AL PACINO Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 plexi & JCM 800.over... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john acdcmaniac Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Εγώ παίζω με ένα tsl100 head , αλλά προτιμώ vintage modern ! ( αλλά άντε να βρείς κάποιον να στον ανταλάξει ή να στον πουλήσει :'( ) hell ain't a bad place to be ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Aπό παλιότερο ίδιο θρεντ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=165297.msg285711#msg285711 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 plexi & JCM 800.over... αγκρύ. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 κανέναν Marshall πλέον... :P :P :P :P Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
treloagori Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 δεν ξερω τι λετε...εγω ενα εχω να πω...μολις μου ηρθε αυτο...το εξοχικο ειναι ετοιμο με μια 4χ12 και attenuator σε καμια βδομαδουλα μενει να πραγματοποιηθει ενα παιδικο ονειρο... http://s11.photobucket.com/albums/a162/treloagori/?action=view¤t=IMG_1243.jpg http://s11.photobucket.com/albums/a162/treloagori/?action=view¤t=IMG_1242.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Μεγιές Παναγιώτη !!! Ομορφος είναι,ελπίζω να παίζει καλά :D JMP δεν είχες ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
treloagori Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 ειχα 1987χ...το ενα καναλι ειναι οπως στους πλεξι..το δευτερο ειναι cascade mode...δυστυχως πρεπει να περιμενω καμια βδομαδα να τον δοκιμασω...ρε παιδια εχει απο πισω επιλογες 230v,220v ποια να διαλεξω απ τις 2 για ευρωπη? και οι 2 πρεπει να παιζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 τι ειναι το cascade mode ? :-X Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
treloagori Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 ειναι η μοντα που ζητησε ο ραντι απο την μαρσαλλ που δινει τον χαρακτηριστικο του ηχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση