suhrgr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Τον OZZY τον είδαμε το 2005 στην Ελλάδα με τους BLACK SABBATH , σε μία εκπληκτική συναυλία ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Με το προσωπικό του γκρουπ εννοούσα. Η διόρθωση καλώς σημειώθηκε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Ας μην ξεχνάμε και ότι ο Κώστας και είναι τεράστιο ταλέντο, αλλά και ΔΟΥΛΕΨΕ τρελά και έτρεχε σαν το Βέγγο για να φτάσει εκεί που είναι τώρα, και του αξίζει η όλη επιτυχία που πλέον έχει, και μάλλιστα παγκοσμίως. Οπότε το έξω σκέτο δεν είναι λύση από μόνο του. Όσο για το metal και λοιπούς μεταλλάδες... κι εκεί παίζει μεγάαααλη ξεφτίλα, αλλά αυτό είναι συζήτηση για μια άλλη φορά... Και συ που ξέρεις αν έτρεξε σαν το Βέγγο? Ησουνα εκεί?? Εγώ ξέρω ότι όλη μέρα άραζε στα fredman studios πάντως... :P Και καλά έκανε, αραζε στο σωστό μέρος. Πάντως εγώ ένα ξέρω. Κάποιοι που λένε μαλακίες για τον Κωστα είναι απο ζήλια και μόνο. www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Πάντως εγώ ένα ξέρω. Κάποιοι που λένε μαλακίες για τον Κωστα είναι απο ζήλια και μόνο. Ποιούς εννοείς?? Εγω δεν είδα κανέναν εδω μέσα να κάνει κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Ποιούς εννοείς?? Εγω δεν είδα κανέναν εδω μέσα να κάνει κάτι τέτοιο... Χεχε ποιος θα πει εδω μέσα κάτι όλοι θα τον κράξουν,εγώ συγκεκριμένα ξέρω 3 άτομα που λένε ένα σωρό ανακρίβειες και συκοφαντίες απο θες/νικη. Τώρα όμως σκάσαν απο το κακό τους με τον οζυ χεχχεχε 8) 8) 8) www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Τι απογοητευσή.... Από το σύνολο αλλά κυρίως από τον Ozzy Πως είναι... Και πως ήταν... http://www.youtube.com/watch?v=jSNuIzw9VfU http://www.youtube.com/watch?v=HhgXjRDnN-U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Α ρε Jake με τις ακροβατικες δακτυλοθεσιες. Ομολογω πως την πρωτη φορα που ειχα δει τον Jake να παιζει Bark at th moon και Forever (journey to the center of eternity) ειχα μεινει καγκελο Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ που το έπαιζα έτσι 15 χρόνια τι να πω;;;; (όχι δεν άλλαξα τρόπο, απλώς σταμάτησα να το παίζω) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Παιχταρας ο Κωστης ... ΜΠΡΑΒΟ του! Το ταλεντο του , η δουλεια του , το πεισμα του αλλα κι ο τσαμπουκας του(δεν εχουν ολοι τα @@ για μια τετοια καριερα) απεδωσαν με τον καλυτεο ισως γι'αυτον τροπο. Παντως ενω ημουν ακομα στην πρωτη σελιδα του θεματος και πριν διαβασω οτι ο περιβοητος Ελληνας ειναι ο Gus , το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στον Λακη το Ρακατζα(ex Long Live).Δεν ξερω γιατι αλλα κι αυτος θα μου κολλουσε μια χαρα με τον Ozzy! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yves Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Και πως ήταν... http://www.youtube.com/watch?v=jSNuIzw9VfU Σαν τον Σεφερλή! ;D :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση