takis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 εκτος απο τον fenderiarh υπαρχει καποιος αλλος θαυμαστης του εδω μεσα;;; http://www.youtube.com/watch?v=w1a9KCri8TA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Βρε απιθανε, εκτος απο το facebook θα βλεπω και εδω τα links σου με τον R.F? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 ε δεν το ειχαμε ψαξει το θεμα και για εδω... ;D βασικα την ιδεα μου την εδωσαν καποιοι απο το www.hugeracksinc.com μουσικο φορουμ που ποσταρουν ακομα και για τεννις στο περι ανεμων.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Ο Roger είναι ο top των top. Ακόμα καλύτερος κι από εμένα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 είναι πάρα πολύ καλός αλλά αφόρητα βαρετός και άχρωμος ως προσωπικότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 είναι αφόρητα βαρετός και άχρωμος ως προσωπικότητα... σοβαρα το λες τωρα;;;ποσα χρονια τον παρακολουθεις και με βαση τι το λες αυτο;με βαση την εικονα που εχει στο γηπεδο ή στις διαφημισεις που κανει και γενικα το πως ..προωθει τον εαυτο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 ναι το λέω σοβαρά, με βάση την εικόνα που δίνει ως παίκτης όταν παίζει, από τότε που ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε σχέση με Lendl, Becker, Aggasi, Ivanisevic, Connors, McEnroe (και πάρα πολλούς άλλους που δεν έφτασαν στην κορυφή της κατάταξης) είναι ένα χασμουρητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 είναι ένα χασμουρητό χαχαχαχαχα...οκ ρε χαλαρωσε σεβαστη η αποψη σου... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 ναι το λέω σοβαρά, με βάση την εικόνα που δίνει ως παίκτης όταν παίζει, από τότε που ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε σχέση με Lendl, Becker, Aggasi, Ivanisevic, Connors, McEnroe (και πάρα πολλούς άλλους που δεν έφτασαν στην κορυφή της κατάταξης) είναι ένα χασμουρητό Εγώ πάλι γιατί μένω κόκκαλο όταν παίζει ο τύπος; Και γιατί μου φεύγουν τα σαγόνια όταν βγάζει κάτι εξωγήινα χτυπήματα που απλά δεν υπάρχουν; Επίσης, ο χαρακτηρισμός "πάρα πολύ καλός" είναι αρκετός για τον Haas, τον Safin, τον Hewitt, τον Blake... όμως για τον Federer είναι πολύ λίγος νομίζω. ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Αναρωτιέμαι τι να λέει τώρα ο Tiger Woods... Edit: Για όσους δεν το έχουν δει... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση