Kingfil Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Ονομαστε αλλους preamp ενυσχητες για κιθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Εβαλες ψηφοφορία για να δεις ποιος είναι ο καλύτερος; Ποιόν προτιμάμε; Τότε γιατί ζητάς να σου πούμε κι άλλους; Τι εννοείς με προενισχυτή; Γενικώς; Λάμπα & τρανζίστορ; Τα πεταλάκια πιάνονται; Γενικώς υπάρχει μια ασάφεια ;) ......... και λιγο την ορθογραφία αν μπορείς Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kingfil Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Ποιον προτιματε εσεις. Τα πεταλακια φυσικα και δεν πιανονται. Εμενα με ενδοιαφερει να μου πειτε απο αυτους ποιος σας αρεσει περισσοτερο. Αν υπαρχει καποιος αλλος που πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα του τοτε καλο ειναι να τον συμειωσεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Περάσανε όλοι οι προενισχυτές από το σαλόνι μου. Πές μου ακριβώς τι ψάχνεις ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yes_man Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 engl E530 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Περάσανε όλοι οι προενισχυτές από το σαλόνι μου. Πές μου ακριβώς τι ψάχνεις ?? Ποιοί μείνανε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Ποιοί μείνανε... Μαραθώνιε στην κορυφή είναι 2 προενισχυτές. Κανονικά έπρεπε να κρατήσω και τους 2 αλλά......τα έχω πεί αρκετές φορές ;) ουφάλα Ιωάννη θα τον πάρω πίσω ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εάν έχεις κρατήσει έναν σπίτι σου (και ξέροντας πόσο ψαγμένος και ψείρας είσαι), αυτός είναι και ο καλός...εγώ σε ψηφίζω με κλειστά μάτια. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kingfil Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Aκουσα τον marshall και εμεινα. μερικοι μου λενε οτι ο Sansamp ειναι καλητερος. Γενικα δεν ψαχνω κατι, απλα ρωταω απο καθαρο ενδοιαφερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εάν έχεις κρατήσει έναν σπίτι σου (και ξέροντας πόσο ψαγμένος και ψείρας είσαι), αυτός είναι και ο καλός...εγώ σε ψηφίζω με κλειστά μάτια. In ffmakis we trust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση