Προς το περιεχόμενο

Pearl D-2000BR (DRUM THRONE)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως το συγκεκριμενο περλ ειναι πολυ πολυ καλο!

αλλα τα 280 ευρω που θυμαμαι πως κανει δεν ειναι και λιγα....! :)

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

παντως το συγκεκριμενο περλ ειναι πολυ πολυ καλο!

αλλα τα 280 ευρω που θυμαμαι πως κανει δεν ειναι και λιγα....! :)

280 ευρα αυτο ελειπε να μην ηταν καλο..το εχεις χρησιμοποιησει? εννοω να εχεις βγαλει μια προβα πχ μαυτο...

αυτη η τρυπα-κενο καταλαβες σε τι εξυπηρετεί?

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Αυτό το κένο-τρύπα ρε μαγκες που έχει αυτο το κάθισμα σε τι εξυπηρετεί? είναι για να παίρνει αέρα ο κ@#ς σου ή τα α$%^&α σου?

Προφανώς για να μην καταπονείται ο κόκκυγας και κατ'επέκταση και η σπονδυλική στήλη. Ο αερισμός και η δροσιά συγκεκριμένων σημείων της ανατομίας, είναι ένα ευχάριστο bonus.... ;D

Αρβύλες...

το εχεις χρησιμοποιησει? εννοω να εχεις βγαλει μια προβα πχ μαυτο...

προβα δεν εχω βγαλει οχι!

το εχω δοκιμασει δυο φορες, μια στο μαγαζι και μια στο σπιτι ενος φιλου.

στην πρωτη περιπτωση εκατσα απλα για κανα πενταλεπτο και επαιξα μονο με μποτα.

στην δευτερη ομως εκατσα αρκετη ωρα και τσεκαρα πως στεκει και σε επιπεδο κατασκευης και μπορω να πω πως φαινεται αθανατο!

ειδικα το ματζαφλαρι της πλατης ειναι πολυ πολυ καλο και ανετο!

για καποιον που παιζει πολλες ωρες ειναι σιγουρα μια πολυ καλη επενδυση που δεν θα παει χαμενη!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

το κενο στον κοκυγγα ειναι ολα τα λεφτα!η πλατη επισης εξαιρετικη!αριστη ποιοτητα κατασκευης οπως συνηθιζει η περλ....το καθισμα αυτο καθ'αυτο ομως ειναι εξαιρετικα αβολο ΚΑΙ απο τις δυο πλευρες!ναι,γιατι γυρναει και υποτιθεται πως η μια πλευρα ειναι για παιχτες που τους αρεσει το στρογγυλο και η αλλη για αυτους που προτιμουν καθισμα τυπου σελα....το θεμα ειναι πως πολλοι φιλοι που το δοκιμασαν οσο τοχα(το πουλησα)δεν βολευοντουσαν με τιποτα,οπως κι εγω εννοειται...προσωπικα αυτο που με εχει βολεψει απιστευτα και χρησιμοποιω εδω και 11 χρονια ειναι το 1st chair της ταμα...εχω τρια,το παλιοτερο μου εχει οργωσει την ελλαδα 7 χρονια και ειναι μια χαρα περα απο κατι σκισιματα στο δερμα απο απροσεξιες...τσεκαρε τα οπωσδηποτε πριν καταληξεις,ο τριμης ειναι νομιζω επισημος ντηλερ της ταμα...

http://www.tamadrum.co.jp/world/distributors/frame_greece.html

phgaine products>hardware>drum thrones

το κενο στον κοκυγγα ειναι ολα τα λεφτα!η πλατη επισης εξαιρετικη!αριστη ποιοτητα κατασκευης οπως συνηθιζει η περλ....το καθισμα αυτο καθ'αυτο ομως ειναι εξαιρετικα αβολο ΚΑΙ απο τις δυο πλευρες!ναι,γιατι γυρναει και υποτιθεται πως η μια πλευρα ειναι για παιχτες που τους αρεσει το στρογγυλο και η αλλη για αυτους που προτιμουν καθισμα τυπου σελα....το θεμα ειναι πως πολλοι φιλοι που το δοκιμασαν οσο τοχα(το πουλησα)δεν βολευοντουσαν με τιποτα,οπως κι εγω εννοειται...προσωπικα αυτο που με εχει βολεψει απιστευτα και χρησιμοποιω εδω και 11 χρονια ειναι το 1st chair της ταμα...εχω τρια,το παλιοτερο μου εχει οργωσει την ελλαδα 7 χρονια και ειναι μια χαρα περα απο κατι σκισιματα στο δερμα απο απροσεξιες...τσεκαρε τα οπωσδηποτε πριν καταληξεις,ο τριμης ειναι νομιζω επισημος ντηλερ της ταμα...

http://www.tamadrum.co.jp/world/distributors/frame_greece.html

phgaine products>hardware>drum thrones

ποιο απόλα ειχες? στρογγυλο? σελα? τριποδο-τετραποδο? υδραυλικο?

αληθεια για το υδραυλικο ξερεις τιποτα σε θεμα αξιοπιστιας-αντοχης?

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Έχω το Tama σέλα με τρίποδο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Δεν είναι καθόλου κουραστικό ακόμα και τώρα που με έχει τσιμπήσει η μέση δεν καταλαβαίνω τίποτα μετά από 3 ώρες πρόβα. Δοκίμασε απλά πιο σου ταιριάζει σέλα ή στρόγγυλο και άμα έχεις αρκετά χρήματα πάρτο με πλάτη. Μπορείς να την αγοράσεις και ύστερα. ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου