gkou Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Οι στίχοι μου αυτοί, θα μπορούσαν (λέω τώρα εγώ ;D)να γίνουν ροκιά.Ενδιαφέρεται κανείς να βάλει μουσική; "Secret direction" Feeling so independent Like you’ re flying up to heaven. It‘s a secret direction, It’s your own resurrection. Always here, always nowhere… Always here, always nowhere… Your mind takes you away From where you belong Drives you in hidden places… You seem to be so strong! Your fantasy is the only way For you to escape, Giving you the motive Not to lose yourself As a caring mother, As a faithful friend, That never disappoints you And always understands… Always here, always nowhere Always here, always nowhere https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Μπορω να προτεινω μια μελωποιηση, αλλα θα μοιραστουμε μισα-μισα τα κερδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 ::) Τέλος πάντων,όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ. https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Εγω ενδιαφερομαι να προτεινω μια συγχορδιακη προοδο και ενα προσχεδιο μελωδιας, αλλα εσυ ενδιαφερεσαι? Με αλλα λογια τι κερδιζω? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Κουφη λεοπάρδαλη τίποτα δεν κερδίζεις με αυτες τις απαντήσεις και καλα θα κανεις να αφήσεις όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να ασχοληθούν. Στην επόμενη χιουμοριζουσα - άσχετη απάντηση σε κάποιο θέμα θα κερδίσεις αρνητικό καρμα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται! εμπρος κουφη λεοπαρδαλη! βγαλε μας ασπροπροσωπους! περαν της πλακας, θα του ριξω μια πιο προσεκτικη ματια και θα κανω μια αποπειρα! αν βγει κατι καλο τα λεμε απο Pm! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Aσε θα παρω ομπρελα! Gkou ανεμενε pm. Οι στιχοι πιο πολυ για ροκ (power) μπαλαντα μου κανουν, οταν λες ροκια εννοεις ...ΡΟΚΙΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Το θεμα εχει τεθει σε αυτην την κατηγορία για διάδραση. Λειτουργείστε ομαδικά, προσθετικά. Οχι με πμ. Είναι ένα ωραίο θεμα που μπορεί να καταλήξει σε ολοκληρωμένη ηχογράφηση. Για να δούμε! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Το θεμα εχει τεθει σε αυτην την κατηγορία για διάδραση. Λειτουργείστε ομαδικά, προσθετικά. Οχι με πμ. Είναι ένα ωραίο θεμα που μπορεί να καταλήξει σε ολοκληρωμένη ηχογράφηση. Για να δούμε! πραγματι ειναι ωραια ιδεα... τι εχεις στο μυαλο σου yameth? κατι σαν αυτο? Εγω ενδιαφερομαι να προτεινω μια συγχορδιακη προοδο και ενα προσχεδιο μελωδιας, δηλαδη θα ειχε το ενδιαφερον του να προσθεσει ο καθενας κατι! θα ειναι καπως σαν τα noizonlinejam που γινοντουσαν πιο παλια, αλλα πιο...ολοκληρωμενα! αν θελει δηλαδη ο Κ.Λ. να κανει την αρχη δινοντας μας κατι σαν οδηγο με κιθαρα και φωνη μπορουμε να αρχισουμε οποιοι ενδιαφερονται να προσθετουν πραγματα μεχρι να ολοκληρωθει! ξαναλεω πως δεν εχω το σθενος μετα απο δυο 8ωρα σε δυο διαφορετικες δουλειες να δω με καθαρη ματια τους στιχους, αλλα θα ναι το πρωτο πραγμα που θα κανω αυριο το απογευμα! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Yameth, πολύ ωραία η ιδέα σου να προσθέσουν όλοι από κάτι! :) Αναμένω λοιπόν! Κουφή Λεοπάρδαλη, νομίζω ότι δεν είναι για μπαλάντα οι συγκεκριμένοι στίχοι, αλλά και μπαλάντα να βγει δε θα χαλαστώ κιόλας! :) Το θέμα είναι να βγει μια συλλογική δουλειά. https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση