gto234 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά έχει κανείς ακούσει τον Framus Red Rogue? http://www.thomann.de/thoiw2_framus_red_rogue_ruby_red_gitarrencombo_prodinfo.html Απο χαρακτηριστικά φαίνεται καλός κ επίσης έχει 2 ξεχωριστά eq. Μήπως τον έχει ακούσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2005 έχω ακούσει τον Cobo στα 30Watt (Α class) Ruby Riot νομίζω το μοντέλο με δύο 12''. Πολύ καλό εργαλείο. Με εντυποσίασε στα καθαρά του. Για αυτά τα χρήματα που το βρήκες είναι Super πιστεύω. lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2005 ελα ρε γιωργο που χαθηκες... :) ψαχνεσαι για ενισχυτακο ε; καλη φαση.. 8) για τι ηχο ψαχνεσαι;αυτα που μου ελεγες και τοτε; :wink: με κιθαρα τι γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 Ελα ρε Τάκη :wink: , είμαι Ηράκλειο,κάνω διπλωματική,ψιλοδουλεύω κιόλας και δεν έχω καλή σύνδεση στο ιντερνετ και δεν μπαίνω συχνά. Για την κιθάρα που λες, δεν έκανα τίποτα με την rockinger,ίσως αλλάξω κανα μαγνήτη,ίσως την πουλήσω δεν ξέρω...Το θέμα είναι ότι δεν παίζω :evil: Anyway... deebblues τον έχω ακούσει κι εγώ αυτόν.Οντως πολύ καλά καθαρά!Από γκάζι όμως δεν ξέρω τι γίνεται.Κρίμα που δεν το έχει ακούσει κανείς.Ρώτησα στον μεταλιδη κ μου είπε ότι θα τον φέρει σε 10 μερες με τιμη κατ. 1500€.Αλλά εγω δεν θα είμαι αθηνα ούτως η άλλως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 Eιναι ωραίο μηχάνημα αλλά σε αυτά τα χρήματα δες και άλλα. Θα σου πρότεινα να ακούσεις όποσδηποτε CARVIN. Φοβερά "μηχανάκια". Οπως επίσης και Koch, αν και περιμένω να τα ακούσω εδώ και 2 μήνες έχω διαβάσει ωραίες κρητικές.... Αλλά αν δεν ακούσεις ??? lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση