Ztelioz Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Βλέπω αν μη τι άλλο ότι έχει μεγάλη ανταπόκριση σε ένα σχετικό θέμα, μπήκα στο site του αλλά δεν βρήκα demo. Venus 6, λίγο παραπάνω να πήγαινε σε όγκο και gain (Το riff στα 0:46 δείχει τα όριά του) θα μπορούσε να είναι μια πάρα πολύ καλή λύση καθώς όλο το εύρος του μέχρι εκεί που φτάνει τα σπάει. www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 . www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 θα επρεπε να εχουν αναφερθει και ενισχυτες οπως krank--diamond--madison--engl etc η λιστα περιεχει τελειως ακυρα πραματα... Και 30 ενισχυτές να έβαζα πάλι ο Boogie θα έβγαινε νικητής ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Μ'έναν legacy (carvin) θα ήμουν μια χαρά (και με πολύ λιγότερα χρήματα από σχεδόν όλους όσους αναφέρθηκαν εδώ), αλλά δεν θα με χαλούσε και τόσο κι ένας recto. ;D Πάρτε κι ένα βιντεάκι. http://www.youtube.com/watch?v=w_f6xSddQuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Νομίζω πως οι 2 καλύτεροι ενισχυτές που έχω παίξει είναι Diezel και Engl fireball... Μετά πάνε οι mesa... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 Νομίζω πως οι 2 καλύτεροι ενισχυτές που έχω παίξει είναι Diezel και Engl fireball... Μετά πάνε οι mesa... Ποιο μοντέλο Diezel? www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Ποιο μοντέλο Diezel? Θα σε γελάσω για μοντέλο... Τον είχα δοκιμάσει στον κουρμπή από σπόντα γιατί μόλις τους είχε φέρει και πέθαινα από περιέργεια. Ήταν ένα και ένα για hardcore, metalcore, stoner και με αλλαγή στις ρυθμίσεις έφτιαχνες μέχρι και ΣΧΕΔΟΝ vintage ήχο... Αλλά ο ENGL fireball ήταν καλύτερoς.... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bill2 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 ψήφησα soldano αλλά από high gain μου αρέσουν οι VHT δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι καλύτερο με βάση το προσωπικό μου γούστο και εμπειρίες-ακούσματα μία εταιρία που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από παλιά αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ είναι η mako. από τη πρώτη φορά που άκουσα κλιπακι τους μου άρεσαν πολύ και από χρόνο σε χρόνο παρακολουθώ τι βγάζουν αλλά δεν τους φέρνει κανείς στην ευρώπη απ'όσο ξέρω. http://www.makoamplification.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση