balabanis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια!!Θα ηθελα να ρωτησω ποια η γνωμη σας για το καθησμα pearl D-2000BR; Αξιζει τα λεφτα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
balabanis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια!!Θα ηθελα να ρωτησω ποια η γνωμη σας για το καθησμα pearl D-2000BR; Αξιζει τα λεφτα του; Καποιος,κατι,καποια γνωμη παιδια!!! Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Κορυφαίο είναι απλά το σχήμα του ξεφεύγει από τα τετριμμένα οπότε καλό είναι να το δοκιμάσεις να δεις αν κάθεσαι καλά. Δες και άλλες μάρκες όπως dw,yamaha,tama,pork pie,gibraltar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thronos Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Εγω πριν κανα χρονο κοντα ειχα παρει απο τον τριμη αυτο εδω της ΤΑΜΑ και το βρηκα μια χαρα,νομιζω κιολας οτι ειναι και πιο φθηνα απο τα Pearl μου ειχε κοστισει καπου 200 ευρω. http://www.alpha-music.com/productcart/pc/catalog/090000000017X.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
balabanis Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω παιδια!Το καθησμα τελικα το πηρα,γιατι βιαζομουν!!Επαιξα,ειναι πολυ καλο, το μονο που εκανε εντυπωση ειναι οτι ειναι λιγο σκληρο!!Εν συκγριση με το ΤΑΜΑ του φιλου πιο πανω,ποιες οι διαφορες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fader Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Γνωρίζει κανείς κάθισμα drums με απορρόφηση κραδασμών; Για την ώρα έχω βρει μόνο το Pearl D-1000SP, το έχει δοκιμάσει κανείς; Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Pork pie,DW και yamaha έχουν επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fader Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Mήπως έχεις υπόψη σου κανένα συγκεκριμένο μοντέλο; Γιατί από το site της DW δεν έβγαλα άκρη (εκτός και αν είναι μόνο τα air lift), και Pork Pie δεν βρίσκεις εύκολα (ούτε Ελλάδα, ούτε Θωμάς). Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος, dw 9000, yamaha DS1100. Δες και Rock N soc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το κένο-τρύπα ρε μαγκες που έχει αυτο το κάθισμα σε τι εξυπηρετεί? είναι για να παίρνει αέρα ο κ@#ς σου ή τα α$%^&α σου? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση