theosf Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Γεια χαρά παιδιά και συγχαρητήρια για αυτό το υπέροχο community. Πρόσφατα αγόρασα τα MPS-200 (http://www.thomann.de/gr/millenium_mps200_edrum_special_set.htm) και θέλω να τα συνδέσω με το PC μου. Απώτερος σκοπός είναι να χρησιμοποιώ extra ήχους από προγράμματα όπως το ezdrummer. Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής. Αρκεί ένα midi out σε jack καλώδιο δεδομένου ότι η κάρτα ήχου μου δεν διαθέτει midi-in ή πρέπει υποχρεωτικά να προβώ σε αγορά κάρτας ήχου με midi in υποδοχή? Αν χρειάζομαι κάρτα ήχου με midi in προτείνετε μου κατι φθηνό σε επίπεδό εντελώς ερασιτεχνικό. Σας ευχαριστώ και ζητάω συγνώμη εκ' των προτέρων αν κάποιο από τα παραπάνω ερωτήματα έχουν ήδη απαντηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 αν έχεις αξιόλογη κάρτα ήχου τότε απλά πάρε: http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=11479 Στο ψητό τώρα....το σετάκι τι λέει?εντυπώσεις?! EDIT: Για αγορά κάρτας τρέχει το εξής θέμα: http://www.noiz.gr/index.php?topic=169566.0 Α!καλως ήρθες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Αρκεί ένα midi out σε jack καλώδιο? To midi ειναι πληροφορια, οχι ηχος. Οποτε προφανως δε σου κανει αυτο... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 εχουμε και λεμε... καθε χτυπημα σε pad αντιστοιχει σε πληροφορια (DaveMurrayJr) ... η καθε πληροφορια χρειαζετε εναν "μεταφραστη" (το οποιο ειναι και το ezdrummer) καθε "μεταφραστης" χρειαζετε μια εξοδο (sonar, cubace, κλπ,κλπ) για να ηχογραφησει η να αποθηκεσει την εκτελεση... ...ειναι αργα το ξερω μου φευγει και καμια μλκια ;D κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Χρειάζεσαι ένα USB MIDI Interface σαν αυτό που σου πρότεινε ο korakios. Αν θες να γράψεις και τον ήχο της ντραμς θα χρειαστείς καρτα ήχου με ASIO drivers, αλλά απ' όσο εχω ακούσει οι ήχοι της Millenium δεν είναι καλοί. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theosf Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις που δώσατε. Όσον αφορά τα MPS-200 είναι μούφα (Δεν περίμενα κάτι παραπάνω σε αυτή την τιμή) ΑΛΛΑ για εξάσκηση είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση