Προς το περιεχόμενο

Pearl D-2000BR (DRUM THRONE)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...αυτο εχω κι εγω...τριποδο με σελα και πλατη αν και σπανια την χρησιμοποιω...τα υδραυλικα ειναι επιφοβα να χαλασουν,παντα!!!

Το εχω και εγω το 1st chair με πλατη αλλα 4 ποδια.Απιστευτα στιβαρη κατασκευη και πολυ ανετο.Η πλατη ρυθμιζεται πολυ ευκολα οπως θες και ειναι μικρη και ''διακριτικη''

Και το d-2000 br παντως ειναι καταπληκτικο.Οπως και να εχει φιλε επενδυσε σε ενα πολυ καλο throne....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

παιδια εγω το χρησιμοποιησα τελικά, είναι μακραν το καλύτερο drumthrone που εχω χρησιμοποιησει ποτε!

το κενο στον κόκκυγα σε συνδιασμο με την πλάτη είναι ολα τα λεφτα όντως, ειδικά αν έχεις την πλάτη σε σημειο που να κρατάει αντισταση στη σπονδυλική στηλη.

η αίσθηση στη σπονδυλικη στήλη είναι θέμα μεγαλο...καθεται στο σωστο σημείο. ειναι όντως σκληρουτσικό αλλα εμενα δε με χαλασε. όσον αφορά το ότι ο kapdrums το θεωρησε αβολο μαλλον είναι θεμα δικού του γουστου και προτιμησης. θα το θεωρουσα και εγω αβολο στην περιπτωση ομως που το χρησιμοποιουσα χωρις την πλατη.

260 ευρά? ναι ειναι πολλά, αλλα θα τα σκάσω...

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

παιδια εγω το χρησιμοποιησα τελικά, είναι μακραν το καλύτερο drumthrone που εχω χρησιμοποιησει ποτε!

το κενο στον κόκκυγα σε συνδιασμο με την πλάτη είναι ολα τα λεφτα όντως, ειδικά αν έχεις την πλάτη σε σημειο που να κρατάει αντισταση στη σπονδυλική στηλη.

η αίσθηση στη σπονδυλικη στήλη είναι θέμα μεγαλο...καθεται στο σωστο σημείο. ειναι όντως σκληρουτσικό αλλα εμενα δε με χαλασε. όσον αφορά το ότι ο kapdrums το θεωρησε αβολο μαλλον είναι θεμα δικού του γουστου και προτιμησης. θα το θεωρουσα και εγω αβολο στην περιπτωση ομως που το χρησιμοποιουσα χωρις την πλατη.

260 ευρά? ναι ειναι πολλά, αλλα θα τα σκάσω...

δοκιμασε και το 1st chair πριν τα σκασεις...δε χανεις τιποτα

ναι καλο θαταν...αλλα ρε φίλε αυτό το κενο στον κόκυγα σε συνδυασμο με την πλάτη...ήταν all the money!

αλλά το backrest της tama ''πιάνει'' οριζόντια στην πλάτη, ενω της pearl πιάνει καθετα στη σπονδυλική στηλη...μεγάλο θεμα...!

αλλά το backrest της tama ''πιάνει'' οριζόντια στην πλάτη, ενω της pearl πιάνει καθετα στη σπονδυλική στηλη...μεγάλο θεμα...!

δεν πιανει οριζοντια μονο !!!

ρυθμιζεις την κλιση εσυ πανω -κατω και προς τα εμπρος- πισω, μπορεις να τη ρυθμισεις να σε ''σπρωχνει'' στην πλατη για να αναπαυεσαι πιο ανετα.

Επιμενω πηγαινε δες το......θα ελεγα οτι αυτο ειναι ...all the money στο σκαμπω αυτο

άλλο πάνω-κάτω, εμπρός-πίσω και άλλο οριζόντια-κάθετα...δες τις φωτο

Pearl_BackRest.jpg.bdcd5c3f89cbba2882a7cddab338db51.jpg

Tama_BackRest.gif.b55d3ce471e0fe3aaa1b963166f5887a.gif

Ωραίο καθισματάκι...Εδώ πάντως ποτέ δεν έπαιξα καθήμενος σε κάθισμα με πλάτη ή τουλάχιστον στήριγμα ακολουθώντας τις οδηγίες του καθηγητή μου οι οποίες απενέβηκαν χρήσιμες.

Για να συνηθίσω σωστά και να μην καλο-βολευτώ έπαιζα πάντα χωρίς πλάτη μέχρι που έμαθα να κάθομαι σωστά χωρίς πόνους σε μέση και σπονδυλική στήλη.

Όπως συνηθίσει κανείς, φυσικά....

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Ωραίο καθισματάκι...Εδώ πάντως ποτέ δεν έπαιξα καθήμενος σε κάθισμα με πλάτη ή τουλάχιστον στήριγμα ακολουθώντας τις οδηγίες του καθηγητή μου οι οποίες απενέβηκαν χρήσιμες.

Για να συνηθίσω σωστά και να μην καλο-βολευτώ έπαιζα πάντα χωρίς πλάτη μέχρι που έμαθα να κάθομαι σωστά χωρίς πόνους σε μέση και σπονδυλική στήλη.

Πολύ σωστό αυτό. Έχει μεγάλη σημασία να έχει σωστή στάση το σώμα. Αν καλομάθεις με πλάτη και λάθος στάση πολύ πιθανόν μετά απο καιρό να έχεις προβλήματα (πόνους πιασίματα κτλ).

Όσο για το κάθισμα είναι πολύ στιβαρή κατασκευή φοβερή ποιότητα κτλ εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε όταν το δοκίμασα αλλά αν εσένα σ' αρέσει είναι καλή αγορά. Γενικά για κάθισμα μη λογαριάζεις τα λεφτά, σημασία έχει να μη σε κουράζει. Πήγαινε σε όσα μαγαζιά μπορείς και κάτσε όση περισσότερη ώρα μπορείς στο κάθε σκαμνάκι να βρείς σε ποιό κάθεσαι πιο άνετα.

Δεν το λέω για μαγκια...αλλά αν παίζεις 1-2 ωρες στα 150-200-250 bpm metal ίσως να ειναι κάπως πιο δυσκολο...παίζω 7 χρονια, από ενα σημειο και μετα ''λυγίζει'' η μέση και όχι μονο σε μενα...και σε ροκαδες, τζαζιστες κοκ. αν συμβαινει αυτο τοτε δεν υπαρχει λόγος να καταπονείσε.

Ασε που στα περισσοτερα στουντιο τα καθισματα κουνιουνται γιατι έχουν ''χαλασει'' σημεια ενωσεων και όταν παίζεις είναι σα να χορευεις...πιστευω δε μπορει να σου συμβει τιποτα χειρότερο είδικα την ωρα που όλα τα αλλα πάνε καλά!

Έγω εχω ενα απο lidl, μου το πήρε η μάνα μου (ΘΕΑ!) αλλά που ναξερε τί πήρε τρομάρα μου !!!

Ήρθε ο καιρος για ένα καλό κάθισμα και ουσιαστικά έχω τελειωσει με αγορες hardware!

Ήρθε ο καιρος για ένα καλό κάθισμα και ουσιαστικά έχω τελειωσει με αγορες hardware!

Ποτε δεν εχεις τελειωσει με drum gear....ολο και κατι θα θες και θα ενδωσεις  ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου