Προς το περιεχόμενο

Ozzy's New Player!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Practice , practice , practice k παντα σε λαηβ οχι σε στουντιο  :)

πες μας μονο που θα κανεις το practice, σε περιπτωση που βρεθουμε κοντα να εχουμε και ομπρελα μαζι!

Καπου,καπως,καποτε,κατι πηγε στραβα στην εξελιξη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Στην πραγματικότητα φαίνεται πως είναι απλά rumour... το avopolis δεν αναφέρει τις πηγές του κ υποψιάζομαι ότι στηρίζεται σε αυτό:

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=124630

Πάντως κατά εκεί πάει το πράγμα...  ::)

Στην πραγματικότητα φαίνεται πως είναι απλά rumour... το avopolis δεν αναφέρει τις πηγές του κ υποψιάζομαι ότι στηρίζεται σε αυτό:

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=124630

Πάντως κατά εκεί πάει το πράγμα...  ::)

Το πράμα έχει ως εξής: Ο Gus G πέρασε από odition και του ozzy του άρεσε. Τώρα θα παίξουνε μαζί 22 αυγούστου (στο LA νομίζω) και αν αφήσει και εκεί καλές εντυπωσεις στον ozzy τότε θα αρχίσει η συνεργασία τους, με λίγα λόγια θα τον έχει για μόνιμο κιθαρίστα χωρίς βέβαια να παραμελήσει καθόλου τους Firewind. Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Κώστα καλή τύχη και UNLEASH THE GREEK POWER DUDE!!!  ;D   ;D   ;D

www.facebook-codes.info

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δυο ενστάσεις:

1) δεν παίζει με τη signature του

2) ο drummer μας δείχνει περισσότερα απ'ότι θέλουμε να δούμε  ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δυο ενστάσεις:

1) δεν παίζει με τη signature του

2) ο drummer μας δείχνει περισσότερα απ'ότι θέλουμε να δούμε  ;D

3) Το MM του μπασσίστα τα σπάει.  ;D

Ένα μεγάλο μπράβο πάντως στον Κώστα. Respect.

Ξέρω γω ρε παιδιά πάντως, η καρριέρα του του Πρίγκηπα του Σκότους βαίνει σύντομα προς το ναδίρ της καθαρά λόγω ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Σύντομα δε θα μπορεί να βγαίνει σε συναυλίες και δίσκους θα βγάζει με το ζόρι. Δε νομίζω οτι θα προλάβει να ξεχωρίσει σ'αυτή τη θέση και παίζει και να συνδεθεί και με το επερχόμενο ναδίρ.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Ξέρω γω ρε παιδιά πάντως, η καρριέρα του του Πρίγκηπα του Σκότους βαίνει σύντομα προς το ναδίρ της καθαρά λόγω ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Σύντομα δε θα μπορεί να βγαίνει σε συναυλίες και δίσκους θα βγάζει με το ζόρι. Δε νομίζω οτι θα προλάβει να ξεχωρίσει σ'αυτή τη θέση και παίζει και να συνδεθεί και με το επερχόμενο ναδίρ.

+1

Πολύ άσχημη η παρουσία της γριάς πλέον.

Βλέπεις εκεί ένα γκρουπάκι σαν τα κρύα τα νερά να τα σπάει όλα κ έχεις τον Ozzy να παλεύει να πει το Iron Man αγκομαχώντας.

Και μόνο το γεγονός όμως ότι "έκανες" κιθαρίστας στον Ozzy μετά από τα προηγούμενα τέρατα είναι μεγάλο plus στο βιογραφικό, άσχετα για το πόσο θα κρατήσει. Τον Ozzy τον γνωρίζαμε (και τον γνωρίζουν κι οι υπόλοιποι) τι είναι και πως είναι, οπότε πιστεύω κάποιος που ασχολείται έστω και στο ελάχιστο μπορεί να εκτιμήσει τη μπάντα από πίσω, άσχετα με τον frontman.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου