Προς το περιεχόμενο

ASHDOWN MAG-C115-300 γνώμες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Αν έχει κάποιος αυτον τον ενισχυτή ή τον έχει δοκιμάσει και αν ύπαρχει καπου έδω Ελλάδα κάποιος να τους φέρνει να τον ακούσω/δοκιμάσω.

σημ. Ο Ζοζέφ δέν τον έχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα, έχω δοκιμάσει μια κεφαλή Mag 300 με επίσης ashdown 4x10 καμπίνα. Δεν είναι καθόλου άσχημες, ειδικά για αυτά τα χρήματα! Μη φανταστείς και κάτι τρελό, αλλά είναι αρκετά δυνατές, το EQ δεν είναι εντελώς άχρηστο (όπως σε άλλους, ακριβότερους ενισχυτές) και κάνει για live μια χαρά. Αν θες overdrive και τέτοια βέβαια μην περιμένεις θαύματα απ'τον ενισχυτή. Τώρα για το 15αρι φαντάζομαι θα'ναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αλλά ο ενισχυτής παραμένει ο ίδιος και στον combo.

Κοίτα, έχω δοκιμάσει μια κεφαλή Mag 300 με επίσης ashdown 4x10 καμπίνα. Δεν είναι καθόλου άσχημες, ειδικά για αυτά τα χρήματα! Μη φανταστείς και κάτι τρελό, αλλά είναι αρκετά δυνατές, το EQ δεν είναι εντελώς άχρηστο (όπως σε άλλους, ακριβότερους ενισχυτές) και κάνει για live μια χαρά. Αν θες overdrive και τέτοια βέβαια μην περιμένεις θαύματα απ'τον ενισχυτή. Τώρα για το 15αρι φαντάζομαι θα'ναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αλλά ο ενισχυτής παραμένει ο ίδιος και στον combo.

Θέλω έναν ενισχυτή all around και να με βγάζει απο δύναμη...

δεν θέλω drive.ποιο πολυ funk/jazz kai soft alternative rock και τπτ Dubηλες και reggae.

To squier J bass Vint. mod. θα πέσει πάνω του προς το παρον.

Προσωπικά τον βρίσκω μια χαρά για τέτοια χρήση τον ενισχυτή, αλλά εννοείται πως θα'ναι καλύτερα αν βρείς κάπου να τον δοκιμάσεις. Δυστυχώς δεν ξέρω όμως ποιός τους φέρνει...

Καλος ενισχυτακος σε αυτα χρηματα. Να εχεις υπ'οψιν οτι για να βγαλει και τα 300W πρεπει να βαλεις και δευτερη καμπινα, με το ενσωματομενο μεγαφωνο, θα βγαζει γυρω στα 175W. Φροντισε επισης να παρεις την καινουργια εκδοση (με τον κομπρεσορα), η αν παρεις την παλια να εχεις πολυ καλυτερη τιμη. :)

Λοιπον το Σαββάτο μου ήταν αρκετά επικοδομιτικό.

Περασα και ακουσα τον εν λόγο ashdown και επισης ακουσα και :

Warwick 15.2 κλπ

Galien Kruger Backline δεν θυμάμε μοντελο μονο οτι ηταν 175w και 2x10".

Ibanez επίσης εναν 100w 1x15".

Συμπέρασμα : Galien Kruger με διαφρά καλυτερος σε σχέση με το γουστο μου.Αλλα ήταν και ο ποιο ογκοδης με punch και definition.

Οποτε αλλαγή πλέυσης για τα έξής:

http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_backline_600.htm

και ενα απο τα 2

http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_210blx_backline_bassbox.htm

ή

http://www.thomann.de/gr/hartke_210xl.htm

Με προοπτίκη και για μια 1x15" αργότερα όταν θα ξαναπέξουν money.

Πειτε καμια γνώη αμα δεν βαρίεστε...  ;D ;D ;D (2 ενισχυτες θα πουληθούν για παρτη τους)

ερωτηση η καμπίνες που έχω επιλέξει αντέχουν??? ρώταω γιατι αυτο με τα Ohm αν και τα έχετε πεί πολλές φορες δεν "το εχω" ακομα... ::) ::) ::)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου