Προς το περιεχόμενο

Ποιον Marshall προτιμάτε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

τωρα σε λιγες μερες μου ερχεται ο randy rhoads signature και τοτε θα σας πω τι λεει σε σχεση με 1987χ και 800 αρι που εχω...πιστευω θα βγει καλυτερος...αν και ο 800αρης δεν με τρελαινει τελικα...οτι εχει σχεση με πλεξι με τρελαινει...ο 800αρης μου φαινεται μοντερνος...πλεξι και ξερω ψωμι...με attenuator παντα και gibson κιθαρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη ψηφοφορία δεν αναφέρονται οι 18άριδες ενισχυτές.

Ότι καλύτερο κυκλοφόρησε ο Marshall...  ;)

ο 1974x ο 18βατ δεν ειναι?

Επίσης λείπει ο silver jubilee από τα ορόσημα στην ιστορία της Μαρσαλ.Εγω θα τον προσεθετα στη λιστα σου.

Πρέπει όμως να πω ότι JCM800 δεν ειναι μοντελο μαρσαλ ειναι σειρα προιοντων της μαρσαλ.

Το ιδιο και JCM900.

Δλδ δεν ειναι μοντελα ενισχυτων αυτα. Υπάρχουν 3 ειδη JCM800 και 3 ειδη JCM900 και το καθε είδος από αυτά είναι άλλο κύκλωμα διαφορετικός ήχος κλπ...

Κατα την γνωμη μου δεν τιθεται θεμα συκρησεις με τους υπολοιπους.

Eβαλα μονο τα λαμπατα μοντελα.

Eξαλου δεν νομιζω να ψυφιζε κανεις το MG ως τον καλητερο marshall ever...

κι εγώ TSL-100 έχω..όταν τον πήρα, βασικό κριτήριο ήταν η ευελιξία(ότι είχε 3 κανάλια με ανεξάρτητες ρυθμίσεις..), συν το μαγικό κουμπάκι που τον ρίχνει στα μισά watt.. ;)

για μένα το μηχάνημα είναι πολύ καλό όταν ξέρεις να το χρησιμοποιείς..(όταν ξέρεις δλδ, ότι έχεις πάρει marshall και όχι mesa boogie... ::))..

δυστυχώς το band δεν προχώρησε, και μιας και τον λυπάμαι να το βλέπω στο δωμάτιο να κάθεται, τον πουλάω... :(

τώρα ψάχνομαι για κάτι μικρότερο και βολικότερο.. ;)

Γιατι ο MG δεν είναι στις επιλογές? ;D

αυτο ακριβως θα ελεγα κ γω!!!γιατι ε??γιατι???δεν ειναι πολυ καλος ενισχυτης??η σειρα MG δεν ειναι για πολλους..δεν ειναι για ατομα που θελουν να ακουγεται το equalizer...ειναι πιο ψαγμενη η φαση τους..ειναι σαν να αγοραζεις φλαηνγκ βι με ενα διπλο...ξερεις οτι θα παιξεις χεβιμεταλ ενα πραγμα....τελεια και παυλα....ΕΜ ΤΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΥΑΛΑΗΖΕΡ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ 8) 8) 8) 8)

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου