Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Τo τραγούδι είναι βασισμένο σε αληθινό περιστατικό. ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Παίζει να'ναι απ'τους μεγαλύτερους φόβους μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Δεν ξαναπετάω United. Τέλος!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Τελικά η United σπάει κιθάρες ή φρενάρει πάνω σε κιθάρες; :) Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 R.I.P στις κιθαρες του τυπου, θα ειναι παντα ο βασιλιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 R.I.P στις κιθαρες του τυπου, θα ειναι παντα ο βασιλιας. ......θα είναι πάντα οι βασίλισσες. Παρακαλώ να προσέχουμε για την σωστή χρήση των ρητών μεγάλων αντρών. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 χα χα κορυφή ο τύπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Οχι ρε παιδιά τι είναι αυτά τώρα..;; Σήμερα επιστρέφω στην πόλη μου, εγώ με μηχανή και η Fender με ΚΤΕΛ( :'() μην μου βάζεται ηδέες.. Μια βδομάδα έκανα να το αποφασίσω.. (και είναι και gigbag οχι case ρε γ@μώ το) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 με το δικηγόρο του έχει μιλήσει ο τύπος πριν βγάλει το βίΔεο; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση