cosmic citizen Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 διαφωνω με τον φιλο που θεωρει το νοιζ οτι παει αλλου και να πω οτι ολοι μα ολοι οι μουσικοι κανουν και πολυ πλακα - περα απο το οτι σχεδον ολοι μιλαμε παρα πολυ χαχα - για δειτε εδω πως προσεγγιζουν το θεμα μουσικη 2 τεραστιοι μουσικοι για να καταλαβετε τι ενοω... hit that perfect beat everyday !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cosmic citizen Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 προσεξτε και τι λει ο Herbie Hancock σχετικα με τον ρολο των οργανων αυτο σαν απαντηση σε οσους νομιζουν οτι παιρνωντας το ταδε η το δινα οργανο θα γινουν και μεγαλοι μουσικοι... hit that perfect beat everyday !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 φιλε μου ομως αλλο πλακα αλλο ειρωνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 φιλε μου ομως αλλο πλακα αλλο ειρωνια.. +100000 Και για να ολοκληρωθει ο κυκλος των posts χρειαζεται και το : ''Βρηκα εναν ειρωνα μεσα στο Νοιζ..'' ή μηπως περισσοτερους????? www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Εγω το βλεπω ετσι. Υπαρχει ενα υποφορουμ που ονομαζεται "Περι ανεμων και υδατων" και μαλιστα μεσα στο ευρυτερο υποφορουμ που ονομαζεται "Νoiz Cafe". Οποτε ο περιστασιακος επισκεπτης και ακομα περισσοτερο ο θαμωνας που ξερει βεβαιως τα κατατοποια δεν θα παει εκει για να ενημερωθει για θεματα μουσικης. Και υπαρχουν και οι modulatores που ειναι ολοι τους κατα-πληκτικοι και κανουν ολοι τη βρωμικη δουλεια απο εμας για μας ωστε να υπαρχει η προβλεπομενη ταξη την οποια ολοι εμεις τα μελη υπογραψαμε και υποτιθεται λοιπον οτι συμμεριζομαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση