evris Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Συν ενας και απο εδω (κατα 90%). Ομοιως με audiokostas προσπαθω να κανω hedging των απροβλεπτων οικογενειακων ζητηματων αλλα δεν ειμαι καλυμμενος 100%. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Κι εγώ είμαι μέσα... Τσερεμόνη, θα μας οργανώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 ελπίζω γενικά να έχετε πάει καποτε στο Octoberfest το οποίο είναι γενικά ανώτερο Εγω δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω αυριο, αλλα το Octoberfest ειναι τζιτζι... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Μέχρι τώρα είμαστε: Nikolas audiokostas evris kultura Jasemeister στάνταρ παίζουν και Vrass, Χώστας και dkall οπότε κλείνω για 8 άτομα ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Με την ελπίδα πως δε θα κριθώ πιο παλαβή από ότι έχω καταφέρει ήδη. Δέχεστε νέα μέλη στην παρέα; (ΥΓ. ας παραβλεφθεί το γεγονός ότι θα πρεπε να μαι Κρήτη τέτοια ώρα ::)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Εννοείται ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Μέσα κι εγώ! :) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009 10 μ.μ. στη ΒΥΝΗ (πλησίον ΦΙΞ). Έκλεισα εξω στον κηπο για τους θεριακλήδες γιατί όπως με ενημέρωσαν εντός απαγορεύεται. Θα τα π(ι)ούμε αύριο 8) υ.γ.: αν δε μας βρίσκετε, ζητάτε το τραπέζι στο όνομα "Χατζηγιάννης" ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 παλι χατζηγιαννης? ;D ;D ;D μεσα και εγω, οπως παντα! Μέχρι τώρα είμαστε: Nikolas audiokostas evris kultura Jasemeister στάνταρ παίζουν και Vrass, Χώστας και dkall οπότε κλείνω για 8 άτομα ;) με στεναχωρησες που δεν με ειχες για σιγουρακι... πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Εκ παραδρομής Αλέξανδρε να με σγχωρνάς :-* Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση