοι) μια γνωστη που πηγε προσφατα λεει πως εχει ωραιο φαι... θα φερω και φωτογραφικη, μιας τις 2 τελευταιες φορες δεν εφερε κανενας!!! σαν να κανονιζουμε εκδρομη νιωθω...! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Εγω είμαι μόνος μου τελικά! Νο wife or kids! 8) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 (ΥΓ. ας παραβλεφθεί το γεγονός ότι θα πρεπε να μαι Κρήτη τέτοια ώρα ::)) εεεε? Γιατι μωρέ; Τέλος πάντων, αν πίνεις μπύρα και βρίζεις λίγο θα τα πάς καλά... Πρόσεχε να μην κάτσεις κοντά στον Yameth μόνο. Έχω ακούσει παράξενες ιστορίες... Μιας και δε θα είναι η γυναίκα μου μαζί, κάτσε δίπλα μου! ;D ;D ;D ;D ;D :o :P :P :P :P :o (<-μπας και το πάρει κανείς στα σοβαρά τα έβαλα τόσα...) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 εεεε? Γιατι μωρέ; Τι εννοείς γιατί; :o Τέλος πάντων, αν πίνεις μπύρα και βρίζεις λίγο θα τα πάς καλά... Πρόσεχε να μην κάτσεις κοντά στον Yameth μόνο. Έχω ακούσει παράξενες ιστορίες... Μιας και δε θα είναι η γυναίκα μου μαζί, κάτσε δίπλα μου! ;D ;D ;D ;D ;D :o :P :P :P :P :o (<-μπας και το πάρει κανείς στα σοβαρά τα έβαλα τόσα...) Ωχ θα με ξεμαλλιάσουν δηλαδή το λιγότερο. Είναι ψηλή η γυναίκα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Γιατί δεν πήγες Κρήτη ρωτάω; Κρίμα... ναι είναι ψηλή... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Γιατί δεν πήγες Κρήτη ρωτάω; Κρίμα... Long story, όχι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κιόλας. Δεδομένου ότι θα καθόμουν και ελάχιστα, τελικά γλυτώνω αρκετή ταλαιπωρία, διότι δεν ήταν και δεδομένο ότι θα περάσω καλά ;P Θα κάτσω λοιπόν στην άλλη άκρη από σένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Σε περίπου 12 ώρες πίνουμε δροΣΣΣιστικές μπύρες. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Σε περίπου 12 ώρες πίνουμε δροΣΣΣιστικές μπύρες. πινετε :-[ My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Θα πιω μια ΜΕΓΑΛΗ μπύρα (Τσινγκ Ταο - κινέζικη) για σένα και άλλη μια για τον Χώστα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexnir Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 θα ηθελα πολυ να παρεβρεθω αλλα εχω το ελλατωμα να χανομαι ευκολα! οποτε θελω να ρωτησω .....κατεβαινω στην σταση φιξ του μετρο και .......μετα? Καπου,καπως,καποτε,κατι πηγε στραβα στην εξελιξη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση